Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

tiistai 26. helmikuuta 2013

Levähdys Levillä ja loppurutistus alkakoot!Leviä kohti lähti minun nenä ja lentokoneen nokka torstaina


Mitenhän se aika aina katoaa johonkin hyvässä seurassa?  Erittäin hyvän ystävättären kanssa olin joka talvisella henkiparannusreissulla. Meidän lisäksi porukassa oli yksi englanninkielinen neito, tässä kun neljä vuorokautta puhui englantia alkaa olemaan ajatuksetkin englanniksi. Meillä oli todella paljon samanlaisia elämäntapahtumia, joten tekstiä siis riitti ja nyt on aika hankalaa muistaa puhua suomea. 

uusi tuttavuus halusi myös kokeilla Nutrilettia ja nyt vasta kokeilin kääntää sivun googlella ja eihän se teksti täysin oikein käänny, mutta onneksi sentään tarkoitus pysyy suhteellisen samana. Same but different.


Nutrilett oli mukana menossa


Cheek esiintyi perjantaina areenalla 

Ensimmäistä kertaa tilasin hierojan mökille ja oli muuten niin mahtava kanavien aukaisu, että HUH, HUH! Siis nainen oli oikein herttainen, mutta ne voimat mitkä siitä ihmisestä löytyi, oli jotakin aivan muuta kuin herttaista. Nyt on kyllä kroppakanavat auki, vaan mustelmat kyllä naurattaa kun olen niin hakatunnäköinen. Kyllä minä aion vielä hieronnan tältä naiselta tilata, mutta ajankohta pitää katsoa tarkkaan, ettei ole mitään kuvauksia tulossa.

Kovasti oli tarkoitus käyvä Levi Wellness Club käydä testaamassa, mutta en halunnut olla ystävistä erossa. Leffateatteri olis ollut myös mukava testata, mutta kaikki aika muualla olisi vähentänyt aikaa ystävien kanssa.

Kaunistautumista ammattilaisen käsissä


Tuli kyllä kerrottua ja neuvottua Nutrilett asioissa, vaikka alun perin ajattelin olevani täysin lomalla laihduttamisesta. Sinänsä vaikea yhdistelmä kun ystäväni on ruokavalioltaan karppaaja ja minulla taas olisi pitänyt olla niukkakalorista menoa. 

Onneksi oli siis loma, että pystyi nauttimaan syntiaterioista. Kalorimäärä kuitenkin pysyi aika lähellä 1700kcal, että ei karannut homma ihan lapasesta. Tuo on kuitenkin vain arvio, kun ei ollut vaakaa tai tarkkoja sisältötietoja. VLCD:n jälkeen riittää huomattavasti pienempi ruokamäärä kerralla. 

Käytiin lauantaina syömässä Asia Brasserie ravintolassa ja otettiin ystävän kanssa puoliksi sushi-annos. Ei alkuruokia tai jälkiruokia ja pääruoka ollut suurinta kokoa mitä olisi tilata voinut. Annoskoko oli 15kpl, niin pyydettiin yksi lisää jolloin saatiin molemmat nauttia 8 kipaletta.

Täysikuu loistaa mollotti lauantai-iltana. 
Siinä mieli lepäsi kun tällaista maisemaa täydellisessä hiljaisuudessa katseli.Kävin vaa’alla ja se näytti kyllä yllättävän vähän. Otan virallisen punnituksen vasta viikonloppuna, mutta tällä hetkellä näyttäisi loppurutistusta olevan vielä sellaiset neljä kiloa. Eiköhän tuon saa puristettua pois toukokuuhun mennessä. Tuossa juuri ystävättären kanssa puhuin puhelimessa ja hän nauroi, että pelkästään minun läsnäolo laihdutti, kun hän oli myös käynyt vaa’alla ja numero oli ollut alempana kuin lähtiessä, vaikka syötiin paljon, ehkä liikkuminen sitten tasoitti tarpeeksi kalorimäärää. 

Uskon siis edelleen siihen, että ajatus on vahva vaikuttaja laihduttamiseen. Uskon minun oikean painon olevan alle 70kg, tätä pitää nyt muistaa hokea, kunnes vaaka on mieleni kanssa samaa mieltä.

Aurinkoinen aamu alkoi jälleen kerran smoothiella, koska en kehdannut häiritä muiden unta ja hakea makuuhuoneesta Start Now -pakettia.


Takaisin arkeen

Nyt on reissut reissattu (ennen seuraavaa), aurinkoista päivää kaikille!
 

3 kommenttia:

 1. Hellou taas ;)
  Minulla oli nyt tippunut -300 g, joka on hyvä siihen nähden, että olin viikonlopun äitin luona.
  Edellinen viikko meni ilman pudotusta, niin taitaa mennä tulevakin, kun mennään muutaman päivän lomalle. Ei syytä huoleen, olen päättänyt, että kesäkuun alkuun olen pudottanut ne 10kg, jotka ovat vielä liikaa. Otan vaikka yhden kokonaisen viikon jossain vaiheessa pelkillä nutrilet tuotteilla, niin siitä se lähtee.
  Jotenkin, kun on saanut tämän vaihteen päähänsä, ei tosiaankaan pienet takapakit haittaa, päinvastoin tulee sen jälkeen lisäpuhtia ottaa niskasta kiinni itseään.
  Ihana tunne, kun useampi, jo pitkään levännyt vaate kaapista mahtuu päälle.
  Huhti-toukokuun vaihteessa lähdetään Varsovaan, niin on sinne paljon ihania vaatteita mukaan, jotka ovat siinä vaiheessa toivottavasti vielä väljempiä.
  Palkinnoksi olen sitten, kun olen tavoitteeni saavuttanut, ostaa itselleni joko Guessin tai jotkut muut merkki farkut ♡
  Sitä päivää odotellessa, Tsemppiä meille!
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Helou, helou ;)

  Siitähän me ollaan kirjoiteltu, että 100g pudotuskin on hyvä, niin 300g on sitten triplahyvä! :)

  Itselläkin on sellainen fiilis, että vedän sitten vaikka täysnutrausta jos ei meinaa toukokuun alkuun mennessä näkyä parempaa lukua, eiköhän se tuolta kuitenkin tule.

  Voih nuo vaatteet <3 Kiitos muuten muistutuksesta, mulla on nimittäin yhdet Guessin farkut jotka ei mahtunut aikaisemmin päälle. Nythän ne sopis hyvin yhteen Guessin paidan kanssa mitä vihdoin voin pitää nenä suorassa tai vähän yläviistossa :D

  Tsemppiä meille, tää sujuu hyvin :)

  -Sanni

  VastaaPoista
 3. Voi tää on niin huippua, paitsi, että mulle tuli yrjö kylään. Kuume niin korkea, ettei jakss muuta kuin maata. Lihaksia ja läskejä särkee julmetusti.
  Nyt ei voi muuta kuin maata ja kieriskellä eri asennoissa kin tekee niin kipeää, mutta kyllä se tästä. Aamulla pitää laittaa kaurapuuroa ja mustikoita, jospa ne pysys sisällä.
  Tää on niin huippu tsemppipaikka, kiitos Sinulle!
  Oot kyllä upeen näkönen tuossa viimeisimmässä postauksessa, Onnea!
  -päivi-

  VastaaPoista