Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

maanantai 6. tammikuuta 2014

Taistelua takaisin arkeen



Pahoittelen kuvien laatua. Canon kamera sanoi sopimuksensa irti, joten nyt joutuu menemään muiden laitteiden avulla vähän aikaa. 

Yritän kirjoitella tulevaisuudessa pari kertaa viikossa, niin ei tule aina yhteen blogiin niin kauheasti juttua. Mielelläni otan vastaan ehdotuksia julkaisupäivästä jolloin mieluiten blogia lukisitte. Puntaripäivä on nyt Tiistai, mutta mikä toinen päivä olisi hyvä?

Osanutrauksen osalta kirjaan ruokapäiväkirjoja ylös ja ne niitä julkaisen tulevalla viikolla.

Laihtumisen jälkeen ei oikeastaan ole tullut mitään ”pakko saada tuo” ruoan suhteen. Joulupöydässä juustot oli sellainen ihan kiva lisä, mutta ei tullut niitäkään herkuteltua kuin ennen. Julia karkeista jäi melkein puolet ja pakkasinkin ne mukaan ystävälleni, joka on pikkuruinen. Hänellä ei ole siis ongelmaa ettei mekkoihin mahtuisi.

Nyt olisi sopiva aika putsata herkut kaapeista ja yksinkertaisesti vain lopettaa niiden ostaminen kaupasta. Yksi hyvä osoite on miehen työpaikka mihin ne voi lahjoittaa. Parempi jakaa ne isommalle porukalle yleensä kuin se, että itseensä ottaa kaikki kalorit.

Itselläni on jäänyt mieleen sellainen ohje, että pitää haluta laihtua enemmän kuin syödä herkkuja. 

Minä ainakin varmasti haluan tuohon mekkoon enemmän kuin syödä turhia kaloreita!

Ja niillä rahoilla mitä säästän, kun en osta herkkuja – ostan sitten uuden mekon.
 Aina askeleen edellä unelmia kohti.
Kuvakaappaus videosta: Sannin 12 askelta onnistumiseen

Kannattaa jo tässä vaiheessa pähkäillä näitä asioita ja laittaa tuleva uusi elämä myös mielessä kuntoon: Lupasitko tehdä liikunta –ja ruokaremontin?Asiantuntijat  varoittavat perusvirheistä

Niistä houkutuksista ruoansuhteen voisin neuvoa ihan yksinkertaisesti: Kävele pois
Joko sitten liikunnalla paikkaat syömisestä tulleita kaloreita tai sitten jätät vain syömättä sen herkun mitä sillä hetkellä tekee mieli. 

Tällaista täällä tänään….

Tein itselleni Nutrilett/macapirtelön ja poistuin kirjoittamaan tätä blogia. Nyt olen todella iloinen, etten turhia kaloreita itseeni laittanut. Eipä miehillä olekaan ongelmaa ettei mekkoon mahtuisi :D



Tästä blogista tulee aivan liian pitkä jos kirjoitan kaikki kuulumiset tähän. Aamulla julkaisen vielä puntariblogin ja sen jälkeen lähden Axelluksen palaveriin! Viimeiset jutut käydään läpi ensimmäisen Nutraustiimin osalta. On ollut aivan hullua nähdä itsensä sivunkokoisissa mainoksissa ja kuulla missä kaikkialla sitä onkaan ollut. Lisäksi se henkilödokumentin pituus ja jakelukanavat yllätti täysin. 
Huh, huh mitä elämää!

Ilta-Sanomat 4.1.2014 

Tämä minun on pakko teille vielä kertoa! Olin jumpalla eilen ja ajattelin ottaa teille hauskan kuvan peilin kautta. No joo, menihän se ihan kivasti, mutta sattui sitten joku nainen tulemaan samalla hetkellä hakemaan puntteja viereiseen saliin… Eikä siinäkään nyt mitään, vaan siinä pyllistellessä näin peilin kautta miehen joka tietysti alkoi nauramaa, kun näki mitä tein :D Kuvia treenistä löytyy tuolta alempaa.

Tässä kuvia elämästä

Joulujuustot - Idea ihana, syöminen ei niinkään.

Paras joululahja saapui 25.12. Matka Rooman! <3
 

Ravintolassa annoskoko oli lähtenyt lapasesta
 Tämä oli siis alkuruoka. Pääruoka lähti kokonaisuudessaan kotiin mukaan.

Joskus on pakko myöntää ettei voimat riitä.
Onneksi ystävättären kanssa annettiin hommat miehille, se oli miehen työ.


Uusi vuosi ja uusi kampaus :D


1.1.2014 urheilu aloitettiin ystäväkävelyllä metsässä

Siitä sitten saunaan, minkä jälkeen vuoden ensimmäinen ystävälahja <3

 Yritä tuosta sitten palata arkeen. Kuntoilemaan mars!


Ensimmäinen aamu - Vakavana

Toinen aamu - Vampyyrina

5 minuuttia myöhemmin (meikattuna) löytyy jo hiukan hymyä!

Kolmas aamu - vauhti päällä!
Spirtuliinaa pirtelöön ja salille!

Kolmantena päivänä

Morjens!
  
Joo, en minä mitään tehnyt...

Nolo.

Takaisin asiaan!
6kg paino reidellä teki kuvauksesta haasteellisempaa :D

101kg yhden jalan vaakajalkaprässi 

Oittaan luonnossa perhekävelyllä.
Nyt on talvi, mutta eihän tuossa voi hiihtää?
 
 Lumikengät jalkaan!

Lunta! 

Oman kropan painolla treeniä 

Ei tunnu missään. 

Tämä tuntui... :D 



Viimeiseksi kuvat vuodelta 2008 ja 2014.
Samassa paikassa olin siis ennenkin 

Näkeekö joku muu näissä tiikerin kasvot?

2008
  
2014

Tulipa pitkä blogi! Huomenna sitten se puntariblogi. En tiedä mitä mieltä tässä olis, kun todennäköisesti yli 70kg se kuitenkin on. Pääasia ettei yli 75kg, se on se raja minkä olen itselle asettanut ettei sen yli ole asiaa enää. Tuokin kannattaa muuten miettiä jo tässä vaiheessa, kun elämänmuutosta starttailee.

Erinomaista viikkoa kaikille! :)

6 kommenttia:

  1. Hyvältähän sä näytät jo nyt! Ei muutakun hyvillä mielin treenaamista jatkossa, koska ainakaan näissä kuvissa ei näy grammaakaan liikaa painoa sinulla, joten no worries :) Itellä on nyt tulossa nutrauskokeilu huomisesta alkaen kun 21kg ois pudotettavaa, mitenkähän mahtaa käydä (VLCD-dieetillä ois tarkotus mennä) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eva kommentista! Kyllä tämä iloksi muuttui, kun sai vain junan liikkeelle ja takaisin salirutiineihin käsiksi :)

      Hyvin se menee, kun uskot sen menevän ja sisulla vedät nyt vaiin ensin sinne ketoosiin!
      Tästä kirjoituksesta starttaa se mun reilun vuoden takainen ensimmäinen VLCD jakso http://www.kurvitkunnossa.blogspot.fi/2012/11/huomenna-alkaa-vlcd-very-low-calorie.html

      Laitahan viestiä, jos jokin asia askarruttaa, minä kyllä tsemppaan parhaani mukaan! :)

      Vannon kautta kiven ja kannon, että tänne -20kg olotilaan kannattaa tulla. Nyt teet tämän itsesi takia.

      Tsemppiä! :)

      Poista
    2. Ootko mittoja itestäs ottanu ennen tota painonpudotusurakan alkua ja nyt? Ois kiva tietää miten paljon konkreettisesti sulla kaventu esim. vyötärö nutraamisten myötä, kun ite kyttäilen niitäki mittoja (pitäs mahtua hääpukuun elokuussa ja n.10cm pitäs saada vyötäröltä pois, iiks!). Jos et tykkää kirjotella mittoja julkisesti niin tonne mun meiliinki voit vastailla, tois hirmusesti motivaatiota kun ois vähän sit jotain vertailukohtia ittellä :) li_l_ly@hotmail.com

      Sulla on kumminki niin aktiivisesti liikunta ja kuntsari yms. osa elämää et varmasti paino tippuu hitaanpuoleisesti nyt kun sitä habaaki alkaa olemaan ;) Mutta ainakin tosiaan näin ulkosesti oot tosi timmissä kunnossa jo nyt!

      Motivaatiota ainakin löytyy itteltä kovasti tohon laihtumiseen ja eritoten jos nyt tuo pussikeittoilu helpottaa painon tippumista niin kaikki pussikeittojen apu tänne kiitos! Kumminki joulunalusajan takia tuli niin paljon juntattua tuon painon kanssa vaikka kuinka yritti pysyä erossa ennen joulua niistä jouluherkuista :D Ja tää 21kg kumminki tullu täs n.vuodessa niin koitetaas ny äkkiä päästä takasin vanhoihin mittoihin, niin sitten itsetunto ja muu henkinen vointi saadaan takasin samalla tasolle mitä se ennen oli. On ollu niin vaikee hyväksyä itteensä ja sitä seikkaa että on oikeasti sen 20kg lihavampi mitä koskaan ennemmin, niin siinä sitä motivaatiota pähkinänkuoressa luulisi olevan, heh :)

      Poista
  2. Moi Eva, sattuu olemaan mittoja tallella! Vyötärön voin heti laittaa:
    Aloitus Marraskuussa oli 100cm,
    Maaliskuussa 94cm siitä löytyi oikein kirjoituskin http://kurvitkunnossa.blogspot.fi/2013/03/vartalohoito-vei-senttimetreja-ja-antoi.html
    Kesäkuussa 86cm
    Ja tänään mittasin aamulla 82cm

    Muita mittoja pitää vähän enemmän metsästää, ainakin aloitus ja nykyiset mitat pysty kertomaan. Toivottavasti tuosta vyötärötiedosta oli apua ja mun matikalla -10cm olisi mahdollista :) Hääpukuun?? Iiiihanaa <3 Susta tulee kaunis morsian :)

    Lihashan se tosiaan painaa enemmän kuin läski, että en niin tuota puntaria enää vahtaa, mutta olishan tämä kroppa kiva saada sellaiseksi, että piukat paidatkin näyttää hyvältä. Tämä on piiitkä projekti, mutta rakastan tätä! :D

    Sulla on hyviä ajatuksia tuon laihdutuksen suhteen, en epäile ettetkö kävelisi tuon 21kg hoikempana morsiammena alttaria kohti. Suosittelen muuten tekemään painokäyrää itselle. Mulle oli ainakin motivoivaa tehdä käyrä ka kirjoittaa vielä mitä sinä viikkona on tullut tehtyä. Voin lähettää sulle tuon mun pohjan sähköpostitse jos haluat. Painokäyrä on mulla power pointissa, että vähän työlästä tehdä, mutta ajaa asiansa. En ole nähnyt sellaista painokäyrää netissä mihin voisi merkata myös muistiinpanoja.

    Pussit todellakin auttaa ja tiedätkös.. vauhtiin päästyä on vielä helppoja. Ilmoittele jos vain voin auttaa jossain, ehdottomasti pitää sut saada takaisin omaksi itseksesi!

    -Sanni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei! Oli hyvä saada pientä vertailukohtaa, kiitos :) Nojoo yksilöllistähän seki on että keneltä mistäkin lähtee senttejä missäkin laihdutuksen vaiheessa. Joltakin lähtee enemmän aluksi pyllystä, jollakin masusta jne. Nyrkkisääntönä toki se että sieltä lähtee aina viimesenä mistä itse eniten haluis niitä senttejä karistaa ;D
      Kamala kun mistään en oo löytänyt omia aikasempia mittojani siltä ajalta kun olin sen 20kg kevyempi, jossain hukassa ne kuitenkin pitäisi olla olemassa :D

      Siinähän sitä pitkäjänteisyyttä juurikin vaaditaan kun se kiinteytymisvaihe alkaa ja lihasta on jo jonkun verran mutta loputkin läskit/ylimääräset pitäs saada siihen malliin että ois vihdoinkin tyytyväinen. Tosin me naiset ollaan vähän sellasia, että sopii miettiä ollaanko me koskaan täysin tyytyväisiä kroppaamme :)
      Harmittaa itteeni suunnattomasti kun just tos 2012 kesällä aloin oleen siinä kuosissa, että alko juokseminenki rullaan (vaikka oon ollu siihen saakka hoikka, kunto ei mikään erikoinen oo ollut) ja karistin pari kiloakin kesätreeneillä, niin sitten tulikin lyötyä läskiksi syksyn ja omilleen muuton myötä :/
      Nyt saa sitten ensin laihdutella JA sitten taas jatkaa siitä mihin sillon jäi, möh :D

      Juu, noh mulla on oikeastaan sellanen fiilis että häihin mennessä on PAKKO olla taas vanhois mitois, ennemmin vaikka siirrän sitä hääpäivää kun meen täsä kuosis alttarille :---D Ja juu, lähetä vaan, tossa ylemmäs kommentis olikin tuo mun sposti :)

      Poista
    2. Niin eihän ne kaikilla samoin lähde ja tuo on totta, että viimesenä sieltä mistä haluais.. Lisäksi vielä ensimmäisenä sieltä mistä ei pitäis :D

      Kyllä ne mitat vielä löytyy ja taitaa tulla uudet upeammatkin mitat ;)
      HElpostihan tuota kuntoa saat nostettua taas vaikka crosstrainerillä, jos tuntuu etten pysty hölkkäileen. Nopeatempoisella kävelylläkin saa hyvin pulssia ylös.

      Eiköhän se päivämäärä voi pysyä siinä mihin se on laitettu, kunhan pysyy motivaatio mielessä ja itsekuri kasassa! :)

      Laitan postia tuleen :)

      -Sanni

      Poista