Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Iloisen liikkujan elämääTorstaista asti on tapahtunut hyviä asioita niin paljon, ettei pää meinaa pysyä mukana. Vähällä unella mennään, mutta silti hymyillen joka päivä! Jumppaamaan ehdin torstaina jopa 40 minuutin verran, mutta se olikin sitten astetta parempaa treeniä. Cheek korvissa juoksumatolla pamahti vauhdiksi täys 10, vaikka ennen se on ollut 8.5km/h. Tuolla vauhdilla olisi voinut jatkaa pidempäänkin, mutta halusin lihaksiin fiilistä. 

Reidet kiittää

10min hölkkä & Sali

Perjantaina Powerissa nousi oikein hyvin painot, tasakyykyssä se 20kg minkä olen pudottanut ja tuo paino tuntui kyllä harteilla, mutta ei reisissä. Siirtyy siis reisien kehitys pääosin salin puolelle.
 
Perjantaina oli siis Power tunnin verran ja sen jälkeen Terve Selkä tuntia pätkä, 
minkä jälkeen velvollisuudet kutsuivat. 

Viikonloppuna kulutan Lauttasaaressa koulunpenkkiä ja nauratan muita oppilaita omituisilla tarinoilla. Kamalaa tuo hyvinvointikonsultiksi opiskeleminen, kun pitää niin kovasti myös omia asioita pyöritellä ja pohdiskella. Itse sitä on kuitenkin omasta hyvinvoinnista vastuussa ja sen jälkeen kun itse voi hyvin, niin voi auttaa muita. Meidän kouluttaja sanoikin hyvän vertauskuvan, että lentokoneessa neuvotaan laittamaan happimaski ensin itselle ja sitten vasta vierustoverille.


Huomenna ei sitten tule puntariblogia, vaan keskityn nyt elämään tämän uuden kropan kanssa ja muokkaamaan vähän muotoa tähän kurviviidakkoon. Vaatteet pitäisi tempaista pois kaapista ja katsella mitä sieltä kehtaa edes pukea päälle. Ihanaa kun tulee kesä ja voi alkaa pitämään mekkoja! 

Aamulla koululainen lähti tämännäköisenä opiskelemaan. 

Onneksi ystävä pakotti ostamaan pari kuukautta sitten M-kokoisen takin, 
sillä nyt se on sopiva.

Hymyä kaikille viikonloppuun, toivotetaan kevät tervetulleeksi ja kesä tuokoot monia ihania asioita meidän elämään :)


2 kommenttia:

 1. Huomenia taas!
  Ja taas ilo uutinen , viikkopunnitus ja tulosa -800g , jee!
  Rupesin tuossa laskeskelee, että minullahan onkin vielä aikaa tässä painon pudotuksessa. Ajattelin aloittaessani, että puoli vuotta tässä menee.
  Aloitin 7.1., joten kesäkuun loppuun, heinäkuu alkuunhan minulla on vielä aikaa. No paino on tippunut hyvin tähän asti, vaikka välillä on takapakkia ottanutkin.
  Nälkä kasvaa syödessä, ajatus olisi vielä kilo siihen eka tavoitteeseen tullut pudotusta lisää eli yhteensä 21kg, mutta katsotaan. Mieli voi muuttua, mutten usko sen olevan tuosta kilosta kiinni.
  Olin siis viime viikolla työmatkalla ja syöminen oli vähän hasteellista.
  Lounaspöytä, jossa onneksi oli erillaisia salaatteja paljon ja kolmen kalan paistos sekä rahkaa jälkkäriksi. Ilta meni sit jo kotoba tilatulla kasvispaistoksella. Yhden kahvileivän söin ja yhden siiderin join. Aamupalalla söin täysjyväsämpylän, maustamatonta jogurttia marjoilla. Kotimatkalla muutaman karkin. Ja eikä siinä kaikki, tietenkin ne naisten päivät alko ielä siellä matkalla. Vaikka ikää on, ei ne ole vielä loppuneet. Ihmettelinkin edellisellä viikolla noita
  mielitekoja.
  Lenkillä olen käynyt miltei joka päivä. Kaloreita kuluu kylläkin vain vajaat 400, mutta se on jo minulle paljon, vuoden liikkumattomuuden jälkeen. Pyöräilyä kokeilen Varsovan matkan jälkeen, miten se onnituisi.
  Mutta, nyt tämä romaani saa loppua. Ensi viikon punnitus onkin sit haasteellisempi, viiden päivän reissun jälkeen, mutta suunta on alaspäin, toivotaan, eikä lannistuta, jos vaikka vähän ylös meneekin.
  Reipasta ja aurinkoista viikkoa!
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta! No jo on naisella taas upea tulos! :) Sissus melkein kilon olet viikossa karistanut. Sinullahan on aikaa tässä vaikka kuinka ja tuota vauhtia menet vielä liian pieneksi :D

   Ei ne kilot kyllä enää siinä normaalipainoisena merkkaa, vaan se olotila ja kroppa muuten. Itse laihduttamisen olisin voinut jo pari kiloa sitten lopettaa ja jatkaa kevyttä elämää ja liikkumista. Oli kuitenkin hyvä, että pääsi siihen mihin aikoikin, niin tuli kunnolla onnistumisen tunne :)

   Suosittelisin siis jatkamaan sillä aikaisemmalla tavoitteella ja sittenhän sitä voi tarkastella tilannetta, tuo 20kg kun on jo hurja saavutus ja se tunne onnistumisesta kaikista parasta :)

   Voi että miten sinä olet ollut kiltisti työmatkalla! Aivan mahtava suoritus kyllä. Moni olisi laittanut aivan ranttaliksi. Olet ihan selvästi ollut järki päässä ja kaikkea kohtuullisesti. Hieno, hienoa!

   Hei ei tuo vajaa 300kcal ole mikään "vain". Se on JOPA vajaa 400kcal. Eikä siinä edes ole kaikki kulutus, kun kroppa kyllä tarvii energiaa vielä palautumiseenkin.

   Ei mitään kuin tyytyväisenä reissuun ja vaikka sieltä plussaa tulisikin, niin sulla on niin hyvä vauhti päällä ettei mitään ongelmia jatkaa kiltisti reissun jälkeen.

   Huippu juttu Päivi! Tämä saa hymyilemään ja tekee auringosta vieläkin kauniimman. Kiitos ihanista uutisista.

   Upeaa viikkoa!

   -Sanni

   Poista