Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kuulumisia Iholla-sarjan tyyliin

Apua, tässä on tullut kohta puoli vuotta kirjoitettua tätä blogia! 

On ollut todella mukavaa lueskella teidän kuulumisia, varsinkin onnistumisia ja toivon niin kovasti teidän kaikkien hiljaistenkin henkilöiden saavan blogista kipinää painonpudotukseen. 
Huomenna pompin vaa'an kautta kouluun ja illalla piirtelen pudotuskäyrää, toivottavasti alaspäin.
 
 Ajattelin jakaa välillä myös liikkuvaakuvaa elämästäni :) 

Oikein hyvää viikonloppua kaikille!


Pikaterveisiä ennen Trainer Lab Basic koulutusta














10 kommenttia:

  1. Pitänee tulla kai tänne kyselemään asioista kun vinkkaamasi ketjussa ei vastata kysymyksiin:(

    Mulle on tullut nyt plussapäiviä. Onko tietoa mistä ne johtuu? Ei ole kierron vaihe sellainen että voisi olla turvotusta. Mitään en ole tehnyt toisin, kalorit 700 max. Harmittaa helvetisti ja syö motivaatiota. Ettei vaan olisi säästöllä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täältä ainakin tulee vastaus :) Kumma homma, ettei ketjussa vastailleet, kun yleensä siellä on aktiivista porukkaa. Kevät varmaan vienyt huomiota :)

      Plussapäivät on ihan normaaleja, siis ei varmaan mistään huikeasta plussasta ole kyse?

      Kun katselet tuota minun painokäyrää, niin sehän sahaa välillä ihan ees taas, mutta alkupisteestä loppupisteeseen vedettäessä käyrä on suhteellisen loivaa käyrää.

      Kokeile jos joku näistä auttaisi:
      1. Juo tarpeeksi vettä. Itse juon ainakin 3 litraa päivässä
      2. Kokeile mausteita: mustapippuri, chili tms.
      3. Käy kävelyllä tai harrasta muuta liikuntaa, niin lähtee nesteet kunnolla liikkeelle
      4. Nosta kalorit muutamaksi päiväksi vaikka 790kcal tasolle. Tiedän että tuossa kaloreiden tarkkailuvaiheesa tuntuu tuo +90kcal lisääminen omituiselta, mutta voi olla niin että sinun kroppa on tottunut tuohon 700kcal tasoon, niin sitä pitää vähän härnätä :)

      Onko sulla muuten nyt täysnutraus, eli 5 Quick Weight Loss tuotetta päivässä?

      Niinkuin tuossa jo mainitsin, niin on ihan normaalia että välillä tulee plussapäivä, niin ei niistä kannata välittää vaikka varmasti harmittaakin. Siitä on suunta taas alaspäin ja sehän voi tipahtaa sitten ensi viikolla ihan uusiin lukemiin :)

      Todella paljon tsemppiä! Kyllä se sieltä tippuu :)

      Poista
    2. Kiitos että vastasit näin pian! Ei ole maailmanloppuplussista kyse, eilen tuli +100 ja tänään päälle +300. Olen ollut 24 päivää nyt keitoilla ja pirtelöillä, yhden paprikan olen syönyt per päivä ja nyt lisännyt myös keittoihin parsaa 100g/pvä. Kokeilen mausteita nyt. Kalorit oli viime viikolla yhden kerran +800 kun elokuvissa söin proteiinipatukan.. Kokeilen nyt ensin mausteita ja ootan pari päivää. Sitten mietin kaloreiden nostoa hetkellisesti.

      Poista
  2. Marianne, minullakin oli vastaavanlainen tilanne, pidin mässypäivän, eli söin kaikkea ns diettiin kuulumatonta "herkkua" , johan lähti taas paino menee alaspäin. Niin ihmeelliseltä kun se kuulistaakin, niin välillä pitää härnätä elkmistöä ja näin on köynyt usean kaihduttamisen aikana. Tämä ei varmaan kaikkien oppien mukaan ole oikein, mutta minulla ainakin toimi.

    VastaaPoista
  3. En oikein uskalla mässyttää, jää vaihde niin helposti päälle. Sen sijaan mietin olisko jonkin ruoka-aineen vaihto paikallaan. Esim. paprika pois ja jotain muuta tilalle. Aika samanlainen on meinaan ollut menu viimeiset 24 päivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä söin usein keittojuureksia kanakeittoon lisättynä ja salaattia, jossa kurkkua, tomaattia ja paprikaa. Siis tein tuota koko kolme viikkoa ja hyvin tippui paino.

      Poista
  4. Sanni, onko sitä väliä mitä juureksia/kasviksia syö? Olen välttänyt porkkanaa koska siinä on aika paljon sokeria suhteessa muihin. Paprikaa ja parsakaalia on mennyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, VLCD:llä söin vain sellaisia kasviksia mitä olin nähnyt Nutrilett ohjeissa: Herkkusieniä, tomaattia, porkkanaa, kurkkua, valkokaalia, herneitä, selleriä, parsakaalia, kukkakaalia, chili, valkosipuli, sitruuna, lime, sipuli, balsamietikka, kesäkurpitsa, inkivääri, punaviinietikka, rakuuna ja balsamietikka.

      Jos haluat minimoida energiansaannin ja pystyä siis syömään sitten enemmän kasviksia, niin kurkussa on vähän energiaa ja paljon vettä :)
      http://www.fineli.fi/topfoods.php?compid=2331&fuclass=vegfresh&specdiet=none&items=10&from=bottom&portion=100g&lang=fi

      Paljonko sinulla oli vielä painoa pudotettavana?

      Poista
  5. Kiitos listasta! Mulla junnaa paino nyt 81 kilossa. Kohta on viikon ollut. En tiedä miksi, olen vaihdellut vihanneksia, laittanut chilia, juonut paljon vettä. Tavoite olisi 69kg eli olisi kyllä mistä ottaa. Harmittaa helvetisti juuri siksi että ollaan kuitenkin aika kitukuurilla. Tuntuu että voisin olla tässä kilossa ja syödä 2000 kaloria lihomatta. Silti en laihdu vaikka kalorit on 700.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, laitatko mulle sähköpostiin enemmän tietoa tuosta sinun painonpudotuksesta sanni@sunnyconsulting.fi .Voi olla, että voisi joku ratkaisu löytyä kun näkee laajemman kuvan rutiineista. Laita esimerkiksi pituus, milloin aloit laihduttamaan, miten liikut päivisin jne. mitä mieleen tupsahtaa, niin kokeillaan jos ratkaisu löytyy :)

      Poista