Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Vartalo ja mieli kiittää. Viikko VLCD:tä takana.


Pitikin mennä käymään vaa’alla, eipä ollut tippunut ”kuin” 300g paino. Ei tuon kyllä pitäisi olla mikään ihme, kun enhän minä moneen päivään ole edes urheillut. Silti tuo tuntuu pieneltä pudotukselta, kun sunnuntaina sai niin jyrkkää käyrää piirrellä taulukkoon. Kokonaisuudessaan tässä on parissa viikossa lähtenyt 5,4kg nutraamalla, niin siihen olen kyllä todella tyytyväinen! Nyt on vasta keskiviikko, tässä on vielä kolme kokonaista päivää tehdä asialle jotain. Asiaa vaikeuttaa se, ettei pariin päivään ole jumppaan asiaa, koska toinen lapsista on vielä kipeänä. Eipä se urheilu ole kuitenkaan siitä kiinni pääseekö kotoa pois vai ei, enemmän se on sitä että alkaa vain tehdä. Päässäni alkoi soimaan Suvi Teräsniskan – Jos Mikään Ei Riitä.

Eilen kolahti postilaatikkoon Fit-lehti, ruokavaakaa ei vieläkään näy, mutta lehti sentään tulee. Ensimmäisenä aukeaa juttu 5 parasta liikettä six-packiin, koska minun kropassa ongelmakohta on maha. En usko, että ikinä mitään six-pack mahaa edes voisin saada, mutta ainakin parempaan suuntaan tätä ilmestystä voi saada. Näyttää tuossa kyllä muitakin mielenkiintoisia juttuja olevan, kirjoittelen niistä sitten lisää, kunhan saan lehden luettua. Tässä onkin sitten valittavaa illalla: jumppaako vai meneekö sänkyyn lukemaan lehteä. Kyllähän nämä asiat voisi yhdistääkin.
Voihan aaaarght mikä maha tuolla kansineidolla on!
 

Eilen tuli löydettyä kiva vivahde suklaapirtelöön: jäähileet. Laitoin pirtelön pakkaseen, kun aloin tekemään iltajuttuja ja muistin sen vasta puolentoista tunnin päästä. Tarkoituksena oli saada vain todella kylmä pirtelö, mutta tulikin sitten jäähileversio, mikä oli todella kylmä. Aion tehdä tätä tulevaisuudessa aivan varmasti, lisäksi voisi ehkä laittaa vielä minttua.
 

Ruokailut menee nykyään niin, että aamun aloitan suklaapirtelöllä joskus kahdeksan aikoihin, yhdeltätoista on lounaaksi keittoa, kahdelta on vaniljapirtelö välipalaksi, viideltä päivälliseksi toinen keitto ja illalla seitsemän aikoihin on taas suklaapirtelö. Tuosta suklaapirtelöstä on tullut nyt ihan lempiruokaa ja joskus korvaan keiton suklaapirtelöllä. En tänään halunnut lounaalla syödä mitään lämmintä, niin suklaapirtelö oli nopea tehdä ja vei nälän pois.

Vieläkään en ole halunnut alkaa lisäämään mitään muuta tähän ruokavalioon kuin valkosipulia ja basilikaa. Mielessä on käynyt monta kertaa syödä kukkakaalia tai kurkkutikkuja illalla, mutta pirtelön jälkeen niitä ei sitten ole enää tehnyt mieli, niin en ole turhaa alkanut menemään vielä normaalia ruokavaliota kohti. VLCD on nyt kestänyt viikon, eilen tein uusia päiväpakkauksia laatikkoon ja ihmettelin miten ne ruoat niin nopeaa kuluu, mutta niinhän tämä aikakin kuluu. Pari päivää sitten alkoi sellainen vaihe, että tätä ei enää mieti dieetin kannalta vaan tämä on nyt minun ruokavalioni.
Kauneus on katsojan silmissä 
 

Olen lueskellut muutamilta keskustelupalstoilta kommentteja näistä tuotteista ja yhdessä oli kirjoitus miten joku oli väkisin juonut niitä kasvisliemiä mitä oli All in One paketissa. Minun mielestä ne taas oli aivan parhaimmasta päästä ja mietin, miksei niitä ole vaihtoehtona Quick Weight Loss – tuotteissa. Muistin miten ensimmäisenä päivänä oli sellaista ennakkoluuloa näitä makuja kohtaan, kun jotenkin ajattelin näiden maistuvan pahalta, kun kyse ei ole normaalista ruoasta. Jos olisin siinä ennakkoluulossa pitäytynyt enkä olisi lähtenyt ajattelemaan näitä painonpudotuksenkannalta, niin varmasti olisi ollut vaikeampaa nieltävää koko setti. Edelleen se vaniljapirtelö menee kylmänä, pillillä ja muita hommia tehdessä, mutta siihenkin makuun olen jo alkanut tottumaan.

Suurena miinuksena on tullut se, että hengitykseni haisee, help J Tuleepahan harjattua hampaita useasti ja edelleen suuvesi on hyvä ystävä läpi päivän, mutta taisi pussailut jäädä vähäksi aikaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti