Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

tiistai 14. tammikuuta 2014

Ensimmäinen tiimi starttasi!Nyt on vauhti päällä ja silmät ristissä. Maanantaina oli virallinen startti ensimmäisellä nutraustiimillä facebookissa, mutta aloitin työt toki jo aikaisemmin. Aloitin myös itse nyt VLCD:n, koska haluan elää samassa rytmissä tiimiläisten kanssa, eikä tietenkään se painon putoaminenkaan huono asia ole.

Kamera on edelleen Saksassa asti huollossa, eikä kuvien laatu ole nyt niin tasokasta, niin aloin vilkuilemaan vanhoja kuvia - ja jäin niitä vähän liian kauaksi aikaa katselemaan, pahoittelen myöhäistä puntariblogin ilmestymistä. 

Etsin varsinkin sellaisia mitkä on vuoden takaa, jos sitä pystyy vielä paremmin samaistumaan sitten tiimin tunnelmaan.

Haaveilua 6. tammikuuta 2013 (VLCD 3 viikkoa)

22. tammikuuta alkaa jo hymyä löytymään


 27. tammikuuta alan jo pullistelemaan

16. helmikuuta huokaisin

Tämä paita mikä on päällä helmikuun kuvassa, ei näytä juuri miltään, mutta siinä on tarina takana: Sain sen 2005 vuonna sen lahjaksi, ja mietin miksi tämä lahjanantaja luulee, että minä koskaan tällaiseen mahtuisin. Minulla oli mielikuva siitä miten tuo Guessin paita kuuluu jollekin naiselle joka voi laittaa noin vartalonmyötäisen paidan päälle ja farkut jalkaan. Vuosia tuo paita on pyörinyt kaapissa ja välillä jopa mennyt varastolaatikkoon asti.

No tuossa se nyt oli päällä, ollut monta kertaa sen jälkeen ja tulee vielä monesti olemaan. Nykyään se sopiikin vielä paremmin.

Ensimmäisen ja viimeisen kuvan välillä ei ole kuin vähän reilu kuukausi ja silti ne ovat kuin eri maailma. Yritän kertoa teille, että on tärkeää ensin itse uskoa itseensä, miettiä miten siihen tavoitteeseen pääsee ja sitten toteuttaa se. 

Minkälainen ihminen sinä haluat olla? 

Minä halusin vuosi sitten, että olisin tällainen
ja nyt olen.


Ainoa asia mitä kadun on se, etten aiemmin tehnyt elämäntapamuutosta. Ne vuodet kun olisin voinut aidosti olla tyytyväinen itseeni, on sellaisia mitä en koskaan saa takaisin, mutta monet teistä lukijoista on minua nuorempia ja te voitte sen elämänsuunnan kääntää vielä hyvissä ajoin. 

Ystävältä saatu tyynyliina


Eikä se koskaan ole liian myöhäistä. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tammikuu on usein sitä uusien elämäntapojen etsimistä ja ollaan edes se kuukausi kunnolla. Jos sinulla on nyt sellainen kunnollinen kuukausi, niin ota ystävä tai kumppani siihen mukaan! 

Sunnuntai on yleensä ulkoilupäivä, mutta aivan samoin voi viikolla soittaa ystävälle ja pyytää häntä kävelylle. Eikä se, että kutsut ystävän kylään tarkoita sitä, että pöydän täytyy notkua tarjoiltavasta. Monelle se seura on tärkein ja pelkkä tee riittää. 

Ja se paino. Plussalle meni tällä viikolla, vaan ei haittaa! Kävin viime viikolla kuusi kertaa urheilemassa ja tiedän ruokailun olleen oikeaa, niin tällä kertaa meni vain näin :)


Lisäsin Rooman matkan tuonne taulukkoon, niin pysyy mielessä mitä tässä pitää viikottain tehdä TREENIÄ! 

Tällä kertaa tulee Roomassa olemaan eri näkymä
Käykää toki kurkkaamassa tuolla facebookin puolella Nutraajat sivulla tuota tiimin menoa, jos askarruttaa nutraaminen. Tähän ryhmään jos et ehdi, niin seuraava starttaa sitten 27.1! 

Energiaa kaikille tähän viikkoon ja muistakaa ettei uusi elämä tarvitse helmikuuhun loppua, siitä voi tulla elämäntapa! ...Tulipa kauhea mäkätysblogi... :D 

Tarkoituksena oli antaa teille kipinä, sytyttäkää te se nuotio loppuun!

4 kommenttia:

 1. Sanni, help! Meinaa olla nyt motivaatio koetuksella :( Alottelin eilen nyt tota toista viikkoani ja maanantaina sunnuntain painosta oli tullu +200g takasin, eilen oli taas tippunu -300g (elikkä sunnuntain painosta lähteny vaan se -100g) ja tänäaamuna _taas_ noussu +100g paino :o Ja oon kyllä joka aamu yhtä tyhjällä mahalla puntarilla käyny, että mitähän tämmöne painon heittely mahtaa olla? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hep! Älä turhia huolehdi näistä 100g heittelyistä. Hyvä tämä on nyt kirjoittaa, itseäkin silloin ihmetytti aikoinaan tuollainen heittely. Tuo voi johtua monesta eri asiasta: hormonaalisesta toiminnasta, nestetasapainosta, vaatteista, vaa'an patterista jne :D Eli relax ja jatka vaan samaan malliin, kyllä se sieltä alas humpsahtaa! Nyt se paras: älä stressaa painosta, kun muuten se ei välttämättä laske niin hyvin :D Sulla on kuitenkin pitkä aika vielä maaliin, niin nyt vain huolehdit siitä, että ravinto, uni ja nesteytys on kohdallaan. Puhumattakaan sitten liikunnasta. Reipas kävely laittaa aina kroppaa toimimaan. Kyllä sinä tähän pystyt! :) ..Niin ja vältä suolaa, se sitoo nestettä ;)

   Poista
 2. Aaa no hyvä tietää etten oo ainut ihmettelijä! :D Ei sais kurkkia sinne puntariin päivittäin näin toisella viikolla niin ei harmittais niin tollaset pikku heittämiset :D Tänään ollu ekaa kertaa sellane olo et himskatti ei tuu mistään mitään, mut koitan kyllä selvitä tän olon ylitte. Mielitekoja ollu tänään myös ihan kamalasti, argh, ja tuntuu välillä kun mielessänsä ois jo lähdös tyyliin hakemaan kebabia tms että siitä jo lihoo ne tiputetut kilot takasi vaikka vaan tosiaan ajattelee niitä epäterveellisiä ruokia :D

  Koitan nyt vaan sinnitellä kerranki nää mieliteko ja luovutustuskat ohitte, pian on toinenki viikko menny ja kohta pääseeki taas normiruuan pariin opettelemaan niitä terveellisiä ruokia ja pääsee salille treenaileen. Ei asiat luovuttamalla kyllä parane, ne kiertää vaan sitä samaa kehää et parempi "kärsiä" nyt näin tällä dieetillä kun sillä jossittelulla kuukauden päästä että jos oisinki vaan yrittäny loppuun saakka nii voisin olla laihempi. :D Ja taidanpa jaksaa sinnitellä tonne sunnuntaihin ton seuraavan punnituksen kanssa, kun sillon on virallinen punnituspäiväki taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pysyt nyt vaan tiukkana! Ajattele miten ihana, kun vaaka näyttääkin pienempää lukemaa todennäköisesti jo seuraavalla kerralla. Jos menisit hotkaisemaan jotain turhaa, niin se luku olisi paljon surullisempaa katsottavaa. Ajattele: *häät* *mekko* *kaunis morsian*!

   Aivan oikea meininki, että annat nyt sen puntarin olla rauhassa :) Viikonloppu on vielä monille pahin, jos käyt kaupassa, niin kurkkua, tomaattia ja kukkakaalia mukaan sieltä ja vaikka kivennäisvesi. Tuleepahan kevyen juhlan tuntua :)

   Tällaisen kuurin suhteen on hyvä ottaa juuri se asenne, että ei tämä ikuisuuksia kestä. Tästä tulee se alkusysäys ja sitten jatketaan tavallisella ruoalla, ei siis huolta, että ikuisuuden joutuisit olemaan ilman kebab aterioita, nyt vain on tämä hetki :)

   Perjantai menee kasviksilla ja lauantainahan sinun pitää olla kiltisti, kun sunnuntaina on punnitus ;)

   Minäkin menin pomppaaman siellä puntarilla tänään ja oli hymy herkässä. Mielessä oli pari ärräpäätä jo pärähtänyt eilen ja toissapäivänä, kun ei tuloksia oikein tullut, vaan tänä aamuna sellainen kyllä oli! Jatkat nyt vaan sisukkaasti neiti morsian, niin pääse upealla ulkonäöllä rouvaksi!

   Hyvää tulevaa viikonloppua Eva ja kirjoittelehan jos tulee tiukka paikka :)

   -Sanni

   Poista