Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

perjantai 30. marraskuuta 2012

Pitsaperjantaina keskustelua ravitsemusterapeutin kanssa


Kokkailut jatkuvat edelleen ja tänään syntyi lounaaksi pitsaa. Samalla tein toisen pohjan siltä varalta jos päivälliseksi teen toisen, se tulikin sitten syötyä ilman täytteitä.

Ohje (kaksi pitsapohjaa)
2 pussia Creamy Chicken keittoa
Mausteita mielen mukaan (esimerkiksi ½ tl valkosipulijauhetta, 1tl currya, ½ tl mustapippuria)
noin 1dl kuumaa vettä
Levitä puolet taikinasta kostutetulla lusikalla pannulle lätyksi
Paista miedolla lämmöllä
Täyte:
Pohjalle 2 murskattua kirsikkatomaattia
Silputtua punasipulia ja paprikaa
Basilikaa & Oreganoa
 
   


 

Jos olisin kokannut uunissa perheelle jotain ruokaa, niin olisin tätä pitsaa pyöräyttänyt uunissa muutaman minuutin.

Tässä on ihan pää pyörällä, kun voi muutaman päivän päästä alkaa syödä taas tavallista ruokaa. Ensimmäisenä teen kyllä uunilohta, sillä sitä on ollut ikävä! Tänään keskustelin ravitsemusterapeutin kanssa ja juteltiin miten paljon aikaa sitä meneekään ruokahetkien suunnitteluun. Minun pitäisi pitää kalori määrät niin, että ne on korkeintaan 1000kcal nyt ensimmäisen viikon ajan. Nyt suunnitelmissa on korvata kaksi tai kolme ateriaa päivässä edelleen Nutrilett tuotteilla.
Mietin myös sitä, että olisiko ketoosia mahdollista jatkaa, vaikka siirtyy normaaliin ruokavalioon. Jos pidättäytyisikin kala, liha, kasvis vaihtoehdoissa. Ravitsemusterapeutti ei tähän osannut kommentoida, koska kaikilla meillä on eri rajat siinä paljonko hiilihydraattia kroppa sietää, että pysyy kuitenkin ketoosissa. Itselläni se alkoi jo neljäntenä päivänä All in One dieetillä missä hiilihydraattia on noin 99g per päivä. Olisi iso apu jos joku kokeneempi viitsisi kommentoida tai jos jollakin on hyviä ideoita siitä minkälaisia ruokia syödä ensi viikolla. Lisäksi tarvitsisin vinkkejä hyvästä kalorilaskurista.

Huomenna alkaa joulukuu ja on miljoona kertaa jo käynyt mielessä mitä kaikkea haluankaan jouluna syödä. Joulunaikana en kyllä aio kaloreilla vaivata päätäni, mutta ennakoin katsomalla etukäteen ruoista vähäkalorisimpia vaihtoehtoja pöytään. Esimerkkinä se, että minulle on ihan sama onko herkkuna Fazermint vai After Eight minttusuklaata. Näiden erona on kuitenkin se, että Fazermintissä on 11kcal enemmän 100 grammaa kohti. Ei ole iso ero, mutta tuontyyppisillä vertailuilla voi joulutarjoilujen kalorisumma olla paljon vähemmän. Pienistä asioista syntyy suuria asioita. Googlettelun ohessa löytyi sitten tämä artikkeli: Nämä joulusuklaat ovat pahimpia kaloripommeja -2600 kilokaloriapaketissa!

Tämä tästä pähkäilystä, jatkan ruokien kaloreiden selvittelyä ja ihmettelen miten tätä VLCD:tä voi olla enää vain kolme päivää jäljellä. Uskomattoman nopeaa meni kolme viikkoa ja sunnuntaina ratkeaa. paljonko painoa sitten lähti.

Oikein rattoisat ja lumiset viikonloput kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti