Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuosi vaihtuu ja puntari heiluu

Houu! Houu! 

Toivottavasti teillä oli rauhallinen ja rentouttava joulu. Nyt voikin sitten suunnata katsetta vuoteen 2014. Kauhea miten nopeaa tämä vuosi on mennyt!
Niinhän se tonttu sitten joulusta nautti ja puntari oli samaa mieltä aamulla. Nyt tässä vielä tukka ponnarilla riennetään kohti vuoden viimeistä juhlaa ja tammikuussa aletaan sitten porukalla pienentymään :)
Huuups...1kg tuli lisää, mutta tiedättekö mitä? Se oli pahimmillaan tuossa 72.6kg viikon aikana! Eli kaikki jotka nyt tuskailee tuon joulun jälkeisen puntarin kanssa, niin ottakaa huomioon se kuinka paljon luvusta voi olla nestettä. Aiemmin kirjoittelinkin miten minulla lähti kolmessa päivässä 2kg. Turvotuksen voi saada pois aika helposti.Hyvää uutta vuotta kaikille!
Happy N.Y.! Wait... Happy New Year! 
(taitaa olla tuleva matka mielessä)


Uudet lukijat, käykää toki lukemassa edellinen kirjoitus mistä saa enemmän infoa tästä blogin meiningistä! Siellä myös minun uudenvuodenlupaus :)


Kiiiiiiitos kuluneesta vuodesta!
Tällä kertaa: Rakkaudella, Sanni <3

4 kommenttia:

 1. Viides päivä lähentyy kohti iltaa. Nyt ei nälkä juurikaan vaivaa. Kuinka paljon uskaltaa liikkua ja rehkiä tällä viidellä pussilla? Kirjoitin aiheesta tänään blogiini, siis laihduttamisesta, jos haluat käydä katsomassa kaaponkammarissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, ihana kuulla, ettei nälkä ole enää riesana :) Muista juoda paljon vettä! Käyn varmasti lukemassa sinun blogikirjoituksen, aikaisemmin kävinkin jo katselemassa siellä upeita kuvia :)

   Se liikunta on aivan itsestä kiinni. Mullahan on tosiaan niitä kolmen viikon VLCD jaksoja 2 kappaletta

   Ensimmäinen marraskuussa 2012: http://www.kurvitkunnossa.blogspot.fi/2012/11/huomenna-alkaa-vlcd-very-low-calorie.html

   Toinen tammikuussa 2013: http://www.kurvitkunnossa.blogspot.fi/2013/01/nyt-se-on-vlcd-menoa.html

   Siellä on jonkin verran niitä sykekäyriä ja juttua siitä kuinka paljon urheilin.

   Raskasta liikuntaa ei suositella VLCD:llä, mutta ymmärrän täysin, että ketoosisa tekisi mieli pomppia kuin pupu ympäriinsä! :D

   Oletko liikkunut paljon ennen VLCD:tä?
   Kaikista paras mittarihan on kuitenkin oma kroppa, myös sille kuinka paljon liikuntaa pystyy harrastamaan. Laihtuaksesi et liikuntaa tarvi, mutta suosittelen sitä sydämenipohjasta. Kävin itse paljon kävelyillä VLCD:n aikana ja kyllä liikunta tekee mielelle taikoja.

   Täältä painopäivyristä voi laskea suurinpiirtein päivittäisen peruskulutuksen http://www.iltalehti.fi/painopaivyri/?ref=kn

   Tsemppiä päivään nro 6, vaikka et sitä kauheasti taida edes tarvita iloisesta tekstistä päätellen! :)

   Poista
 2. Kiitos. ihanasti olit vastannut viestiini. Perehdyn noihin linkkeihisi ajan kanssa. Huomenna on työpäivä. Vedenjuonti oli hyvä muistutus, sillä se on jäänyt tänään vähemmälle, kun ei ole ollut niin nälkä. Kiitos tuhannesti vastauksestasi.
  Iloisia terveisiä kaaponkammarista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaaponkammariin näytti kuuluvan hyvää kun kävin sen lukaisemassa :) Ei muuta kuin vesipulloa vierelle, niin hyvin tämä menee! Kauniita unia ja hyvää huomenta :)

   Poista