Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

torstai 8. marraskuuta 2012

Toinen päivä ja hyvin menee


http://www.sannisunny.blogspot.fi/2012/11/toinen-paiva-ja-hyvin-menee.html

6 kommenttia:

  1. Sunnuntaina tulee 8vko täyteen ENE-dietillä (n.800kcl/vrk) ja nyt -20kg viel ensi viikko tiukalla ja sitte sovelletaan oikeeta terveellistä ruokaa.. :) Joten Tsemppiä!

    Piia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia tsempistä. Kyllä tuo -20kg hurjalta lukemalta näyttää. Mahtavan työn olet tehnyt. Toivon kovasti, että tulevaisuudessa voin kirjoitella samantyyppisiä tsemppiviestejä muille kuin sinä nyt minulle.

      Kahdeksan viikkoa on pitkä aika, niin oliko sinulla mitään suuria haasteita tuona aikana vai motivoiko aleneva vaakalukema tarpeeksi? :)

      Poista
    2. Hei!

      Olen siis käyttänyt 5pss (n.550kcl) allevo, nutrilett, naturdiet sekaisin ja lisäksi paljon kasviksia ja juureksia n.300kcl/per päivä, joko uunissa tai "raakana". En siis ollenkaan starttipakettia. Mukana mulla on sekä ravitsemusterapeutti, että lääkäri.
      Tein tarpeeksi hyvän pohjatyön ajatuksien kanssa ajattelemalla, että 2kk on pieni aika elämästä jos loppu on parempaa ja terveellistä. Liikuntaa olen harrastanut jonkun verran. Tällä hetkellä tekee mieli oikeaa ruokaa, lihaa, kalaa, leipää, yms. Vielä siis viikko tällä tiukalla. :)

      Piia

      Poista
    3. Moi!
      Tuo on kyllä täysin totta, että 2kk on lyhyt aika uhrata terveellisemmän tulevaisuuden vuoksi. Hienoa, että sinulla on ammattitaitoinen taustatiimi, eniten kuitenkin tässä saat varmasti itseä taputella olkapäälle huikeasta itsekurista :)Siellä se maaliviiva jo häämöttää.

      Poista
  2. Moi,
    Tällä myös dieetillä, vldc alalla tuotteilla, 4:s viikko ja -10 kg. Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, hyvillä mielin olen kyllä aloittamassa tiistaina tuota vldc kuuria, kun näin hyviä tuloksia on monilla ollut. Sormet ristiin, että neljän viikon päästä naputtelen myös -10kg saavutuksista. Tsemppiä sinullekkin, jos vielä aiot jatkaa :)

      Minkä makuisia tuotteita käytät eniten?

      Poista