Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

tiistai 5. helmikuuta 2013

Helmikuun saapuminen ei ole hyvä tekosyy lopettaa laihdutusta


Suuntaan tätä blogikirjoitusta varsinkin teille muutamille joista tiedän, että nyt lähtee keskittyminen karkuteille. 


Nyt pitäisi hetkeksi pysähtyä ja miettiä sitä miltä tammikuun alussa tuntui tai silloin hetki ennen vuodenvaihtumista, kun päätti aloittaa keventämisen. Milloin sinä päätit laihduttaa?


Tammikuu on ollut astetta helpompi jos läheiset ihmiset ovat tipattomalla, karkkilakossa tai jollakin muulla vastaavalla sädekehänkiillottamiskuurilla. Se, että heillä tämä hetki on mennyt ohi, ei tarkoita sitä, että myös sinun kovalla itsekurilla aloitettu elämäntyylinremontti katoaa samalla hetkellä!


Ihmiset ovat niin eri elämäntilanteissa ja haluavat eri asioita, että on pelkästään omalla vastuulla miettiä mitä oikeasti haluaa. Jos haluaa vyötärömakkarat säilyttää sitä varten, että sohvalla tarvitsee lautaselle pöydän, niin sitten se on tarpeen. Silloin tekee tietoisesti sen valinnan, että ei laihduta, vaan on tyytyväinen sellaisena kuin on. Useat ihmiset ovat onnellisia pyöreämpänä ja saavat ollakin. Itselläni vyötärölihavuus on esteenä päällä pysyvien housujen löytämiseen, kun takapuoli on pienempi kuin vyötärö ja lisäksi en pidä siitä ajatuksesta miten vaarallista vyötärölihavuus on. 

Siinä on tarpeeksi inspiraatiota minulle jatkaa laihduttamista. Löytyykö sinulta yhtään asiaa mikä motivoisi laihduttamaan?


Minä en todellakaan uskonut marraskuussa kirjoittavani jo helmikuun alussa 15kg kevyempänä, mutta niin vain on ja olen suunnattoman kiitollinen tästä itsekurilleni ja Nutrilett-tuotteille. Minä aion vielä jatkaa sisukkaasti eteenpäin, vaikka tuo himpskan vaaka pojottaa tuossa 74kg korvilla jo toista viikkoa, kyllä se siitä vielä tippuu. Kunhan pääsen tavoitepainoon 69kg, aion huutaa ääneen sen Nutrilett-mainoksen ”JES!” ja vielä useaan kertaan.

En tiedä kauanko Toknetissä on vielä alennuksessa Nutrilett-tuotteita, mutta tässä on yksi tarjous mistä voi täysnutrauksen aloittaa. Suklaapirtelö on ollut minun lempimaku ja tässä paketissa on ruoat viidelle päivälle ja yhden päivän hinnaksi tulee 3,78€. Ei tosiaankaan paljon maksa jos yksi ateria on 0,756€. (laskettu naisten määrällä: 5 ateriaa/päivä). 

Minä en tässä vaiheessa kenenkään perään ykstityisviesteillä ala piiska kädessä kirjoittamaan. Autan kyllä erittäin mielelläni, jos joku kaipaa vinkkejä tai tsemppiä.


Pidettäisiinkö tuo pian saapuva kevät mielessä ja se asia miten paljon upeampi olo on edes viisi kiloa kevyempänä? 

Siihen loppui äksyily minun kohdaltani, kaikilla on omat päätökset tehtävissä. Hurjasti tsemppiä kaikille, toivottavasti kuulen teistä pian.

Lopuksi vielä inspiraatiota: etsin netistä jotain motivoivaa kuvaa teille ja sitten hoksasin, että sellainen löytyy ihan omista valokuvakansioista. Jostain syystä parin vuoden ajalta ei ihan kamalasti ole kokovartalokuvia, mutta löytyi yksi oikein "kiva" vuodelta 2010.

Hiukan onnellisempi nainen kuvassa 2012

Isot taputukset kiloklubin porukalle jotka ovat tiputtaneet tammikuussa yli 110kg! *TAP* *TAP* ja *TAP* :) Tervetuloa uudet mukaan.10 kommenttia:

 1. Täällä kyllä "mukana" ollaan. Nyt kun osanutraan, paino ei enää niin paljon tipu, mutta puoli kiloa viime viikolla ja hyvä niin. Pudotettavaa on vielä kymmenen kiloa ainakin, ja edelleen tuntuu hyvältä. Kiva on kuulla ystäviltä, että pudotetut kilot jo huomaa, se lisää sitä tahtotilaa, että haluan lisää. Siis viides viikko menossa ja seitsemisen kiloa on pois.
  Vaaka on vaihtunut jo toisen kerran. Ostin k-raudasta uuden viikon kuurin jälkeen ja tänään hain Prismasta vielä paremman.
  Mittaa rasva-, neste-ja lihasprosentit ja tosi hyvä tarjous , vain 19.90
  Saa nähdä pitääkö nämä missään suhteessa paikkansa. Viime
  viikolla kuntoutuksessa tehtiin samat mittaukset, joita on nyt
  yhteensä kolme eri tulosta eri jaksoilla otetut ja suunta on niissä
  hyvä. Tietenkään näitä ei voi verrata keskenään, mutta tästä alkaa
  tämä kausi mittauksineen.
  Katsotaan miten näyttää tämä vaaka. Sen voi myös ohjelmoida
  kymmenelle, muistitilaa on sen verran.
  Kaikki miinus on plussaa, ajatuksella eteenpäin.
  Mukavaa viikkoa ja kuulumisiin!
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Päivi,

   hyvähyvähyvähyvä! :) Aika hyvin, kun jakaa tuon 7 pudotettua kiloa viidelle viikolle, niin sinullahan on lähtenyt yli kilo viikossa. Minulla vähän kutkuttelee ajatus siitä VLCD:stä vielä, mutta tiedän tämän osanutrauksen olevan juuri se oikea vaihtoehto siihen, että osaa paremmin katsoa mitä suuhunsa pistää.

   VLCD:n helppoudesta johtuen varmaan monet käsittävät virheellisesti nutrauksen vain kuurina ja sen jälkeen jos ei kärsivällisesti osanutraa ja opetelle samalla uusiksi elämäntapoja, niin kyllähän ne kilot sieltä takaisin tulee. Onhan tämä vain aika ärsyttävää katsoa, kun joka aamu ei vaaka näytä vähemmän :D

   Itsellänikin on käynyt mielessä tuo kehonkoostumusmittari ja on kyllä ihan älyttömän hyvä tarjous! Kävin jo netti-Prismassa katsomassa tuotetietoja. Jos vain ehdit, niin voisitko kertoa sitten oliko ostamisen arvoinen kapistus?

   Aivan oikea asenne kaikki miinus on tosiaankin plussaa tässä vaiheessa :)

   Oikein hyvää viikonjatkoa ja kuulostellaan! :)

   Poista
 2. Kiitos inspiraatiokuvista!
  On kyllä huikea muutos! Sain kyllä taas virtaa itsekkin laihdutukseen.
  3 täysnutriviikkoa takana, ja nyt opetellaan 1200 kalorin päivätahtia.
  Kesäksi bikinikuntoon! Periksi tässä vaiheessa ei anneta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kyllä on mukava kuulla ettei tässä ihan turhaa itseänsä nolaa, riittää jos edes yksi saa virtaa kuvista :)

   Eikö tulekin aivan ähkyyn jo tästä 1200kcal määrästä täysnutrauksen jälkeen? :D Itse pyörittelen keventäjissä ruokapäiväkirjaa, kun sinne saa nuo Nutrilett-tuotteetkin. Ei vaan millään tunnu tulevan täyteen tuo kalorimäärä.

   Uskallan ihan vähän haaveilla bikineistä, mutta minun kohdalla ne todennäköisesti on päällä vasta 2014. Tai mistä sitä oikeastaan tietää.. Jos vauhti on tämä, niin voihan se tosiaan olla jo tänä kesänä! Kiitos itsellesi inspiraatiosta, taidan tehdä itselleni uusia tavotteita :)

   Tsemppiä!

   Poista
 3. Upeaa Sanni! Olen ylpeä sinusta! :) Terveisin: Ancelique !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Etköhän sinäkin kohta saa tuollaiset kuvat vierekkäin ;)

   Poista
 4. Hurja muutos, eihän noilla kuvilla itseään nolaa. Mahtava muutos terveelliseen elämäntapaan ja huippua, että tsemppaat muitakin.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa Sanni!! Näytät upeelta! :) mäki alotan sun innoittamana nutraamaan viikon kuluttua kun tää oma dieetti on ohi :) 5:ssä viikossa nyt 3kg tippunu ja se on hienoo mut motivaatio kaipais nyt vähän suurempia pudotuskiloja ja vaa'alla pienempää lukua :))
  Muistatko mua sieltä Suomi nutraa tapahtumasta, yks promotyttönen ;)
  Tsemppiä kevääseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, no muistan! Eihän tuollaista aurinkopersoonaa voi unohtaa <3 Oon välillä miettinytkin, että mitä sulle kuuluu :)

   Kyllä se kannattaa testata jos nuo tuotteet sopii omalla kohdalla vauhdikkaampaan pudotukseen, ei sulla kyllä kauhesti ylipainoa edes ole, että saas nähdä mitä kropasta saat pois :)

   Ihan älyttömästi tsemppiä ja kirjoittele välillä kuulumisia. Oli mukavaa tehdä töitä yhdessä :)

   Poista