Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

tiistai 28. tammikuuta 2014

Motivaatiota laihdutukseen – Jatketaan vielä?



Nyt on sellaista kuvamateriaalia tulossa, että pakko laittaa nämä punnitusjutut tähän alkuun, kun muuten ette koskaan sinne asti pääse. Mieslukijat jotka haluavat pitää tietyn mielikuvan minusta, voivat lopettaa lukemisen tähän ja palata autosivuille.

Viikko meni taas VLCD:llä. Vähemmällä liikuntamäärällä ja olihan tuo käyrän tasaantuminen odotettavissa. En valita, on hyvä fiilis ja toisen tiimin kanssa jatketaan hyvällä menolla eteenpäin! :)



Tässä tulee kuunvaihteessa mieleen, että monilla pamahtaa arki päin kasvoja, kun lähipiiri palaa tipattomalta tai ainakin terveellisemmältä tammikuulta takaisin normaaleihin rutiineihin. Eilen illalla mietin miten ihmeessä saisin teille lukijoille ja nutraustiimiläisille  tsemppiä jatkaa tätä keventämistä katse tulevaisuudessa.

Olen kauan miettinyt, että kehtaisiko julkaista itsestä kuvia ennen ja jälkeen laihdutuksen missä todella näkyy tulokset. 

Nyt oli sellainen viikko, että en paljon kuvia räpsinyt ja rupesin ihan huvikseen katselemaan jos vanhoista kuvista löytyisi jotain hauskoja tapahtumia. Ensimmäisenä eksyin kansioon missä on esikoisesta kuvia. Hän täyttää reilun viikon päästä neljä vuotta ja edelleen ihmettelen miten on samat piirteet kasvoissa tallella. 

Minun tyttö 6kk <3


Tämän tunteilun jälkeen ihmettelin tuota kaulaliinaa kaulassani ja sitten muistui mieleen, että minähän olin tuolloin koko ajan kipeänä, siis ihan jatkuvasti oli jotain flunssaa, väsymystä, kolotusta, jomotusta – ja tuleeko kissa vihaiseksi jos sitä koko ajan heittää kivillä? 

Monet ovat sitä kirjoittaneet miten lapsettomuus on yksi syy siihen, että haluavat laihtua. En voi sanoa, että laihdutus siihen on ratkaisu, mutta itse painoin 84kg, kun esikoinen starttasi. Sen jälkeen tapahtui vaihde ”Turbomus Maximus” jolloin paino nousi vuoden aikana lähelle 100kg. Kuopusta yritettiin startata tasan vuosi ja raskauden alkupainona sama 84kg. Tuo vuosi reilusti ylipainoisena ei siis tuottanut kipinää edes akkukaapeleilla – Miten ihmeessä ne akkukaapelit tähän nyt liittyy?

Siitä sitten katsetta vaan seuraaviin kuviin ja johan pomppasi. Ajatelkaa vuosi on kohta aikaa siitä kun ylimääräiset kilot päältä karistin ja silti olen unohtanut mitä kokoa sitä oikein onkaan ollut. 

Ainoa kohta kuvista mistä pystyi suurin piirtein veikkaamaan onko kuvat jonkin verran suhteessa, oli ovenkahva, sillä kaikki muu on muuttunut.

Että näin....



On ylimääräistä ihoa, mikä onneksi kuorinnalla ja rasvailulla on luovuttanut elintilaa. Arpia olen myös saanut osakseni, mutta nyt niille en voi mitään. Höh, ei sitten tullut tässä elämässä päästyä sinne Victoria’s Secret lavalle :D Nämäkin seikat huomioon ottaen voin kertoa, että laihduttaminen oli kaiken sen työn arvoista! 

28.1.2014
Salilla saa käydä kaikki!
 

Ei tässä oikein sanoja riitä kuvailemaan tätä tunnetta, mutta vahvin tunne on nyt se, että haluan vahvasti kehottaa teitä miettimään tätä 2014 kevättä ja miten sen aiotte elää. Kuljetteko kohti kevyempää elämää ja energiaa vai haluatteko olla siinä pisteessä missä olet?

Jos nyt on hyvä olla, niin sitten on ja ei tarvitse mitään muuttaa.
Jos kuitenkin tunnet, että jotain on muutettava, niin sitten peili käteen ja oma elämä takaisin haltuun!

Kyyneleet veks, leuka ylös ja kohti sitä elämää minkä oikeasti ansaitset!
Rakkautta itselle, sitten vasta muille <3

Gossip - Move in the right direction



Rakkaudella, Sanni

P.S. Tuli keksittyä VLCD:lle suklaavanukas . Saa nauttia.

12 kommenttia:

  1. Heippa Sanni!
    Kyllä muutos on huikea, Wauuu!!Kyllä kannatti todellakin :)) Ja kiitos mäkin tarvitsin tsemppiä peliin, kun tuntuu et paino alkanut junnata..vaan periksi ei anneta, vaikka joskus pännii koko touhu..Joten mukavaa alkanutta viikkoa ja nutrausta sulle..Mä jatkan näillä pv:n ohjeilla ja ruokapäiväkirjalla sekä kävelyllä:)) Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Sari! :) Katso vaikka tuota minun painokäyrää suosituimmista teksteistä esim tuo 6kk -20kg, niin siinä näet kans junnaamista käyrässä ja yhtäkkiä se taas humpsahtaa alas. Korvat kiinni kaikille negatiivisille kommenteille ja porskutat vaan eteenpäin! :) Upeaa viikkoa sinulle <3 -Sanni

      Poista
  2. Upeen muutoksen oot Sanni tehnyt! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos! <3 :) Parasta on, että vuoden on kohta jo pysynyt paino poissa :)

      Poista
  3. Ei voi sanoa muuta kuin että upea tulos (y) :) <3 -Vipe Ahola-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vipe <3 Taitaa sinullakin oll aika huikea muutos tulossa, kun lueskelee sinun tahdista :)

      Poista
  4. HUIKEE MUUTOS!=)

    ♥ : jouua.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :) Kyllähän toi itseäkin ihmetytti nähdä nuo kuvat :D

      Poista
  5. On kyllä melkonen muutos! Huippua, motivoi taas lisää itteekin tämä :)

    Huhhahhei 17 päivää jaksoin VLCD:llä vetää, sit viikonloppuna tuli mussutettua ei niin hyviä valintoja naamaan, mutta nyt maanantaina palasin takasin ruotuun start now-paketin avulla ja lähdin jo maanantaina salille jumppaan. Oli aivan huisia huomata että siitä jumpassa veivaamisesta ja ruotuun palaamisesta tuli aivan älyttömästi parempi fiilis, kun siitä viikonloppuna löysäilystä. Ehkä jotakin on tuolla pääkopan ajatusmaailmassa muuttunut? Puntarillakin kävin nopsaa tos aamulla kurkkaamassa, niin on se paino alaspäin kavunnut taas viikonlopusta huolimatta. Nyt varmaan kyllä siirryn vaan sit siihen osanutrailuun huomisesta alkaen että saa sitä normiruokaakin syödä ettei käy sitten niitä repsahduksia enää, että tunkee suuhunsa epäterveellisyyksiä siihen tyyliin niinku ois ruoka loppumassa maailmasta. Ja varmasti hyväkin kun ottaa protskua enempi ruokavalioon nyt ku tosiaan oon siel salilla alkanu ramppaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Eva, Hyvä että motivaatiota löytyy!! :)
      Noniin, eli just oikee suunta! :) Tosi monesti itsellä tuntuu jo päivän paussi, että olis ollut kiva urheilla kuitenkin. Mahtavaa kuulla, että saat kicksit liikunnasta :)

      Hei ja nyt muistat sitten ton viikonlopun mässäilyn seuraavienkin punnitusten aikana, joohan? Kun ei ne kaikki herkut sekunnissa puntarilla välttämättä näy. Että se voi vaikuttaa tulokseen paremminkin esn viikolla :( Mutta joo, ei sitä ruokaa saa syötyä niin paljoa että se loppui :D Jep! Laihduttajan pitäisi saada kaikilla aterioilla proteiinia, niin nyt ajatusta siihen ruokailuun. Pidä jääkaapissa vaikka kirsikkatomaatteja kulhossa mitkä saat syödä jos tulee tosi nopeaa nälkä päälle. Parempi hairahtaa tervellisiin valintoihin :)

      Poista
  6. Mahtavan työn olen tehnyt Sanni! Kysymykseni kuuluu: Kunka kauan aiot jatkaa vielä Nutrilett tuotteilla ennenkuin siirryt normaaliin ruokaan? Terveisin: Samira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Samira ja kiitos kommentista! :)
      Pahoittelen, jos blogista saa sellaisen kuvan, että olen koko tämän ajan käyttänyt Nutrilett tuotteita. Toki niinhän ei ole, vaan syön nyt jo usein normaalia ruokaa.

      Nutrilett kuitenkin kulkee mukana aivan siitä syystä, että se on nopeaa, helppoa, terveellistä ja vielä hyvää. Juuri tänään juttelin kaverin kanssa siitä, että voisin startata joka aamu helposti Nutrilett smoothiella eikä nälkä vielä lounaallakaan räjähtäisi käsiin :)

      Jos vain näitä uusimpia juttuja olet lukenut niin näissä on paljon pirtelö esillä ihan siitä syystä, että nyt vedän nutraustiimejä facebookissa ja juon tällä hetkellä paljon pirtelöitä, että pääsen fiilikseen :)

      Takana itsellä 2x 3 viikkoa VLCD (pelkät pirtelot ja keitot) jaksoa 2012-2013 ajalla. Sen lisäksi olen osanutrannut, eli käyttänyt muutaman tuotteen päivässä tai en yhtään.

      Toivottavasti tämä selkeytti asiaa :)

      Poista