Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

torstai 18. huhtikuuta 2013

6kk -20kg!

Huh, huh mikä fiilis!
Video & kuvat puhukoot puolestaan, nyt ei oikein tekstiä synny :)Sen mitä haluan kuitenkin kertoa on, että kuka tahansa tähän pystyy jos vain tahdonvoimaa ja positiivisuutta riittää. Autan mielelläni jos joku tarvitsee tällaisessa projektissa apua.

Kiitos kaikille tsemppareille!!! <3 


 Aamu alkoi tavoitteen saavuttamisesta huolimatta Nutrilett suklaapirtelöllä 
johon lisäsin spiruliinaa ja Macajauhetta

Alku & Loppu

 
 
Linkin takaa löytyy viitearvot: Omron kehonkoostumusmittarien tulosten tulkinta ja viitearvot
BMI= Normaali, Rasva%= Korkea, Luustolihas%= Normaali, Sisäelinten rasvantaso= Normaali (1-9)

Rasva% tavoite= 32,9% (tai alle) ja Luustolihas% tavoite= 30,4% (tai korkeampi)


Palkinnot!
Nyt alkaa kropan muokkaaminen! :)

12 kommenttia:

 1. Voi että olen onnellinen puolestasi ☆
  Kahdenkymmenen kilon verran Onnea ♡

  Minä jatkan vielä muutaman kilon verran ja jatkan sinun seuraamistasi jatkossakin.

  Kiitos tähän astisista tsempeistä!
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eilen tuli tiedätkös sellainen väsähtäminen ja kerroin muillekin, että nyt vähä ottaa pattiin. Maaliviiva näkyi niin kauan silmissä ja tuntui ettei sinne koskaan pääse. Niin se vaan humpsahti alas :D

   Niin minäkin jatkan sinun seuraamista! :) Osanutraan edelleen. Sen verran helpottaa arkea nuo sapuskat. Lisäksi en halua olla tässä aivan ihannepainon ylärajalla. Nyt kuitenkin pidän paussin tuosta vaa'alla pomppimisesta :D

   Tsemppaillaan jatkossakin!
   -Sanni

   Poista
 2. Onnea! Hieno saavutus!
  Kunpa sitä itse omistaisi noin hyvän tahdonvoiman...

  Ihanaa kevättä!
  Iia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kyllä se tahdonvoima sinustakin löytyy. Pitää vain päättää kumpi ihminen on: Ylipainoinen vai normaalipainoinen.

   Kumman ikinä päättääkään, niin sitten voi olla onnellinen siinä tilanteessa. Jos tuon normaalipainoisen valitsee, niin sitten vain pienillä teoilla kohti tuota ihmistä! :)

   Ihanaa kevättä myös sinulle!
   Sanni

   Poista
 3. onnea oikein rutkasti.......
  ja todella jos haluat auttaa.....tsemppia kaivataan, minulla tuo on edessa.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Täällä minä kirjoittelen vielä todennäköisesti pitkään. sanni@sunnyconsulting.fi toimii myös jos haluat vain kahdenkeskistä tsemppausta. Tämä on kaiken sen vaivan arvoista ja se on hieno matka.

   Poista
 4. Onnea hirmuisesti! Itsellä 10kk ja -26kg ja normaali painoindeksi saavutettu. Hyvä me!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Hyvä Anu! :) On kyllä aivan mahtavaa olla normaalissa painoindeksissä ja tästä se ei saa kyllä enää tuonne ylipainoisen puolelle nousta, se on hyvä mittari. Onnea huikeasta pudotuksesta! :)

   Poista
 5. Aivan mielettömän paljon onnea tavoitteen saavuttamisesta!!! Täällä matka jatkuu vaikka päästiinkin uudelle kymmenluvulle ja seuraavalla kymmenluvulla on jo se tavoite.. eli pudotettavaa ei enää paljoa eli hyvää vauhtia kohti normaalipainoa. Jos sovitaan, että kesä alkaa vasta kesäkuussa niin ehkä minäkin ehdin normaalipainoon ennen kesää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos :) Me voidaan aivan hyvin sopia, että kesä alkaa vasta kesäkuussa :D Siis sehän on jo siinä nimessä KESÄkuu. Onnea sinulle uuden kymmenluvun saavuttamisesta! :) Meillä on nyt kevyempi kevät <3

   Poista
 6. Olisi kiva taas lukea ruokapäiväkirjojasi osanutrauksen aikana ja saada tarkempaa tietoa mitä osanutraajat päivän aikana syövät..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, Pitää ottaa työlistalle tuo ruokapäiväkirjan tekeminen, kiitos vinkistä :) Varmaan nämä olet jo löytänyt, mutta muille lukijoille vinkki, että osanutraus ruokapäiväkirjoja löytyy muutama alkaen tästä kirjoituksesta http://kurvitkunnossa.blogspot.fi/2013/01/osanutraus-paiva-1-menu.html

   Poista