sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Osanutraus, päivä 2 menu











Lounas

Ohjeen mukaan tein ja tuli tosiaan keittoa. Seuraavalla kerralla laitan vähemmän vettä, jolloin annos on enemmän pasta-aterian tyyppinen.

Ensimmäisenä osanutrauspäivänä tuli paistettua naudan paahtopaisti, siitä leivänpäälle toiseksi päiväksi täytettä
1.päivän päivällisellä oli tonnikalaa minkä loppu tulee käytettyä 2.päivän päivällisellä tonnikalasalaatissa. Lisäksi salaattiin voi lisätä 1.päivänä avattua raejuustoa.
Kadet 10% juusto on juustomestarin mukaan kompromissi kevyen juuston ja edam juuston väliltä, vielä ei olla korkattu pakettia, kuulolla ollaan mitä mies siitä sanoo.
Todennäköisesti harrastan liikuntaa iltapäivästä, niin siitä syystä päivällinen on samaa kokoa lounaan kanssa.
1.päivänä olin niin täynnä päivällisellä tonnikalasalaatin jälkeen, että päivällinen jakautui kahteen osaan. Salilta kotimatkalla söin ateriankorvikepatukan ja iltapala meni myöhempään. Ensimmäiselle osanutrauspäivälle voi siis kehittää jotain vielä kevyempääkin, koska maha ei kyllä hurjia määriä pysty ottamaan vastaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti