Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Viikonloppu täynnä kiusauksia


Kylläpä oli tänä viikonloppuna lähellä dieetin katkeaminen. Lauantaina kävin jumpassa ja sain viestin, että minulla on sitten vapaata perhevastuista koko päivä ja ilta. Ensimmäisenä menin kotiin parin tunnin päiväunille. Sitten aloin kartoittamaan missä kaverit viilettää ja jostain kumman syystä kaikilla oli jo iltasuunnitelmat sovittuna, niin kuin yleensä ihmisillä on. Seuraavaksi sitten aloin miettimään mitä voin tehdä, kun ei voi syömään mennä. Mieleeni tuli mennä leffaan ja katsoinkin sopivat esitysajat lähiteattereista. Siinä meni sellainen tunti, kun pähkäilin lähtisinkö vai en. Puntaroin nimittäin sen asian kanssa, että pystynkö menemään leffaan ilman karkkia.

Edellisellä kerralla kun kävin leffassa, minulla oli pieni limsa ja pienet popparit, joiden väliin jättämistä suunnittelin jo seuraavalle kerralle. Nyt jostain syystä karkit tuntui ihan ylipääsemättömältä esteeltä. Kuvittelin jo pitkät irtokarkkihyllyt ja sen miten ottaisin vain kymmenen karkkia. Kuitenkin jo se kymmenen karkkia meinaisi sitä, että dieetti on katkennut. Fit-lehdessä oli muistaakseni testi millä voi testata omia syömistottumuksia. Sen minä jo tiedän ennakkoon, että olen tunnesyöppö. Lauantaina otti pattiin ihan kunnolla ja joskus ei vain ymmärrä miten toinen ihminen toimii, niin heti oli mielessä kulhollinen karkkia. Jos sitä ehtisi tänään lehden lukemaan ja saisi terveellisiä ajatuksia päähän näiden karkkiajatusten sijaan.

Jäin sitten turvallisesti kotiin katsomaan Liv kanavalta Vain elämää jaksojen uusintoja, en kaikkia jaksoja ollut vielä nähnyt. Kyllä niistä tuli hymy huulille ja mieli rentoutui. Tuli taas tehtyä täytetty sieni ruoaksi, tällä kertaa mikrossa. Sekin tapa oli ok, mutta kuoresta ei tullut rapea, niin suosin uunissa tekemistä. Iltapalaksi söin suklaapirtelön, persiljaa ja lasillisen kukkakaalia. Pysyin siis edelleen dieetin sallimissa rajoissa ja nyt olenkin erittäin tyytyväinen siitä päätöksestä, etten lähtenyt mihinkään. Lisäksi olen tyytyväinen itseeni etten syönyt kotitekoista pitsaa minkä tuoksu kodissamme leijui lauantaina. Voihan *kurnauuu* mitä maha siitä oli mieltä, mutta pää pysyi päätöksessä syödä vain sallittuja ruokia.
 

Tänään Fröbelin palikoiden keikalle, sopii hyvin tähän villiin viikonloppuun ja sen jälkeen synttärikekkereille missä on juhlien järjestäjän tuntien varmasti erittäin monta kiusausta nenän edessä. Tämä minun ystävä nimittäin on tehnyt monesti itse valkosuklaasydämiä, mitkä ovat taivaallisen ihania. Toivottavasti niitä ei tänään ole tarjolla. Pilli sheikkerin sisään ja sheikkeri suklaapirtelöjauheen kanssa laukkuun, niin voi nälän saapuessa syödä fiksusti. Vesipullo lähtee myös laukkuun, että muistan juoda tarpeeksi.

Se painon jämähtäminen kun todennäköisesti johtui siitä, etten juonut perjantaina tarpeeksi. Vaaka näytti tänä aamuna 82,4kg! Jes, jes ja JES! Pääsin siis varaamaan risteilyn, koska tuo 400g lähtee aivan varmasti ennen risteilyä. Aivan mahtava juttu! Viimeksi olen painanut näin ”vähän” vuonna 2009. Pudotusta viikossa 1,5kg, ei niin jyrkkä pudotus kuin viikko sitten, mutta aivan älyttömän hienolta tuntuu tuollainenkin määrä saada pois harteilta. Olen nyt elänyt 18 päivää Nutrilett tuotteilla ja painoa tippunut aloituspäivästä 6,6kg. Aion aivan varmasti jatkaa näillä tuotteilla. Mielessä on monta kertaa pyörinyt, miksen aiemmin tiennyt näiden toimivan näin hyvin. Pitää olla tyytyväinen, että edes nyt on nutraus päässyt alkamaan. Tietysti on ikävä monia tavallisia ruokia, mutta niitä saan kyllä syödä sen jälkeenkin kun paino on pudonnut tarpeeksi. Sitten vain pitää olla järki päässä, syödä sopivia annoksia ja urheilla turhat kalorit pois. Haaveilen jo siitä, kun vaaka näyttäisi luvun 79kg...
 
 Kuvan saa klikkaamalla suuremmaksi
 
Nyt tämä 2009 vuosimallin kroppa alkaa laittaa pakkelia naamaan ja laitan NE (nyt jo liian isot )farkut jalkaan. On muuten vaatekaapin koko tuplaantunut näiden pudotettujen kilojen myötä J

Jippii ja jes! Hyvää sunnuntaita kaikille! J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti