Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Vaaka se näytti että…


Neljäs VLCD päivä oli minulle tähän mennessä haasteellisin, eli perjantai. Saan ihan itseäni siitä syyttää kun annoin ruoka-ajatuksille ihan liikaa valtaa. Onneksi sain kuitenkin pidettyä tavoitteen mielessä ja kokkailin vain muille. Meinasi nimittäin alkaa kunnolla ärsyttämään, kun oli toinen viikonloppu eikä mitään erikoista päivässä näkynyt. Ei sitä tarvinnut kuin lisätä valkosipulia ja basilikaa kanakeittoon, niin taas alkoi sujua tämä nutraus. Kyllä sitä ihminen osaa olla pienistä asioista iloinen. Tähän blogiin voisi piirtää mielialakäyrääkin tämän dieetin suhteen, olisi aikamoista vuoristorataa.

Perjantaina kävin postista hakemassa sheikkerit, mitkä helpottavat tätä ”tiheää” ruokailutahtia. Ehdin lukea netistä jo muutamia kommentteja ja mietinkin miksi ritilää pidettiin turhana kapistuksena. Minäkin olen nyt luopunut niiden käytöstä, pirtelöt sekoittuvat kyllä ilman ritilää. Eipähän tarvitse välissä ottaa sitä ritilää pois, kun minä juon pirtelöt mieluummin pillillä. Sheikkerin muoto on kyllä paras mahdollinen ja kyljessä oleva mittataulukko on tarpeellinen.
 
 

Urheilu on jäänyt nyt taka-alalle, kun on lapsi kipeänä. Eilen pääsin käymään kävelyllä missä meni 212kcal, mikä oli ihan sopiva määrä ja tahti. Tänään oli pitkästä aikaa jumpan vuoro uuden tuttavuuden kanssa ja siellä meni kyllä vähän liian suureksi energiakulutus. Tunnin jumpan aikana katosi 369kcal, ohjelma oli uusi ja en sitten osannut suhteuttaa painoja oikein treeniin. Pitää ensi kerralla tehdä vaikka kokonaan ilman painoja ja katsoa mitkä lukemat sitten tulee.

Ja nyt siitä painosta: Olen aivan sanoinkuvaamattoman tyytyväinen, kun vaaka aamulla näyttä lukua 83.9kg! Pudotusta tuli siis viikossa kolme kiloa. Viime sunnuntaina kirjoittelin miten haluaisin päästä 84kg painoon, mikä oli siis ennen raskautta painoni. Nyt se sitten sujahti jo ohi niin nopeaa, etten edes huomannut. Seuraava tavoite on sitten 79kg.
 

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille

Terveisin: Erittäin onnellinen nutraaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti