Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

torstai 25. huhtikuuta 2013

Kevät toi kaduille hölkkäilijän


Tämä saattaa vaikuttaa aivan ylipositiiviselta taas, mutta pakko hokea sitä miten itseensä pitäisi luottaa enemmän. Monta hyvää kevätpäivää on takana ja olisin voinut aikaisemmin kokeilla tuota ulkona hölkkäämistä. Kyllä se vain onnistui, kun rupesi laittamaan vaan jalkoihin vauhtia. Lisäksi ensimmäisen kerran tuli kokeiltua hölkkäämistä vaunujen kanssa ja sisarlautakin tuli vielä paluumatkalla käyttöön. Aika nopeaa huomasi mitä pitäisi tehdä toisin seuraavalla kerralla ja niistä kaikista tärkein asia oli se, että housut pitäisi olla pienemmät. Ei oikein voinut tehdä muuta kuin vähän väliä kiskoa housuja ylöspäin, kun kiristysnauhaa ei vyötäröllä ollut. 
 
Seuraavana päivänä päätin lähteä hölkkäilemään. Pidemmälle lenkille jos lähtee, niin tässä on joka suuntaan aika isoja mäkiä. Sisulla sellainen mäki meni vaunujen kanssa mitä en aikaisemmin pyörällä päässyt ylös. Marraskuussa haastattelussa mainitsinkin näin: 

Tavoitteenani on juosta joskus pidempi lenkki vaikka tällä hetkellä jaksan juosta vasta muutaman lyhtypylvään välin.” 

ja näinhän siinä sitten on käynyt. Pidempi lenkki oli nyt sen 7km ja en todellakaan mitään lyhtypylväiden välejä enää laskenut. Housut pysyivät tällä kertaa jalassa ja seuraava korjaustarve löytyi kuulokkeiden puolelta. 

Kuoppa käyrässä on apteekissa pyörähtäminen.Otetaan hyviä vinkkejä vastaan kuulokkeista mitkä olisi hyvät urheillessa. Verkkokaupassa urheilukuulokkeiksi luokitellaan nämä, eikä minulla ole kokemusta noista mistään. Vanhat Nokian napit ei meinannut pysyä korvissa ja välillä hiukan turhautti niitä korjailla, kun olisin halunnut keskittyä vain siihen hölkkäämiseen.

Sunnuntaina sujui koulupäivä jumppapallon päällä Tuo uusi Nutrilett Low Sugar Bar Cappuccino -patukka on muuten pienempi kuin vanhat patukat, niin se oli oikein hyvä lounas/jälkiruoka kahvin kanssa, suosittelen. Lisäksi siinä on vähän sokeria, makeutus on tehty stevialla. Syön toistekin :)

Tänään oli vuorossa Iltalehden kuvaukset
Typyni kanssa käytiin puistossa liikkumassa


Jutun aiheena on laihduttaminen perheessä ja miten lapsen ylipainoa voi hallita. Lehteen juttu tulee parin viikon sisällä. Itselläni on tämä asia ollut mielessä jo viime elokuussa, kun pystytin nettisivut ylipainoinen lapsi tuon aiheen ympäriltä. Muut projektit veivät mennessään ja kun siellä ei juttua tullut, niin keskityin muihin aiheisiin. 

Nyt kun omat ruokailutottumukset laitoin remonttiin, niin huomasi tehdä sellaisen samanlaisen remontin myös lapselle. Pitkäaikainen muutos mielessä. Tyttärelläni nimittäin oli vähän plussakäyrällä paino neuvolassa 3-vuotiaana. Silloin ajattelin, että parempi tehdä muutokset nyt kuin vasta kahden lisäkilon päästä. Vaikka itselläni on arjen pelastus Nutrilett-tuotteet, niin aina on ruokapöydässä yhteistä kasvikset ja vesi. ”Mini-minä” kyllä syö tomaatteja ja juo vettä kunhan minä teen niin ensin :)

Kippis! 


Jos tuo aihe kiinnostaa, niin kannattaa käydä MLL:n sivuilla: Lapsen ylipainon ehkäisy ja Ylipainoinen lapsi -sivuille olen kerännyt luettavaa elokuussa.

Jokainen päivä voi olla eilistä parempi

2 kommenttia:

 1. Aiotko syödä loppuikäsi Nutrilett tuotteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, tämä oli jostain syystä mennyt roskapostikansioon ja vasta nyt sen sieltä huomasin julkaista. Pahoittelut siis vastauksen viipymisestä.

   Aivan mahdotonta sanoa syönkö loppuikäni näitä tuotteita. Enhän minä tiedä edes miten pitkä tai lyhyt tuo minun loppuikäni on :)

   Ateriankorvikkeita suurella todennäköisyydellä syön vielä useita kertoja. Laihdutus tarkoitukseen en niitä tarvitse, mutta elämän helpottamiseen kyllä. Laukussa kulkee ateriankorvike patukka siltä varalta jos nälkä yllättää. Jääkaapista taas löytyy smoothie siltä varalta jos ei aamiaista ehdi itselle jonakin aamuna tekemään. Salille laukussa kulkee mukana suklaapirtelö spiruliinan kera.

   Toivottavasti osasin vastata kysymykseesi :)

   Poista