Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Keskiviikon Nutrilett kanahampurilainen


Aikaisin aamulla soi ovikello ja siellä oli lähetti mukanaan Nutriletilta paketti missä oli uutta Delicious Chocolate Shake ja Forest Fruit Shake .

uusi pienempi pussi Delicious Chocolate paketissa


Ihan kuin ajatuksia olisi luettu, kun muutaman kerran tuli jauheita kaadettua yli, kun kaadoin jauhetta sheikkeriin ajattelin miten kapeampi pussi olisi hyvä ja sitten se ilmestyi. Pienempi pussi mahtuu paremmin sheikkerin sisään, kun pitää syödä jossain muualla kuin kotona ja pakkaa tarvikkeet mukaan. Kaikki jauhe menee lasiin tai sheikkeriin ja valmistusmateriaalin vuoksi kaikki jauhe tulee pussista helposti ulos.
Ainoa miinuspuoli on se, että pussi pitää avata saksilla. Minulla ei yleensä saksia ole jumpassa mukana, niin se menee sitten hammastekniikaksi. Saa tuon uuden pussin keskeltä auki, mutta jauhetta jää helposti pussiin ja sotkua voi tulla. Jos vain tuotetta pystyy vielä muokkaamaan, niin ehdottomasti sahareunat päähän minkä avulla voi avaamisen tehdä tai edes yksi lovi, niin pussin saisi auki ilman saksia.

Maku oli kyllä kohdallaan ja tämä tuote on siellä ykköspaikalla suklaapirtelön kanssa. Tämän pirtelön kanssa voisi tulevaisuudessa syödä pari mansikkaa. Metsämarjapirtelö ei yllä ykköspaikalle tai sitten se johtuu siitä, että se oli kokonaan uusi maku. Suklaapirtelöä kun olen kuitenkin useamman kerran jo juonut. Pitää maistella metsämarjaa vielä uudestaan ja tehdä se oikein kylmään veteen.

Minulta alkoi pirtelöt juuri loppua, koska monesti on ollut helpompi sheikata pirtelö kuin tehdä keitto. Lisäksi keitot ei enää maistunut niin hyvältä kuin ennen. On kuitenkin hyvä, että minun piti alkaa miettimään miten pärjään jos pitää pelkästään keittoa syödä. Aloin nimittäin tehdä keittojauheesta taikinaa ja olenkin nyt useampana päivänä syönyt kana –ja kasvislettuja. Tänään päivälliseksi oli Nutrilett Kanahampurilainen, eli kaksi kanalettua joiden välissä salaattia, paprikaa ja pihvinroolia sai vetää sipulirenkaat.

 
Kanakeittojauhe
Mausteita (esimerkiksi ½ teelusikallista currya ja valkosipulijauhetta)

Vajaa desi kuumaa vettä
Paistetaan miedolla lämmöllä

Aikaisemmin oli huono asia, kun oli vain keittoja jäljellä ja nyt olen tyytyväinen, että niitä on. Huomenna teen kahdesta kasviskeittopussista taikinan ja paistan jo aamusta neljä lettua. Saa lounaan ja päivällisen vielä nopeampaa, kun letut on valmiina jääkaapissa. Puhumattakaan siitä miten helposti nämä voi ottaa vaikka pienessä pussissa mukaan ja syödä melkeinpä missä tahansa.

Jos myrsky pauhaa vielä huomenna, niin saattaa olla, että toinen keitto jää keittomuotoon ja käperryn sohvannurkkaan viltin alle kuuman keittokupin kanssa.
Tänään jumpassa kaverini oli ihmeissään siitä mitä minulle on tapahtunut. Kuulemma posket olivat kadonneet. Tuollainen kommentti kyllä piristää vielä monta päivää J Mielenkiintoista kyllä, kun kerroin tekeväni Nutriletin kanssa tätä laihdutusprojektia, niin ensimmäinen kysymys oli, että eikö minulla muka oikeasti ole nälkä. Ihan samaa nimittäin minä aluksi pelkäsin, kun en yhtään tykkää siitä miltä nälkä mahassa tuntuu. Kerroin kyllä rehellisesti, että iltaisin tuntuu nälkä, tuntuu muuten nytkin kun joka ikiseltä telkkarikanavalta tuntuu tulevan ruokaohjelmia.

Xycling tunnille jäi 322kcal teräsleidin käskyttämänä



Viikon romahdus: kaupasta saapui meille kotiin tuoreita sämpylöitä. En edes pitkään aikaan ole oikein syönyt vaalea leipää ja nyt ne sämpylät oli muka aivan ylitsepääsemättömän hyvän tuoksuisia, näköisiä ja ihan mitä tahansa. Niinhän siinä sitten kävi, että purin yhtä sämpylää. En nielaissut yhtään, vaan piti vaan päästä sitä puremaan. Oli hienot ilmeet miehelläni ja heti hän sanoi etten kyllä saa takaisin sinne pussiin sitä laittaa. Keittiössä on nyt erillisessä pussissa puolikas littana sämpylä… Miksi ihmeessä sekin piti säilyttää, roskiin vaan.

Jos sitä nyt taas kokoaisi itsensä, eikä sortuisi moisiin hullutuksiin. Olisi kyllä ihana kuulla jos muillakin on ollut jotakin vastaavia tilanteita :D
Nutraamisiin!

 

3 kommenttia:

  1. No tuotahan täytyy kokeilla! Loistoidea :) Mulla on nuo myös keitot jääneet syömättä, kun itsekin tykkään pirtelöistä enempi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sanni, kun olet jaksanut tähän blogiin näin paljon panostaa!
    Löysin blogisi viime syksynä ja viime viikolla -vihdoinkin!- aloin itsekin nutraamaan. Olet ollut todella suurena motivaattorina, ensimmäiset nutrauspäivät luin vaan tätä blogia ja mietin että kyllä minäkin pystyn!
    Ja nämä tuunausvinkit on loistavia - kanakeitto alkoi tänään tökkimään mullakin, joten kanahampurilaista vaan kehiin! Olet ihana!<3

    - MS -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiiiitos ihanasta kommentista <3 Tosi mukava saada positiivisia kommentteja ja kuulla, että blogista on jotain hyötyä :) Todellakin pystyt samaan! Tuossa juuri viikonloppuna mietittiin ystävän kanssa, että on ne pudotetut kilot mukava juttu, mutta se itsekurin löytyminen ja elämänhallinta vielä tuhat kertaa mukavempia juttuja. Kaikkea hyvää ja aurinkoista kevättä sinulle! -Laitahan viestiä jos jotain kysyttävää tulee :)

      -Sanni

      Poista