Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

perjantai 1. helmikuuta 2013

Osanutrauksen Nutrilett-tuotteet ja kalorimäärät


Listasin tähän ne Nutrilett-tuotteet mitä osanutrauksella voi käyttää.
Ensimmäisenä ateriankorvikkeita mitkä sopivat aamiaisella, lounaalla, päivällisellä.
Toisena ovat tuotteet alle 200kcal, mitkä sopivat hyvin välipalaksi, jälkiruoaksi tai iltapalaksi
Osanutrauksella Taso 2: Valitset kolme Nutrilett-tuotetta ja valitset päivän ruoat tuotteiden ympärille niin, että kalorimäärä päivässä on 1200kcal
Osanutrauksella Taso 3: Valitset kaksi Nutrilett-tuotetta ja valitset päivän ruoat tuotteiden ympärille niin, että kalorimäärä päivässä on 1500kcal.
 
Tuotteet ovat listattuna kalorimäärältään pienimmästä suurimpaan.
Kcal/per pakkaus

Ateriankorvikkeet

Creamy Vegetable Soup QWL 121
Creamy Chicken Soup QWL 122
Italian Soup Eat Well 204

Tasty Tropical Smoothie 30% vähemmän sokeria 209

Caramel Toffee Bar 216

Milk Chocolate & Creamy Caramel Bar 218

Peanut & Cranberry Bar – Laktoositon 218
Peanut Bar 220
Berry Boost Smoothie 30% vähemmän sokeria 210

Nordic Berries Smoothie 30% vähemmän sokeria 210

Rich Chocolate Smoothie 220
Guava Fresh & Fruity Smoothie 220

Mochaccino Smoothie 220

Chocolate Chip Cookie Bar 228

Crunch Bar 236

Chicken Noodle Soup Eat Well 243
Tomato Penne Eat Well 285

Pasta Carbonara Eat Well 291

 
Välipala / Jälkiruoka / Iltapala

Chocolate Crisp Bar 97

Chocolate Mousse Eat Well 102
Mansikkapirtelö QWL 110

Suklaapirtelö QWL 112

Tomato Soup QWL 115

Metsämarjapirtelö QWL 117

Vaniljapirtelö QWL 118

 

Lisäksi käytettävissä vielä All in One –paketista löytyvät tuotteet ja valikoimista poistuva Mocca -juoma

6 kommenttia:

 1. Se 3 päivän all in one paketti sisältää vanilja jälkiruokavanukkaan. Se on niiiiin hyvää mut eiks sitä saa mistää erikseen?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä on vain tuo suklaavanukas saatavilla Eat Well puolella. Laitan viestiä eteenpäin, että olisi hyvä saada myös vanilja tuotevalikoimaan :)

   Poista
 2. Osanutrauksesta sen verran että voiko sille siirtyä niin että syö normaalia kevyttä kotiruokaa ja sitten korvaa vaikka kolme ateriaa kasvis tai kanakeitolla? Ettei tarvitsisi kaikkea noiden tuotteiden varaan laitella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, kyllä voi. Se täysnutraus missä korvataan kaikki päivän ateriat Nutrilett Quick Weight Loss tuotteilla on sitten asia erikseen. Se on sitä nopeaa painonpudotusta.

   Minulla on meneillään nyt osanutraaminen: 3 Nutrilett tuotetta päivässä aamiainen (smoothie), lounas (eat well pasta+tavallista ruokaa) & välipala (välipala patukka), päivällisellä ja iltapalaksi syön ihan tavallista ruokaa. Haluan kuitenkin laihtua vielä muutamia kiloja aika nopeastikin, niin pidän päivän kalorimäärän 1200kcal paikkeilla :)

   Poista
 3. Hei, Olen uusi aloittelija:) Kerrotko vielä lyhyesti miten sun ensimmäiset pari viikkoa meni? Jaksoitko silloin liikkua? Miten sun paino putosi?

  Yst terv Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, tervetuloa pienentymään :) Oletko siis VLCD:llä, eli täysnutrauksella? Minä olen sitä tehnyt kaksi kolmen viikon jaksoa. Ensimmäinen alkoi viime marraskuussa, kannattaa lueskella vanhoja kirjoituksia, niin saa laajemman kuvan siitä millä fiiliksillä menin, mutta pikaisesti katsoin, että yhteensä 8,2kg olisi sen kolmen viikon aikana tippunut. Minun mielestäni aika huikea määrä niin helpolla :)

   Jaksoin liikkua ja piti oikeasti käyttää järkeä siinä ettei sitten ketoosin saavuttua liikkunut liian rankasti. Painoja vähensin jumpassa ja vedin siis paljon helpommalla liikunnan suhteen ihan siitä syystä, kun sitä energiaa tosiaan tulee vain se 800kcal. Ketoosissa kyllä kroppa luulee pystyvänsä vaikka mihin ;)

   Yksi sellainen asia on mihin edelleen uskon, että en varmaan olisi jaksanut niin hyvin ja voinut oloani niin hyväksi jos olisin ennakkoon käynyt netistä joitakin "avautumisia". Negatiivisista asioista, kun yleisesti kirjoitetaan mielipiteitä enemmän kuin positiivisista :)

   Pari viikkoa meni kyllä hymyillen, kun puntari näytti joka aamu vähemmän. Tottakai siinä oli rajoituksia ja välillä piti ihan oikeasti hengitellä. Useat on maininnut miten VLCD:llä tulee sellainen rauhallinen olo, en sitten tiedä johtuuko se siitä miten voi olla tyytyväinen itseensä sen ensimmäisen viikon jälkeen, kun huomaa sitä itsekuria löytyvän.

   Tässä linkki kirjoitukseen missä olin lopettanut sen ensimmäisen VLCD:n sivupalkista löytyy sitten linkkejä vanhoihin kirjoituksiin
   http://www.kurvitkunnossa.blogspot.fi/2012/12/viimeinen-vlcd-punnitus-hemmottelua-me.html

   Todella paljon tsemppiä ja kirjoittelehan jos tulee jotakin mieleen :)

   -Sanni

   Poista