Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Vartalohoito vei senttimetrejä ja antoi hymynTiistai oli täynnä hymyä, kävin nimittäin TechniSpa vartalohoidossa Guinotilla. 

Aivan ihanaa luksusta elämään keskellä viikkoa, kun saa tuollaisen puolentoista tunnin mittaisen hemmottelun. Kyllä tuo hoito siis myös tuntuu, ettei se pelkkää silittelyä ole. Mittaa jäi hoitolaan: vyötäröltä -1.5cm, lantio -0.5cm ja reisi -2.5cm! Olin kyllä hoidon jälkeen aivan äimän käkenä. Kyllä minua nauratti kun nuo luvut kuulin. Miinuksena mittailuista tuli se, että vyötärönympärys on 94cm, mutta pahempi tilanne oli ennen hoitoja, niin eihän tämä nyt niin kamalaa ole. Luulin sen vain olleen pienempi jo ennen. Salilla kyselin, että mitä vyötärölle voi oikein tehdä, niin minulle kerrottiin, että suositus vyötärönympärysmitta naisilla on nykyään alle 90cm. Ei siis enää kauhean kaukana ole pääsy tässäkin asiassa terveelliselle puolelle.

Luvan kanssa sain nauttia raukeasta olosta ja superviileistä sääristä loppupäivän.  Reisille minulle laitettiin hoidon jälkeen Longue Vie Corps voidetta, mikä on elvyttävä vartalovoide. Tästä tuli pehmeä iho ja käytän kyllä toistekin. Mutta sellainen mikä yllätti, oli Gel Jambres Légères, viilentävä jalkageeli mikä TODELLAKIN oli viilentävä. Vielä pari tuntia hoidon jälkeen oli sääret ”virtaavana”. En oikein tiedä miten muuten sitä oikein voisin kuvailla. Heti tuli mieleen miten usein tätä olisinkaan tarvinnut työpäivien jälkeen. Siis suosittelen, en voi muuta sanoa.


Sain mukaani vielä tällaisen uutuustuotteen. 15 päivän haaste on otettu vastaan ja aloitettu eilen. Tämä seerumityyppinen voide on täsmäisku appelsiini-ihoa vastaan. Tuotetiedoista: "Aamuin illoin paikallisesti levitettävä Minceur Chrono Logic vaikuttaa heikentämällä rasvasolujen ympärille muodostunutta sidekudoskalvoa ja editäen täten rasvasoluja hajoittavien, aineenvaihduntaa edistävien ainesosien imeytymistä ja toimintaa. Päävaikuttavina aineina punaisesta merilevästä jalostettu Cellulysium, ananaksesta uutettava entsyymi bromelaiini seka tuttu, rasvaa polttava kofeiini  ja antioksidanttinen  E-vitamiini" Katsellaan miten tässä käy, ainakin iho on miellyttävän pehmeä ja voide imeytyy nopeasti. Tarkoituksena oli tähän blogiin laittaa muutama kuva miltä ennen käsivarret näyttivät ja miltä ne näyttävät nykyään, mutta minun pitää muokata niitä ennen kuvia paremmaksi. Siis en vääristele tuloksia, mutta muokkaan niin, että niistä saa selvää paremmin. 

Viralliset mitat on nyt kuitenkin otettu ja katsotaan mitä tuo vyötärönympärys on sitten 14 päivän päästä. Läskin on lähdettävä siitä, ei ole muuta vaihtoehtoa. Minun vartaloni on nykyään viiden tähden ravintolan VIP-osasto ja näillä läskeillä on mennyt VIP-jäsenyys jo ajat sitten umpeen!

Menossa mukana Nutrilett Eat Well suklaamousse <3Jos hoito tai tuotteet kiinnostaa, niin niistä saa lisätietoa osoitteesta info@guinot.fi tai etsi lähin hoitola 

Lisätty 22.4.2013: Vyötärö 10cm kaposempi, eli 84cm. Toimii. :)

10 kommenttia:

 1. Mistä mittaat vyötärösi? Sitä mitataan vähän eri tavoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, vähän navan yläpuolelta sen mittaan http://www.tohtori.fi/?page=4477884

   Poista
  2. Ihmisillä on vähän eri paikassa tuo napa eli silleen napaa ottaisi miksikään lähtöpisteeksi. Sen sijaan miten tuossa ohjataan mittaamaan kylkiluun ja suoliluun puolivälistä, se on varmasti oikea kohta. Mulla vaan siitä on napaa 5 senttiä! Harmittaa muutenkin tämä pallomahaisuus. Kiloja voi tippua mutta maha lähtee vikana.

   Poista
  3. Valitettavasti kyllä tuo on viimeinen paikka mistä lähtee ja ensimmäinen mistä haluaisi lähtevän.
   Onneksi on sentään pienempi maha kuin ennen :)

   Poista
 2. Olen nyt viikon nutrannut ja tulos -3kg. Olen tyytyväinen vaikka tänään oli tullut ekaa kertaa +100g. Kysyisin sinulta tällaisista plussapäivistä ja yleisesti jumituksesta. Kärsitkö niistä paljon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä hyvä viikontulos! Plussapäiviäkin oli ja niihin tottuminen varsinkin nopean alun jälkeen oli aika haasteellista. Alussa kun totuin siihen, että paino tippuu nopeasti, niin sitten sellainen esimerkiksi -200g aamupaino olikin sitten vähän pettymys ettei pudotus ollut isompi.

   Joka ikinen 100g pudotukseen pitäisi olla tyytyväinen, kun aikaisemmin se vaakalukema on mennyt ylöspäin, suunta on sentään oikea.

   Sen huomasin, että täysnutrauksella plussatulokset johtui useimmiten siitä etten ollut edellisenä päivänä juonut tarpeeksi vettä.

   Kyllä kuitenkin pääosin suunta oli koko ajan alaspäin :)

   Poista
 3. Tuohan voide saattais tehota myös reisien "sisäpusseihin", jotka on aika karmeet nyt kun vähän on lähtenyt kiloja. Pitääpä tutkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tai sitten se Double Minceur Ciblée - Double Slimming Targeted Treatment mitä olen tammikuusta asti käyttänyt. Jotakin kiinteyttävää tuossa rasvassa on, koska olen käyttänyt sitä reisiin, eikä hoidossa selluliittiä ollut juuri yhtään.

   Lisäksi käsivarsiin olen tuota käyttänyt ja hauis alkaa olemaan näkösällä, eikä tyhjää ihoa ympärillä ole suuresta laihtumisesta huolimatta. Varmasti Guinotin porukka osaa neuvoa sinulle tehokkaan voiteen reisille :)

   Poista
 4. Nyt sitten toinen viikko nutrausta takana. Toisen viikon aikana lähti 1,1kg. Myönnän, että monena päivänä juominen jäi liian vähälle, pitäisi oppia sitä vesipulloa kantamaan mukanaan, mutta toki muutoinkin tuo painon putoamisvauhti hiljenee. Mutta: kahdessa viikossa VIISI kiloa!! Tarkoittaa siis kymmentä voipakettia painosta pois. Tsemppiä taas kaikille pudottajille ensi viikoksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oujee! 5kg on oiiiikein hyvä tulos kahdessa viikossa! :) Oikein rutkasti onnea! En minä ainakaan haluaisi viiden kilon punttia joka päivä mukanani kantaa :D

   Tästä vain uutta hoikempaa viikkoa kohti taas, tsemppiä! :)

   Poista