Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kevät säikyttelee: Start Now, 3 kuukautta aikaa kesään



Pakko kirjoittaa toinen kirjoitus näin perään, kun tänään oli hieno päivä. Vaati itsekuria ja jaksamista tehdä kaikki mitä aioinkin. 

Tästä se kolmen päivän kuuri lähtee. Starttipaino 72.5kg. 



Katsotaan mikä lukema löytyy vaa’asta kolmen päivän päästä



Aamiaisen jälkeen, kasvisliemi termarissa olin menossa hölkkäileen 
ja Coreen näin reippaana 


Huomasin kuitenkin tuolla 10km päässä salilla, että olin unohtanut naperon laukun kotiin. Oli jo aika luovuttanut mielentila ja olin menossa kotiin kunnes parkkipaikalla vasta mietin taas sitä, että kumpi haluan olla: 
1. Se joka menee kotiin yhden vastoinkäymisen jälkeen vai 
2. Se joka haluaa hölkätä tunnin ja hölkkää myös sen tunnin? 

Ja vruuum… Nesteytystä matkalla


Tästä se taas lähti loman jälkeen



Vauhdilla 8km/h tuli hölkättyä tunti (8.5km)  ja siihen jäädyttely perään. Jes!


Käyrät olisi tietysti voineet olla vähän paremmat...

Sykevyön mukaan kaloreita kului 658.5kcal
Ruokaa tuli syötyä All in One –paketista yhden päivän verran, eli noin 840kcal

Hyvä fiilis silti päällä, koska varmaankin minulla oli paljon energiaa varastossa. Viimeksi tein myös ensimmäisten päivien aikana aika paljon liikuntaa, että hiilihydraattivarastot kuluisivat pois. Siis en olisi jatkanut siihen tuntiin, ellei vointi olisi ollut sen mukainen.

Tänään katosi paketista mansikkapirtelö, kasvisliemi, Dark Chocolate patukka, tomaattiliemi, Pasta Carbonara ja illalla vielä suklaavanukas. Taas nämä kyllä maistui yhtä hyvältä kuin aikoinaan tai sitten se vaan johtuu siitä, että minulla on tahtoa tehdä tämä taas. Niin lähellä on tuo maaliviiva, että ihan jännittää.

Nyt laitan ajatuksen siihen tavoitepainoon, niin eiköhän tällä kuurilla ainakin kilo katoa.

Ihania kevätpäivä ja laihdutusintoa kaikille teille! :)

11 kommenttia:

  1. Kommentoin ekaa kertaa tähän blogiin, itse asiassa löysin tänne vasta pari päivää sitten kun etsin blogeja joissa noudatetaan VLCD-valiota. Itse aloitin tänään allevolla, tarkoitus olisi mennä 3 viikkoa ensin pusseilla. Jatkon määrää se miten kiloja on karissut.

    Olet siis pudottanut muutamassa kuukaudessa yli 20kg? Oletko ollut pelkillä pusseilla, ilman repsuja? En nyt ehdi kelata kaikkia sivujasi läpi mutta ajalla selaan ne.

    Olet hieno esikuva meille muille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, kaunis kiitos kommentista.

      On tosi mukavaa saada kommenttejakin, kun myös te lukijat olette toistenne esikuvia onnistumisella tai edes sillä, että olette aloittaneet laihduttamisen.

      Minä itse näen tilastoista, että päivittäiset lukijamäärät on useampi sata, mutta kommentteja tulee tosiaan vain harvoilta :)

      14.10.2012 oli lähtöpaino 89kg ja eilen oli 72.5kg, että 16.5kg on nyt tiputettu. Tavoite on kyllä päästä yli 20kg painonpudotukseen, siis siihen painoon missä on hyvä olla.

      Voin kirjoittaa uuden blogin siitä miten tämä laihduttaminen on edennyt, kun minun pitää itsekin selailla sitä varten vanhoja kirjoituksia. Marraskuussa oli 3 viikkoa VLCD:tä, joulu ja uusivuosi oli aivan normaalia tai ehkä joku ateriankorvike jonakin päivänä, tammikuussa taas 3 viikkoa VLCD:tä ja siitä lähtien osanutrausta (3 ateriankorviketta ja terveellistä ruokaa niin, että yhteiskalorimäärä on 1200kcal per päivä).

      Lisäksi olen ollut parina viikonloppuna reissussa missä en kyllä ruokia ole miettinyt, mutta se juttu on myös siinä ettei enää jaksakaan syödä niin isoja annoksia kuin ennen.

      Kirjoittelin tuon loppukirin alkamisesta, kun maaliin on enää 3,5kg ja siitä syystä syön yhden All in One / Start Now kuurin, että pääsee lomalta takaisin laihdutuksenmaailmaan niin ettei tarvitse miettiä mitä voi syödä. Tänään on tuosta kolmen päivän kuurista viimeinen ja on kyllä parempi olo taas ja liikuntakin sujuu :)

      Suosittelen kyllä tuota täysnutrausta jos on paljon painoa pudotettavana, sitten ottaa vähän iisimmin väliin ja taas tempaista kuuri jos niitä kiloja on vielä reilusti. Ensimmäinen viikko on pahin, mutta toisella kertaa kuuria tehdessä se ei edes oikeastaan tunnu missään, kun tiedostaa suurimmat kompastuskivet.

      Tulipa pitkä vastaus ja lisää sitten viikonlopun aikana blogissa. Tsemppiä ja upeaa viikonloppua sinulle! :)

      Poista
  2. Upeita tuloksia oot saanut aikaan Sanni! Tsemppiä loppu rutistukseen! =)

    VastaaPoista
  3. Kiitos nopeasta vastauksesta! Eka päivä takana ja se mielitekojen tulva tuli tossa klo 16-17 aikaan. En sortunut, se olisi ollut naurettavaa että ekana päivänä jo luovuttaisi. Eli 5pss takana.

    Nyt kuitenkin kysyn sinulta, että saako syödä jotain kasviksia? Olen siis vain 5pss tiukalla alulla ja aion olla ainakin 3 viikkoa. Jos alkaisin tähän syödä nälkääni kasviksia niin niitä voisi mennä helposti 500g.. Tämä taas nostaisin hiilaritasoja aikast paljon..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, hieno homma ettet sortunut ja tämähän menee juuri noin, että päivä kerrallaan eteenpäin. Ainakin itselläni se helpotti.

      Tein siis valmiiksi päivän annokset pussiin ja kerralla sellaisen viikon setin. Niista otin aina päivän annokset kerrallaan keittiöön esille. Näin sain aina välietappeja itselle ja tuli hyvä fiilis, kun oli päivän pärjännyt. Kun viikon pussit oli takana oli sellainen olo, että tosiaan saavutti jotain :)

      Voit syödä VLCD:n aikana kasviksia. Katso täältä FAQ osiosta kysymyslistan alaosasta tarkemmin ne ainekset mitä olen kerännyt Nutrilett ohjeistuksista http://kurvitkunnossa.blogspot.fi/p/pikaopas-nutraamiseen-faq.html

      Muista että näläntunne voi monesti olla myös jano. Siis tavallisessa elämässä, tässä se varmaankin aluksi on ihan sitä nälkää. Mutta paljon vettä, ainakin 3l per päivä. Odotas vaan kun kohta se mahalaukku pienenee ja olo on ihana turvotuksen häivyttyä.

      En oikein tasantarkkaan tiedä miksi tämä on niin, mutta kasvisten hiilaritaso ei ainakaan minun kohdallani hetkauttanut ketoosia mihinkään suuntaan. Joinakin päivinä join 5 suklaapirtelöä ja lopuilla mitä jäljelle jäi (siis sinne alle 800kcal) söin kasviksia.

      Oikein paljon tsemppiä! :)

      Poista
  4. Hei, vastailenpa minäkin tähän. Olen myös pudottanut painoa reilu 10 kg. Aloitin kolmen viikon täysnutrauksella tammikuussa, jossa söin keittojen kanssa kasviksia ja juureksia, sekä salaattia. Sen jälkeen olen jatkanut kolmen pussin ja normaaliruoan kanssa, herkkujakin olen välillä syönyt ja juhliakin on ollut. Välillä on mennyt viikko ilman pudotusta, mutta seuraavalla viikolla on sit pudonnut enemmänkin, välillä. Kuitenkin suunta ollut alaspäin koko ajan.
    Tsemppiä sulle Marianne!
    -päivi-

    VastaaPoista
  5. Mahtavaa löytää blogisi Sanni! Antaa motivaatiota itsellekin :) Itsellä viikko pusseilla takana, tulosta -3,9kg. Nesteitä tietysti valtaosaksi, mutta motivoi jatkamaan. Pudotettavaa vielä noin 20kg. Ajattelin seuraavalla kontrollikäynnillä lääkärissä pyytää lääkärin valvonnan tälle pudotukselle niin voin jatkaa näillä ateriankorvikkeilla pidempään. Aiemminkin olen tällä koettanut, mutta ilmeisesti en ole ollut tarpeeksi motivoitunut, koska ne kokeilut ovat päättyneet pariin päivään. Nyt kuitenkin ensimmäiset kolme päivää meni tosi helposti. Eilen tuli ensimmäistä kertaa tunne, että tarvitsisi kunnon pureskeltavaa. Tähän auttoi kuitenkin reilu määrä pilkottua kurkkua. Viikon aikana olen kuitenkin muulle perheelle valmistanut herkkuja (kuten mokkapaloja) itse niihin sortumatta, eli tällä kertaa itsekuri taitaa olla kunnossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, aivan ihana juttu kuulla, että motivaatiota tulee blogin kautta :) Olen sitä mieltä, että oli se 3.9kg ihan mitä tahansa muotoa, niin se on poissa sinun harteiltasi. En tiedä ketään joka vapaaehtoisesti haluaisi joka päivä harteillaan kantaa 4kg punttia, joten tuo on jo aivan mahtava saavutus, niin lähellä viittä kiloa ja sehän on jo melkein 10 ;)

      Heh, itsekin ensimmäisen viikon jälkeen kokkailin perheelle vaikka mitä, mutta itsellä ei tosiaan tehnyt mieli yhtään niitä syödä :)

      Pidetään peukkuja lääkärikäynnille, eiköhän sieltä lupa tule. Aivan mahtava juttu, että on motivaatio kohdallaan ja tämä todella hyvä juttu kun pystyy tarkastelemaan omia ruokailutottumuksia, kun eo muuta voi syödä kuin näitä.

      Upean valoisaa kevättä sinulle ja ilmoittelehan välillä kuulumisia :)

      P.S. Tästä tulee muuten hieno kesä ;)

      Poista
  6. Kiitos tsempeistä! Yksi päivä taas takana. Pistin keittoihin persiljaa mukaan. Taidan mennä pelkillä pusseilla ja mausteilla niin pitkälle kuin on ok. Sitten kun haluttaa vihannekset, niin otan. Nyt ei vielä ole tullut pakottavaa tarvetta niihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä homma, mitä sitä turhaan lisäämään mitään kuurille jos pärjää ilmankin. Tosi mukava kuulla, että sinulla menee helposti päivät :)

      Poista