Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

torstai 24. tammikuuta 2013

KokoNaisvaltaista hyvinvointia


Tällä viikolla on alkanut tuntumaan ihmeelliseltä. En tiedä kuinka moni käsittää nyt mitä yritän selittää, yritän kuitenkin: Siis tuntuu omituiselta sanoa, että painan jotain seitsemällä alkavaa, kun olen niin kauan tottunut siihen, että paino on lähempänä sataa. Otan onnitteluja vastaan ja olen superonnellinen tilanteesta. Silti tuntuu, etten olisi tehnyt juuri mitään asian eteen. Vaikka onhan tässä tullut tehtyä vaikka mitä. Pitää selailla vanhoja kuvia ja lukea vanhoja tekstejä, jos tässä aivotkin pääsisi sitten samalle tasolle vartalon kanssa.
Ystävättäreni söi Allin One –paketin ja häneltä tuli kommentti: ”yäk, yäk ja yäk” ensimmäisen päivän jälkeen. Silloin vasta itse mietin, että miksi itsellä ei tuntunut niin pahalta syödä sitä pakettia ja vielä kaksi kertaa peräkkäin. Tulin siihen lopputulokseen, että minulla oli aivoissa naksahtanut joku katkaisin oikeaan suuntaan ja oli motivaatio tarpeeksi korkealla tehdä tällainen siirto elämässä. Kyllä häneltäkin tuoli hymyilevämpää komenttia, kun oli ruokiin tottunut ja kolmessa päivässä oli paino tippunut yli 2 kiloa, vaikka hän hoikka jo valmiiksi olikin.
Koko ajan olen tätä laihdutusprojektia ajatellut pätkissä ja sitä miten vähän tässä oikeasti pitää edes ”kärsiä”. VLCD kuureja olen niiden helppouden ja nopeuden takia syönyt kaksi kertaa, eikä ole missään vaiheessa tuntunut aivan kamalalta, kun pitää tällaista tehdä. Päinvastoin, nyt kun tässä juon kolmanneksi viimeisen päivän pirtelöitä, on vähän haikeakin olo. Niin naurettavalta kuin se tuntuukin, niin kolme viikkoa oli taas uskomattoman helppoa aikaa, kun oli erittäin selvät sävelet ruokailussa.
Aion tehdä ennen sunnuntaita valmiiksi ruokalistaa ainakin kolmen päivän ajalle, niin ei tarvitse alkaa sitten samana päivänä miettiä mitä sitä söisi. Siirryn sunnuntaina Tasolle 2, eli osanutraukseen 1200kcal 3 ateriankorviketta ja loput kevyttä ruokaa.
Päivä rakentuu jotenkin näin:Aamupala: Guava Fresh& Fruity Smoothie (ihan pakko saada ensimmäiseksi – Nutrilett tuote 1)
Lounas: Kevyttä ruokaa, esim kanasalaatti tai lohta ja kasviksia tms. – pohdinnan alla.
Välipala: Välipalapatukka tai suklaamousse (Nutrilett tuote 2)
Päivällinen: Italian soup tai Chocolate Chip Cookie patukka (Nutrilett tuote 3)
Iltapala: Luonnonjogurttia ja jäisiä mustikoita tai mummun hillaa, eli lakkaa eli muurainta
Aika paljon on valinnan varaa ja tässä parin päivän aikana pyörittelen jutut kohdalleen. Nutrilett tuotteista tulee noin 500kcal, niin tavallisiin ruokiin jää noin 700kcal käytettäväksi. Loistavaa!

Sitten hyvinvoinnista muita kuulumisia: Olin toissakesänä sukulaisten luona Oulun lähistöllä ja kävin kasvohoidossa Kauneushoitola Marikassa. Siellä tuli puheeksi vyötäröllä olevat makkarat ja hän suositteli Guinot sarjasta sellaista Double Slimming Targeted Treatment voidetta. Ehdin silloin tätä käyttämään vain vähän aikaa, koska pienokainen ilmoitteli tulostaan. Pari viikkoa sitten päätin, että nyt loppuu tämä talvikorppuilu ja alan pitämään parempaa huolta ihostani. Löysin tuon voiteen ja voi hyvä päivä miten se viilensi reisiä ja mahaa! Siinä minä sitten säästelin voidetta ja ajattelin jossain vaiheessa ottaa selville mistä saan uuden purkin.
Sitten kävi näin
 
Sen sijaan, että olisin lähtenyt hoitoloihin paikan päälle, otin yhteyttä sähköpostitse ja kyselin voiteen perään. Verkkokaupoista, kun ei virallisia Guinot tuotteita edes saa.

Siitä sitten uskomaton ketju lähti liikkeelle ja lopputulos on se, että ensimmäistä kertaa elämäni aikana minulla on samaa sarjaa kuorinta, ongelma-aluevoide, rintavoide ja vartalovoide. Kaiken lisäksi sain vielä ”pyyhekumin” otsarypyille.
Double Slimming Targeted Treatment, Firming Vital Bust Care, Acti-Rides Wrinkle Eraser System, Velvet Skin Body Lotion ja Smoothing Body Scrub
Guinot päivittää nettisivuja, niin en voi tuotteita linkittää nyt tuotesivuille. Sain luettavaksi Guinot katalogin, niin kirjoittelen lisätietoja tuotteista myöhemmin.
Kuvia tuli räpsittyä eilen vaikka mistä kropan kohdasta, onneksi oli verhot kiinni. Nyt pitää enää muistaa käyttää voiteita aamulla ja illalla, niin toivottavasti saadaan sitten katsella ennen ja jälkeen kuvia tulevaisuudessa.
Uutta tässä hommassa on tosiaan se, että aamulla ja illalla pitäisi rasvata koko kroppa ja vielä kerran viikossa kuoria. Kuoriminen ja iltarasvailu ei ole uutta, mutta tuo aamulla rasvaileminen on. Näytti onnistuvan ilman vaikeuksia tänä aamuna, kun tuotteet imeytyvät nopeasti, niin ei tarvitse kuivatella kauaa.
Tuli mieleen huvittava visio siitä miten joku kaunis aamu vielä teen aamujoogaa Avalta ja rasvailut onnistuu siinä ohella. Ehkä pitää vielä vähän treenata tasapainoa ennen kun ryhdyn moiseen urheilusuoritukseen. Namaste, jätetään ajatus muhimaan.  
Ava TV uudelleentwiittasi twiittini eilen Twitterissä
 
Nyt alan pyörittelemään kaloreita ja suunnittelemaan tulevan viikon ruokalistaa.

Toknetissä on muuten Nutrilett tarjouksia, jos meinaa tuotteet loppua.

Hoikistumisiin ja kiinteytymisiin! J

7 kommenttia:

  1. Oi, kirjoittelisitko tänne niitä ruokalistoja? Minä olen menossa kuntoutukseen ensi viikoksi ja pitäs samalla aloittaa osanutraus, niin siinäpä se ongelma sit onkin, että maltan pysyä siinä.Vaikkakin olen kyllä valmiilla ruualla, joten luulis olevan helppoa, kun ei tarvitse itse tehdä ja vaihtoehtojakin on kuitenkin.
    Kiitos jo näistä vinkeistä!
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Päivi, aivan varmasti tänne laitan ruokalistoja. Kunhan tässä itse saisi päätettyä jo miten päiviä pyörittää :) Sen olen jo oppinut, että kasviksia voi periaatteessa lätkiä lautaselle niin paljon kuin vaan jaksaa. Tulevan tai tulevien viikon lautasmalli onkin ainakin puolet kasviksia ja ne loput on vielä mietinnässä :)

      Ja sitten kannattaa muistaa se, että lounas pitäisi olla päivän isoin ateria, jopa hiilihydraatteja voi ihan hyvin olla, kun ne ehtii päivän aikana kuluttaa kropasta pois. Iltaa kohti kevennellään. Annoskoot myös tarkkaan syyniin, jos tosiaan mahalaukku on oman nyrkin ja ranteen kokoinen, niin sinne ei kyllä kamalasti ruokaa mahdu. En haluaisi näin VLCD kuurin jälkeen sitä lähteä turhaan venyttelemään. Mutta listaa tulee piakkoin :)

      P.S. Anteeksi jos kirjoittelin aivan itsestäänselvyyksiä, tässä myös itselleni samalla kertaan asioita mitä pitää iskostaa takaraivoon. Hyviä kuntoutuksia sinulle! :)

      Poista
    2. Ei haittaa ollenkaan, vaan minunkin pitää iskostaa kaikki taas jälleen kerran omiin tiedostoihin. Minusta on kiva lukea näitä itsestään selvyyksiäkin kertauksen vuoksi ja muistutukseksi, joten kaikki käy, iso kiitos!
      -päivi-

      Poista
  2. Ihan samaa ajattelin pyytää kuin Päivikin, eli noita 1200 kcal ruokalistoja :). Reilun viikon päästä pitäisi siirtyä itsekin VLCD:ltä samaiselle osanutraukselle, niin olisi kiva saada vinkkejä ja ajatuksia syömisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Johanna,

      katso vastaustani Päiville :)
      Parhaani mukaan laitan tänne tarkkaa menua mitä voi tai sitten ei tarvitse noudattaa :D Laita toki itsekin jos tulee hyviä vinkkejä mieleen. Reseptit sivulla on jo pari alle 300kcal ohjetta esim päivälliseksi.

      Poista
  3. minua kiinnostaisi myös tuo Double Slimming Targeted Treatment voide. kerro sitten kun tiedät että mistä sitä saa ja paljonko se maksaa? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Heidi, minulla nyt tökkii tämä netti pahasti, niin en saa linkitettyä tähän yhteystietoja. www.guinot.fi sivulla voit katsoa missä on lähin hoitola, sieltä saa sitten tuotteen ostettua :) Hinnasta en osaa sanoa, mutta eiköhän he soittamallakin kerro tietoja.

      Minulle kerrottiin, että verkkokauppaa ei sen takia ole, että ihmiset ei ostaisi iholleen vääriä tuotteita, vaan tuotteen myy aina asiantuntija. Näin vältytään sitten virheostoilta. Nuo tuotteet mitä netissä on, ei siis ole Guinotin virallista kanavaa pitkin tulevia.

      Tässä vielä tiedot mitä kuvastossa oli: "Hoikentava geelivoide. Poikkeuksellisen hieno tuoteformula mahdollistaa aktiiviaineiden imeytymisen rasvasolujen tasolle ja on näin erinomainen ase taistelussa vartalonkaarien pyöristymistä vastaan. Hidastaa lipogeneesiä (rasvojen varastoituminen) ja stimuloi lipolyysiä (rasvojen "palaminen")."

      Plussana on se, että tämä on paksua rasvaa, mutta ei ainakaan minun iholleni jää tahmeaksi vaan voin pukea aika nopeaa rasvailujen jälkeen.

      Toivottavasti näistä oli apua :)

      Poista