Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

perjantai 1. helmikuuta 2013

Leffafiilistelyä ja Guinot-unelmia


Uskomatonta, mutta leffaherkut kesti yli puolenvälin leffaa ja yhtään enempää en olisi tarvinnut. Ennen karkkien määrä olisi ollut kolminkertainen, syömättä jääneet olisi mennyt roskiin tai tuotu kotiin miehen syötäväksi. Popcorneista ja limukasta olisi jäänyt 1/3 molemmista ja ne olisi myös päätynyt roskiin. Sain tyhjän pienen popcornpurkin mihin pystyin laittamaan 5dl annoksen popcorneja, karkkipussin tein jo kotona valmiiksi ja limukkaa join sen noin 4dl isosta mukista mikä jaettiin siipan kanssa.
Hämärät herkut
 
Joskus aikoinaan on tullut ostettua keskikokoisia annoksia, siitä sitten siirryin lasten annoskokoihin ja vähän aikaa sitten nekin alkoivat olla jo liian isoja. Siis onko nuo annoskoot kasvaneet vuosien aikana ihan älyttömästi vai kuvittelenko vain? Lapselle 1,5l popcorneja? Päädyin siis tähän, että toisen kanssa voi jakaa, eikä se jako tarvitse mennä edes tasan. Enkä muuten ole koskaan ennen syönyt iltapalaa leffateatterissa ja vielä niin hyvää kuin tuo Nutrilett patukka!

Aikaisin päästiin kotiin, lapset olivat nukkuneet kiltisti koko ajan ja seinätkin olivat vielä pystyssä. Pitäisi ehkä vähän useammin päättää lähteä kahdestaan toisen aikuisen kanssa johonkin. Olen kyllä tottunut käsikkäin kulkemaan toisen ihmisen kanssa, mutta harvemmin se toinen on ollut aikuinen. Muutenkin oli kummallista, kun kihlasormus on nykyään oikeanpuolimmaisessa kädessä, kun se ei enää vasemmassa pysy, hoikistumisen vuoksi. Sitten ne leffateatterin penkit oli ihan kummallisen isot, kun ei kummaltakaan puolelta tuntunut kyljessä käsinojat, jalat pystyi ristimään kevyesti ja siis edelleen tämä kropanmuutos on aivan kummallista.

Vaatteita päättäessäni yksi Guessin paita sattui olemaan silmien korkeudella. Sen paidan olen saanut joskus 6 vuotta sitten, enkä vielä tähän päivään mennessä sitä ole päälleni laittanut. Siis se on ihan peruspaita, mutta siinä on monia ihania juttuja: pitkät hihat, ohut kangas ja harvinaisesti pyöreä kaulus. Se on sen näköinen paita mitä voisi olla jollain Guess farkkujen mainostytöllä päällä. Lisäksi se on yksi niitä paitoja mitä olen pyöritellyt vaatekaappia siivotessani välillä sinne ”sitten joskus” –hyllylle ja välillä sinne ”kyllä tätä voi ehkä joskus kait pitää” –hyllylle. Tänään päätin kokeilla sitä himpskatin paitaa ja niin se vain sujahti päälle. En ole mikään mainostytönkokoinen, mutta peilikuva kyllä antoi ymmärtää, että toivoa on päästä vielä muutamasta mahakurvista eroon.

En tiedä johtuuko se rasvoista, mutta Guinotilla käydessäni sain ohjeistusta siihen miten pitäisi myös ristiselkää rasvata ja olen tehnyt sitä sillä target slimming rasvalla. Tänään vain huomasin, että ei ole kyllä enää niin paljon pehmeää selässä ja voi sanoa, että selässä on tällä hetkellä kaari. Nyt voin kertoa, että epäilin vähän sitä, että tarvitseeko oikeasti rasvata aamulla JA illalla, mutta tämän viikon jälkeen voin sanoa, että KYLLÄ! Iho on nimittäin niin hyvässä kunnossa ja kiinteytymistä on tapahtunut. Ei vielä ihan sen vertaa, että voisin ennen ja jälkeen kuvat julkaista, mutta sen verran, että itse huomaan eron. Sunnuntaina aion kyllä varata itselleni 20 minuuttia kahdestaan Guinotin kanssa: ensin suihkussa kuorinta ja sitten oikeat rasvat oikeaan paikkaan. Jos hyvin käy, niin sitähän voisi pyytää vielä selkärasvauksen hieronnan kera. Täytyykin olla oikein kiltti pari päivää, että ei ihan kauheasti tarvitse räpytellä silmiä saadakseen tahtonsa läpi.

Huomenna on naperon syntymäpäiväjuhlat ja minä unohdin sitten koko jutun huomiselle ruokalistaa tehdessäni. Voi olla siis aika erilainen päivä tulossa. Muokkaan muuten niitä menu kirjoituksia jälkikäteen, yleensä lounaan ja/tai päivällisen kuvan lisäämisellä.

Nyt alkaa kroppa vihdoinkin rauhoittumaan, niin pistäydyn unienmaailmaan ja aamulla herään taas Guinottelemaan J

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti