Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

torstai 21. helmikuuta 2013

Punnitus, Pelastus ja taas reissuunEn ymmärrä missä vaiheessa näin kävi, mutta olen edelleen normaalipainoinen, vaikka paino nousikin 74,2kg lukuun. Siis aiemmin laskin ja tilitin blogissa sitä miten pitää painaa se 73,9kg, niin sitten olen normaalipainossa.  Pituutta minulla on siis 172,5cm.


Oli siis se Tallinnan reissu viime viikonloppuna ja eilen tuli käytyä vielä leffassa. Tiesin tänään olevan punnituspäivä, joten jos olisin halunnut täysin minimoida nousun tähän tulokseen, niin olisin voinut jättää popcornit väliin. En niin kuitenkaan tehnyt ja se oli sellainen Bull-tyylillä ”tietoinen valinta” ja valitsin siis nautinnon. Turha itkeä loppupunnituksessa jos jää muutamasta sadasta kiinni tavoitteeseen pääseminen. Apua….Illalla lähtee nenä kohti lentokenttää ja sieltä kautta saavun kotiin vasta tiistaina. Voi olla, että tulee paljon kaloreita matkamuistoksi, toivottavasti saan niitä myös kohteeseen jätettyä. En lähde ulkomaille, mutta pakko laittaa tähän Mr.Mallorcan – Saletisti Natsaa, kun tuli kohteesta kirjoitettua. Ihanan positiivinen somelainen mies.

Tänään vielä Pilatekseen ja hölkkäilyt ainakin 30min, siitä on hyvä laskeutua uudelle lomalle.Nämä on nyt kuitenkin ollut ihan suunniteltua vapautta. Tässä alkaa loppukiri painonpudotuksessa, kun aikaa on huhtikuun lopulle päästä sinne 69kg, niin olen nyt urheillut reilusti ja syönyt vähän vapaammin. Tiistaina se kuri taas saapuu taloon.

Aurinkoista loppuviikkoa kaikille! 

2 kommenttia:

 1. Mukavaa reissua!
  Edellisessä postauksessa oli just puhetta, kun ei paino oliie nyt laskenut, tietyn juhlan takia.
  Niin siitä, ettei harmita, kun nyt on painonpudotustsemppi päällä , tietää konstit ja on niin helppo jatkaa siitä muhin on jäänyt.Haasteita on , ens viikonlopulla mennään äitini luokse ja seuraavana siskon luokse, kun loma alkaa.
  Olen miettinyt niin, että aina ennen menoa jonnekin , otan parin päivän pussikuurin ja sit katson mitä suuhuni laitan. Herkutellakin voi, mutta sit voi välissä ottaa vaikka jonkun shaken, tasoittaa kalorimäärää. En ota pulttia enää noista "lipsahduksista", jotka on itsellä hyvin tiedossa. Toive on, että kesäkuun alussa olisi se haluttu paino vaa`assa. Onneksi siihen on aikaa ja haluakin löytyy pudotukseen, niin ei hätää.
  Vielä kerran kivaa matkaa ja sit taas uudella innolla jatkukoon painonhallinta ;)
  Kuulumisiin!
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, kiitoksia. Oli aivan älyttömän ihana reissu ja ilmat oli mitä parhaimmat. Harkitsen starttipaketin syömistä, että lähtisi taas hyvin vaakalukema alaspäin.

   Vaikeimpia on tosiaan peräkkäiset viikot ja reissulla kyllä kehityin siinä ettei tarvitse kaikkea syödä. Ravintolassa tulee kyllä selitettyä monesti miksei syö kaikkea :D

   Eiköhän me tavoitepainot saavuteta ennen kesää. Minulla vielä 2kk aikaa ja viitisen kiloa.


   Ihanaa viikonjatkoa!

   Poista