Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kääk, mitä tuo puntari tekee?Paremminkin voi varmaan miettiä mitä minä menin tekemään pääsiäisenä. Voihan parmankinkku ja hyvä ruoka. Sunnuntaina sitten näkee mistä syystä paino on koholla, jos se *kop* *kop* *kop* vielä silloin on koholla. Sairastelu on melkein ohi ja uskaltauduin salille eilen. Katsokaa miten pessimisti ei pety, kun osaa odottaa pahinta:Onneksi ei tänään olo ollut huonompi kuin eilen, vaan on mieli ainakin pirteämpänä treenaamisen jälkeen. Tuli käytyä Pilateksessa ja sen jälkeen vielä tunnin hölkkä. Olisi mennyt hölkkä hitaammalla tahdilla vaan himputin personal trainer kävi lämmittelemässä läheisellä juoksumatolla täydellä vauhdilla, niin piti sitten itsekin vähän tsempata.

Tänään oli Gym Trainer – Kuntosaliohjaaja koulutusta, taas oli kyllä niin mukava päivä. Uskomatonta miten paljon sitä löytyykään asiaa tuolta alalta, tänään pääosassa oli ravinto. Siellä mielipiteitä luonnollisesti oli moneen lähtöön ja minä kyllä edelleen pidän mielipiteeni sen suhteen, että VLCD on todella hyvä tapa reilusti ylipainoiselle ihmiselle tarkistella ruokailutottumuksiaan ja saada painoa pois jolloin pääsee sitten innokkaasti urheilun pariin. Muutenkin Nutrilett tuotteet kyllä helpottaa arjessa, kun ei tarvitse miettiä niin paljon tuleeko turhia kaloreita. Osanutrauskin onnistuu todella helposti kolmella Nutrilett tuotteella ja sillä, että lisäksi syö kevyttä ruokaa. Laihtuu, ruoat kulkee helposti mukana, ei ole nälkä ja tulee saatua tarvittavat vitamiinit. 

Tuosta tulikin mieleen, että viimeiset Nutrilett-lähetykset on nyt hyllyssä. Ehdin itse ostaa jo yhden suklaapirtelöpaketin, kun piti saada salin jälkeen spiruliina nautittua. Monesti laitan maca-jauheen ja spiruliinan suklaapirtelön sekaan.

Näillä menee viimeinen kuukausi

 

Hox! Hox! 
Uudet paketoinnit, vähemmän sokeria.
Patukoissa vähän sokeria (stevialla makeutetut) Blueberry & Cappuccino <3


Nyt menen nukkumaan ja aamulla menen reippaana kouluun, niin osaan joku päivä opastaa salilla muita hoikistujia! 

Pitäkäähän rentouttava ja mieltärikastuttava viikonloppu, sunnuntaina taas pompitaan puntarilla :)

1 kommentti:

  1. Sinut on haastettu:
    http://saltforphoenix.blogspot.fi/2013/04/ensimmainen-blogihaaste.html

    VastaaPoista