Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Start Now=Finish Now?Kevät tuo mukanaan sulat tiet ja minulla alkaa tulla jo ajatus siitä, että voisin siirtyä juoksumatolta ulkoilmaan. Naperot menevät nukkumaan jo seitsemän jälkeen, niin ihan hyvin ehtisi vielä käydä juoksemassa ennen nukkumaanmenoa. Kauhea jos minusta tuleekin kesällä joku aamuhihhuli ja käyn juoksemassa jo ennen kuin muut herää. Aion kyllä sitäkin kokeilla, koska kesäaamut ovat niin kauniita. Huvittava huomata miten paljon laihtumisen myötä on alkanut ajattelemaan uusia mahdollisuuksia, vaikka ei läskit mikään este oikeasti ole esimerkiksi opiskelulle. 

Itsevarmuutta on tullut rutkasti lisää ja viikon päästä on vuorossa hyvinvointikonsultiksi opiskelua. Väsynyt elämä on ollut jo pitkän aikaa takanapäin ja tämä nykyinen elämä on kyllä kuin olisi saanut uuden mahdollisuuden.

Näin kiva yllätys tuli vieraiden mukana. 
Kiitos Marika tsempeistä <3 


Puntarilla pitää vielä pari viikkoa käydä. Perjantaina päätin laittaa narikkaan kaikki ajatukset siitä jos paino nousee ja sitten puntti nousi! Niin se muuten nousi painokin ”huikealla” 300 grammalla. Alle 70kg pysyi ja paino näyttää kertyneen lihaksiin, niin ei tämä yhtään huono viikkotulos ollut. 

Joko teitä alkaa jännittää milloin paino on sen 69kg kun tämä on tätä vuoristorataa? Kärsivällisyyttä kyllä nyt vaaditaan. Linkin takaa löytyy viitearvot: Omron kehonkoostumusmittarien tulosten tulkinta ja viitearvot
BMI= Normaali, Rasva%= Korkea, Luustolihas%= Normaali
Rasva% tavoite= 32,9% (tai alle) ja Luustolihas% tavoite= 30,4% (tai korkeampi) 

Huomenna korkkaan Start Now paketin joka voisi tässä tilanteessa mielellään olla Finish Now, koska aina on tuolla paketilla kolmen päivän aikana tippunut pari kiloa. Tällainen musiikki saa minut yrittämään salilla enemmän: Running – kurvit_kunnossa Spotify

Reipasta viikkoa kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. Voi että näitä sun juttuja on kiva lukea!
  Minulla kans menossa viiden päivän lopunalun startti. Intoa ja kuntoa löytyy ja tekis mieli vain lenkkeillä, kun siihen pystyy, mutta minun pitää muistaa olla armollinen itselleni, kun huomisesta ei tiedä. Meinasin, että olisimme löhteneet toiselle lenkille, mutta mieheni toppuutteli ja hyvä niin. Nyt pienen pieniä jumppajuttuja kotona ja huomenna lenkille.
  Ihania tuliaisia olit saanut (vihreä kateudesta). Minäkin olen käyttänytnihan marketti kiinteyttävää voidetta, mut en ole kyllä huomannut sen auttavan, no pitää koettaa jumpata :)
  Ei jännitä odottaa, kun se vaan menee sit rikkin kun menee ja varmastihan se meneekin.
  Mukavaa tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä se olet niin kannustava päivästä toiseen <3 On se hyvä, että sinulla on mies järkenä. Kevät on niin parasta aikaa, tervetuloa kesä ja sitten saadaan kyllä olla ulkona paljon! :)

   Poista
 2. Ootko kokeillu tätä Suomalaista keksintöä? http://konjam.biz.ly/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, en ole koska annoskokojen hallitseminen ei ongelmana VLCD:n jälkeen. Siinä kun vatsalaukku on kutistunut jo sellaiseen kokoon ettei isoja annoksia voi syödäkään :) Tuo Konjam kun on kuitu, minkä tarkoitus on täyttää vatsaa ettei tule turhaan syötyä. Kuitulisänä minulla on jogurttiin sekoitettuna monesti kauralese http://www.raisionkeittokirja.fi/raision-tuotteet/leseet-ja-alkiot/elovena-plus-kauralese?id=121715

   Poista
 3. Taas ilosanomaa pukkaa :)
  Aamupaino oli 1, 1kg pienempi kuin viime viikolla. Neljä päivää olen ollut pusseilla, viidoses menossa. Huomenna lähden työmatkalle, siellä on kolme yhteistä ateriaa, jotka meinasin syödä rajoitetusti. Päivällisen jo tilasinkin kasvisruoan ilman perunaa, sit on yksi lounas ja hotellin aamupala, mikä on minusta näistä pahin !
  Meinasin sit vielä tsempata ja olla la-to keitoilla , shakeilla ja ehkä patukoilla. Ensi prjantaina lähdemme Varsovaan , viiden päivän reissulle, jolloin en niin tarkka syömisilleni ole, tietenkin kun olen jo vähentänyt, pienentänyt syömisiä, kohtuus on mukana.
  Toukokuu mennään sit tosi toimin. Tavoitehan oli toukokuun loppuun päästä tiettyyn painoon, mutta en niin masennu, jos en ihan pääse, jatkan sit kesäkuulle. Katsotaan kuinka käy.
  Mieli ja tsemppi on kuiteskin hyvät!
  Mukavaa loppuviikkoa!
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Päivi!!!! Aivan mahtava uutinen! :) Lähtihän ne pääsiäisbonukset vihdoin! :)

   Ymmärrän kyllä, että tuo aamiainen on kaikista pahin. Positiivista siinä on se, että pystyy sitä kalorimäärää sitten liikunnalla päivällä tasoittamaan ;) Ja helpoitenhan sitä pystyy palaamaan takaisin keittoihin on se, että välttää niitä hiilihydraatteja. Saattaa tosi nopeaakin päästä takaisin siihen ketoosiin tai voi olla ettei se katoa ollenkaan.

   Olet kyllä matkasi ansainnut! Eikä siellä tosiaan kannata kaloreita laskeskella ja se pienentynyt vatsalaukkuhan pitää siitä aterian koosta huolen :D

   Sulla on aivan selvästi se on-vaihe ja oikein hyvä niin! Ihanan positiivista :)

   Upeaa & kevyempää loppuviikkoa!
   -Sanni

   Poista