Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Niin lähellä, mutta kuitenkin 400 gramman päässä



Ei voi kuin nauraa tämän aamuiselle vaakavisiitille. Niin älyttömän lähellä olisi tuo 20kg pudotus, että ihan sen kyllä jo tuntee! Ei ollut paras fiilis tänä aamuna edes saavuttaa tuota tavoitetta, niin oikeastaan olen vähän helpottunut, ettei sitä tänään tullut saavutettua. Suurin syy sille on se, että pätkäyö toi mukanaan silmäpussit ja haluaisin olla ilman aurinkolaseja kun otan fiiliksistä kuvaa. Eikä tässä edes mikään älytön kiire vielä ole, kun aikaa on tämän kuun loppuun. 




Tällä viikolla kehonkoostumusmittari oli taas ihan paikallaan. Ihmettelin miksi ei lihaksista lähde paino, kun en kipeänä ollessa päässyt edes treenaamaan yhtään, niin sieltähän se paino on nyt humpsahtanut!




Näin se koulupäivä sujui. Oli kyllä oikein hieno päivä ja nyt on reidet ihan hellänä työnnöistä ja tempauksista. Se on vain niin taivaallisen ihanaa oppia uutta ja vielä sellaisesta asiasta mikä kiinnostaa.

Jarno <3



Tuomo kertoi kotitehtävän: kosketelkaa itseänne


Peili on ystävänne treenatessa, mutta ei sitä aina tarvitse


Teräsnainen vauhdissa


Näin tätä tehdään!


Lounasta


Vaikka se paino siihen 69kg tippuukin, niin blogi ei mihinkään katoa. Sitten alkaa kropan treenaaminen ja tottakai kirjoittelen vielä mielelläni painonpudotusurakastakin :)
 
Kertokaa muuten jos haluatte kirjoituksia jostakin tietystä asiasta, niin voin laittaa niitä listalle.

Hoikistumisiin!

13 kommenttia:

  1. Wau, että on lähellä, jollei jo jopa nurkan takana, jihhuu!
    Katotaan miten mulla, ei oikein hyvältä vaikuta :( , mutta eteenpäin vaan mennään, aikaahan olen asettanut toukokuun loppuun, eikä sekään mikään takaraja ole. Tämä on elämän aikainen projekti, eli toivottavasti pitkäaikainen.
    Mukavaa viikkoa!
    -päivu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulit muuten mieleen heti punnituksen jälkeen, että kyllä sinulla saattaa hurraahuudot jo päästä :D Taas olet kerran oikealla asenteella matkassa. Porskutellaan vaan eteenpäin ja pääasia on se, että ollaan tehty päätös terveellisemmästä elämästä ja sitä ollaan myös saavuttamassa! :)

      Todella mukavaa viikkoa sinulle!
      -Sanni

      Poista
  2. Kyllä siellä ollaan jo niiin lähellä, että melkein kateus iskee. Meillä isäntä tuossa tänään huikkasi itselleni, että herravie sulla on jo puolet pudotettu. Itse en sitä tajunnut edes, mutta näin nyt ajateltuna vauhti on ollut hurjaa.

    Orastavan kevään kunniaksi löysin aivan ihanan nahkatakin tuossa viikonloppuna kirpparilta. Tuijottelin sitä kokolapun L-kirjainta ja mietin, että noniin taas liian pieni. Isäntä sanoi, ettei sitä sovittamatta tiedä ja jössys, sehän mahtui päälle ja ihan kiinni ja näyttää sikahyvältä. Eli kyllä se näköjään tuo kroppa muuttuu. Vajaa kaksi kuukautta sitten kun kaikki vaatteet oli kokoa XL tai XXL ja nyt menee päälle paljon pienempi. Hyvä syy panostaa itseensä ja ostaa uusia keväisiä niin päällys- kuin alusvaatteita. Paljoa ei kannata kuitenkaan rahallisesti panostaa (paitsi niihin tissiliiveihin) kun tavoite on tästä vielä pienentyä se toinen reilu kymppi. Eli kokonaistavoite täällä on se 25kg.

    Ja ihanaa, että jatkat bloggaamista ja meidän muiden "taistelijoiden" tsemppaamista täällä. Itsekin kun varmasti alkaa tässä kaivata jotain kiinteyttäviä jumppaohjeita ym. kun saa tuon ylimääräisen painon pois elämää häiritsemästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana isäntä sulla siellä kun vetäisee sinut maanpinnalta taivaisiin tuollaisten kommenttejen kanssa <3 Sitä monesti puhutaankin, että laihduttaminen on sellainen asia mikä on myös pääkopalle kovaa työtä ja niin se tottavie on!

      Eipä sitä turhaan kannata liian isoja vaatteita kaappiinsa hankkia enää tässä vaiheessa. Itse olen alkanut kasamaan liian suuria vaatteita jo kaapista pois, koska en niille halua löytyvän enää käyttöä.

      Tässä vaiheessa sitä onkin itseensä panostaminen tuota kaunistautumista uusilla vaatteilla, kun ennen se palkkio on saattanut löytyä ihan väärästä osoitteesta: jääkaapista. Paljon parempi näin ja upea juttu, että sait uuden nahkatakin kokoa yksi L, eikä äksää :)

      Kyllä täällä varmasti löytyy vielä yhteisiä juttuja paljonkin ja nyt koulujen kautta saan vielä ammattitaitoa enemmän auttaa kaikkia. Kesällä olen menossa personal trainer kouluun ja sieltä tulee sitten varmasti hyviä vinkkejä myös teille jaettavaksi :)

      Poista
  3. Onnea upealle tulokselle! Minä olen 7. päivää vlcd-pöperöillä. Hyvä on olo ja -2,9 sanoo vaaka. Ajattelin ainakin 2 viikkoa olla näin ja sitten osanutrauksella. Mutta miten siis jatkan? Eli onko niin, että kolme nutrilet tuotetta ( esim pirtelö, patukka ja juoma) ja sitten lopuilla kaloreilla ihan normaalia ruokaa? Ihanko mitä vaan ruokaa vaan oletko rajoittanut kalorit proteiiniin ja kasvis/hedelmä ryhmiin, vai syötkö hiilareitakin? Minun lähtöpaino 99/170cm ja tavoite on nyt ainakin 20kg miinusta, enemmänkin jos lähtee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos! Onnittelut sinulle seitsemän päivän pöperöintituloksesta :D Vaaka sanoi sinulle aivan loistavan starttituloksen ja pahin testaus pitäisikin olla jo takana.

      Jatkat juuri noin kuin arvelitkin. Eli kolme Nutrilett tuotetta + kevyttä ruokaa =1200kcal päivä. Voihan sitä periaatteessa syödä ihan mitä tahansa ruokaa, mutta kevyellä linjalla on laihtuminen todennäköisempää. Itse pidin pääpainoa kasviksissa, mutta kaikkea muutakin joukkoon mahtui :) Vähän alussa arvuuttelin sen kanssa jos jatkaisi ketoosia karppauslinjalla, mutta mieluummin söin kuitenkin vähärasvaisempaa ruokaa. Tässä linkki kirjoitukseen missä on ensimmäinen osanutrauspäivä taisin kirjoittaa yhteensä viiden päivän ruokalistat http://www.kurvitkunnossa.blogspot.fi/2013/01/osanutraus-paiva-1-menu.html

      Tässä vielä niistä nutraustasoista enemmän: http://www.kurvitkunnossa.blogspot.fi/2013/01/haluatko-pudottaa-13kg-kahdessa-vai.html

      Suosittelen lämpimästi ruokapäiväkirjan pitämistä esim keventäjissä osanutrauksen aikana, koska silloin pystyy parhaiten kartoittamaan kuinka paljon kaloreita tulee.

      Oikein paljon tsemppiä 20kg pudotukseen!
      Kyllä se siitä lähtee kun on päätös tehty! :)

      Poista
    2. Kiitos vinkeistä, sain sun päiväkirjoista hyviä mallipäiviä itselleni!

      Poista
  4. Oot kyllä huikeen matkan kulkenut, tapu tapu :) Osuva otsikko Tuomon kuvassa, naurattaa =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos, kiitos :) Sitähän se Tuomo käski tehdä ;D

      Poista
  5. No eipä oikein hyvältä näytä minulla :(
    Nyt oli tippunut -600 ja vielä on 700 niitä pääsiäisherkkuja kulutettava.
    Olen kyllä onneksi päässyt nyt kävelemään vähän enemmän, joten eiköhän ne lähde tässä ajan kanssa. Nyt taas oikein kunnon tsemppi vaan päälle ja menoks.
    Mukavaa loppuviikkoa!
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt nainen ne suupielet ihan päinvastaiseen suuntaan! 600g pudotus viikossa on HYVIN oli jäljellä kuinka paljon tahansa kiloja! :D

      Ajattele nyt minkälaisia me ollaan.. Molemmilla paino sentään laskee, eikä nouse ja toinen surkuttelee yli puolen kilon pudotusta viikossa ja minulla hurahti 1.5kg viikossa ja pääsin kuudella alkavaan painoon, niin surkuttelen vaan miten se tavoitepaino on vielä 400g päässsä :D

      Jos hengitettäisiin hetki ja ollaan tyytyväisiä siihen, että meillä on taas grammoja terveellisempi elämä :) <3

      Hieno juttu kuulla, että pääset jo kävelemään. Selkäkin varmasti kuntoutuu paremmin kun saa vähän liikettä :)

      Tsemppiä viikkoon ja aurinkoa elämään sinulle!

      -Sanni

      Poista
    2. Kiitos tsempeistä! Tämä on kyllä kiv afoorumi, tulee aina niin hyvälle mielelle täällä käydessään, Kiitos!!
      Ei täällä oikeesti olla surkeana ;)
      Aamulla laitoin viime keväänä ostamani housut jalkaan (ostin silloin vähän naftit, että hoikistuisin niihin), joita en ole voinut pitää, kun ovat olleet liian kireät, nyt ne on liian isot ;0
      Homma jatkuu, vaikka on tiedossa sun minkälaista kissanristiäistä, mutta koetan tsempata ne tyylillä.
      -päivi-

      Poista
  6. :) Ei voi muuta kuin onnitella sinua hienosta saavutuksesta! Kiva nähdä miten tuo ylläpitovaihe lähtee menemään. Toivotaan vielä että ne viimeiset muutamat sadat grammat lähtee pois niin on oikea tavoite saavutettu. Loistavaa.

    VastaaPoista