Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Uusi paino, VLCD kujeet


Taistelua aikaa vastaan, kevätaurinko saapuu jälleen


On tämä VLCD näköjään helpompaa toisella kertaa kuin ensimmäisellä. Viikko on nyt mennyt ja mielihalut on itse asiassa ollut helpompia kuin viimeksi. Kait sitä takaraivossa tietää, että tämä ei ole ikuinen olotila. Kylläkin voisin elää suklaapirtelöillä ja niitä nytkin joisin useita päivässä, mutta alkaa olla varastot tyhjänä. Nutriletin paketti saapuu alkuviikosta, niin teen uudet pussitukset.

Seitsemän päivää mennyt ja laatikon takana häämötti onneksi kahdeksannen päivän pussi.Edelleen välillä ihmettelee miten pitää koko ajan olla syömässä, mutta olen samalla myös alkanut miettimään, että mitä kevyitä ruokia kuurin jälkeen osanutrauksella sitten syö, että ateriarytmi pysyy. Nyt on voinut jopa katsella reseptejä ja puntaroida eri tuotteiden välillä kun on tiennyt, etteivät mielihalut mene ylivoimaiseksi.

Tänään lounaaksi kaksi kanapihviä, kasviksia, kahvi ja piiiitkä vesi
 
Viikonloput ovat kyllä pahimpia, kun ei voi mitään arjesta poikkeavaa ostaa kaupasta. Siis ei edes sitä kevyttä puolta. On tässä nutraamisen aikana jo se huomattava muutos tullut, että viikonloppu ei automaattisesti tarkoita jotain makeaa tai suolaista. Tällä hetkellä jos saisin valita millä viikonlopusta teen hienon on se, että tekisin avokadokatkarapusalaatin. Aika monilla on myös juustot haasteellinen asia. Itselleni on Aura, eli sinihomejuusto ja vanha ystäväni Gouda sellaisia mitä minulla on ikävä. Niitäkin tulen syömään sitten kun VLCD loppuu, mutta teen pienet annokset, suuren kattauksen ja nautin, en hotki.

Ruokailusta vapautuva aika on mennyt iltaisin kroppahuoltoon. Joka ilta olen muistanut levittää kasvoille tarvittavat rasvat ja kroppaa on tullut rasvattua kahdellakin eri tuotteella. Tämä auttaa siihen, että myös iho pysyy mukana laihduttamisessa. Kerran viikossa kuorin ihoni ja varsinkin silloin on hyvä muistaa rasvaus. En siitä kuorintasienestä löydä nyt edes googlettamalla tietoja, kun tuloksia tulee vain Paavo Pesusienestä. Siis se on sellainen pesusieni mitä on ollut iät ja ajat olemassa. Toinen puoli pehmeä ja toinen puoli on valkoinen ja karhea millä voi kuoria. Kropparasvana tykkään käyttää Nivean Q10 vartalovoidetta.
Lauantai-illan nautiskelua


Luin yhtä blogia missä oli laitettu itselle lahjuslista painonpudotusta tsemppaamaan, en vaan nyt löydä sitä linkkiä mistään (tänään kaikki hukassa). Minä ajattelin itselleni rakentaa samanlaista tsemppausta loppu metreille:

73,9kg Uusi paita

72kg Vartalohoito

69kg Uudet farkut

66kg Uusi kaulakoru

Kaikista tärkeintä siinä listassa oli se, ettei palkinnot olleet syötävää. Jos totuttelee siihen, että ruoka on se palkkio, niin kyllä sitä saa itseään olla palkitsemassa vaikka minkälaisella tekosyyllä. Minulla on nyt tavoite 69kg, mutta laitoin vielä alemmas yhden tavoitepisteen, koska tuo 69 on niin lähellä 70kg. Toisaalta sehän on hyvä, että aina säikäyttää ihan kunnolla jos paino nousee edes kilolla.

Mietin aamulla: ”rakas vaakani ole armollinen” ja niinhän se oli. Paino oli laskenut 2,6kg ja ajattelin aiemmin viikolla, ettei se laske kuin ehkä kilon, korkeintaan kaksi. Jotkut ovat olleet tympääntyneitä siitä, kun ensimmäisellä VLCD viikolla ei lähde kuin pari kiloa ja se on siis ihan normaalia. Esimerkiksi omalla kohdallani nesteet oli jo liikkeellä, niin siitäkin syystä ei tämä ensimmäinen pudotus ole niin paljon. Muutenkin on mielenkiintoista miten tässäkin asiassa nälkä kasvaa syödessä. Sitä toivoo vuorokaudessa tiputtavansa kilon, eikä vaikka 200g pudotus tunnu oikein missään. Eihän se kuitenkaan näin saa olla, vaan jokaisesta satasesta pitää olla iloinen kun suunta on oikea! J
Tyttären pyynnöstä: siniset glitterikynnet
 
Katsokaa mikä ihanan jyrkkä lasku tuli käyrään

 

Tähtäimessä on nyt saavuttaa ensimmäisenä 73,9kg, niin siihen on enää 2,4kg! Voi ihana elämä, sitten olen normaalissa painoindeksissä! Siellä olen viimeksi ollut yli neljä vuotta sitten, jos silloinkaan. Alkaa nimittäin olla sellaisia lukemia, että en ole aikuisiällä tainnut tuon verran painaa koskaan. 1996 olen painanut 69 ja siitä alaspäin ei vaaka suostunut lukuja luovuttamaan, katsotaan päästäänkö sinne tällä kertaa.

Jos tulee kysyttävää, niin vastailen täällä blogissa kommentteihin, info@sunnyconsulting.fi sähköposti toimii, facebookissa Nutrilett-Sanni (myös privaattiviestit) ja kiloklubi.fi foorumilla Omalla vastuulla osiosta löytyy paljon Nutrilett-tsemppareita.  

Tähän loppuun vielä pyyntö, että voitteko vastata tuohon kyselyyn mikä löytyy oikealta sivupalkin yläreunasta? Kiitos kaikille jo vastanneille J

Oikein hienoa sunnuntaita kaikille!

8 kommenttia:

 1. Hei,
  kiitos taas blogista. Hienosti on sinulla lähteyt nutraus taas käyntiin. Minua kiinnostaa, mistä saisi tuommoisen mukavan painokäyrän mihin edistymisen voisi merkitä. Nutrilettin sivulla oleva merkkaa ainakin minun käyräni väärin. Sen mukaan olen jo pitkälti kolmatta viikkoa menossa, vaikka oikeasti perjantaina tuli vasta ensimmäinen viikko täyteen. Käyrä näyttäisi oikeasti paljon jyrkemmältä alaspäin, jos se näyttäisi oikein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, ole hyvä vain :) Kyllä tämä ihmeen helpolla on nyt toisella kertaa lähtenyt vauhtiin, hyvä näin.

   www.kiloklubi.fi on ilmainen ja sinne voi tehdä myös painokäyrää ja vyötärönympäryskäyrää.

   Tämä minun käytössä oleva käyrä on vähän haasteelliesmpi, kun päivitän tätä nimittäin viikottain power pointissa. Tein sen näin:

   1.Katsoin www.tohtori.fi painotaulukosta sen milloin minä olen punaisella, keltaisella ja vihdoin vihreällä alueella

   2.Lisäsin exceliin painoluvut reunoille ja viikot alle

   3. Värjäsin solut punainen, keltainen, vihreä, viikonvärit ja taustavärin

   4. Muokkasin solujenreunat niin, että nuo pystyviivat jäi

   5. Otin printscreenin

   6. avasin paint ohjelman, siirsin printscreenin siihen ja leikkasin printscreenistä painotaulukon minkä sitten valitsin

   7. Siirsin painotaulukon power pointtiin ja siellä olen sitten tehnyt nuo pallerot, viivat ja kommentit.

   Viikottain otan siis power pointista printscreenin ja teen siitä kuvan blogiin.


   Siis kamalan monimutkaisesti tehty, mutta tämä oli ainut keino miten sain sopivan mittaisen pätkän itselleni näkyviin ja kommenttien lisäyksen :D Ja siis eihän se näin vaikeaa ole sen jälkeen kunhan saa vain sen pohjan luotua sellaiseksi kuin haluaa. Itse asiassa nyt kun katselin, niin eihän se mahdottomuus ole tehdä tuollaista suoraan power pointin taulukko työkalulla :)

   Toivottavasti tämä auttaa jonkin verran, että saat oikeanlaista käyrää painonputoamisesta.

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta ja perusteellisesta ohjauksesta. Vaikuttaa kuitenkin sen verran työläältä, varsinkaan kun en oikein power pointin käyttöä hallitse, että taidan tyytyä kiloklubin versioon. Olisi kyllä kiva, jos Nutrilettin sivuillakin olisi todellisen edistymisen näyttävä käyrä. Olen sinne joitakin kysymyksiä laittanut, eikä niihin ole vastattu, joten en ehkä jaksa tästä palautetta antaa. Välittyisiköhän viesti sinun kauttasi?

   Poista
  3. Moi, onneksi tuo kiloklubin käyrä näyttää ihan hyvältä. Toivotaan kehitystä sinne Nutrilettin käyrään ja laitan varmasti palautteesi eteenpäin. Toivottavasti sieltä tulee vastaus :)

   Poista
 2. Lahjontaa löytyy täältä...

  http://vaakaloppet2013.blogspot.fi/

  Terkuin,
  Lotta

  P.s. Sun päättäväisyys pysyä ruodussa on Nutrin suhteen on ihailtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Lotta,
   kiitos linkistä! En tajua mihin se oikein katosi, nyt en hukkaa sitä enää :)

   Kiitoksia paljon kehuista. Lämmittää mieltä ja antaa virtaa tuollainen kommentti <3

   -Sanni

   Poista