Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

perjantai 2. elokuuta 2013

"En osaa juosta" oli ennen - Nyt on Cooperin testiTaisin vähän säikähtää tuota kylmyyttä aiemmin ja tosiaan olen nyt nauttinut kesästä. Ihan niin paljon on tullut nautittua, että en mistään ole ehtinyt aikaa repiä blogin kirjoittamiseen. Pahoittelen, että tässä tuli näin pitkä väli. 

Personal trainer koulua on nyt ollut taas pari päivää ja tänään oli ehkä koulutuksen paras ja tunnerikkainpäivä. 

Lihaskuntoa ja rytmimuniaTehtiin kaiken maailman testejä ja yksi niistä oli Cooperin testi. Tulokseksi tuli 2280m, minkä on hyvä. Todellakin on hyvä minun mielestä, koska vasta huhtikuussa juoksin ensimmäistä kertaa aikuisiällä ulkona. Enkä ole kertaakaan juossut aikaa vastaan lenkkeillessä ja nyt oli tavoitteena jaksaa kaksi kertaa kentän ympäri, meni viisi. 

Viimeisen minuutin ilmoitus jäi huomaamatta ja loppukiri jäi sitten tekemättä. Sillä loppukirillä ei kyllä olisi saanut tuota puuttuvaa 230 metriä mikä olisi pitänyt saada, että tulos olisi ollut erinomainen tai oikeastaan tarkemmin ajateltuna olisi se ollut mahdollista, kiri olisi pitänyt aloittaa jo aiemmin. 

Näkymä Cooperin jälkeen

Vielä tätä käyrää katsellessa tulee mieleen, että aivan takuulla olisi pystynyt parempaan. 
Alussa lämmittely ja sitten vauhtiin, sentään palauduin nopeaa. 
Aina pystyy parempaan, ainakin mielessä. Tuosta tulikin mieleen, että Joogaa tosissaan harrastaville ihmisille hatunnosto. Katsokaas tämä klippi, mitä se Joogan harrastaminen voi tarkoittaa

Treenaamisessa ei ole tärkeää keho tai mieli, vaan keho ja mieli


Noh, kiva päivä kuitenkin ja yhden mokan tein, kun voimaa testaillessa lopetin kesken vaikka testattavalla olisi ollut vielä ehkä paukkuja yhteen kyykkyyn. Jotenkin vain helpompi komentaa miespuolisia, kuin naisia, niin päästin hänet liian helpolla. Toivottavasti ehditään vielä ottaa uusiksi koulun aikana tuo testi, niin ei jää harmittamaan.

…Tänään olen tainnut olla myös liian ankara itseäni kohtaan :D

Millä lihakset parantuvat? – Mummun mustikoilla & luonnonjogurtilla

Ja mikä siellä autossa aamulla pauhaa?

Taas yritin saada fiilistä siitä Sokka irti biisistä, vaan ei irtoa. Ei se vaan jotenkin laita vauhtia fiilikseen. Joku mies lauloi liikennevaloissa minulle sitä kappaletta takaisin, että oli kyllä piristävä tapaus ja molempia nauratti. Näköjään joskus kannattaa laulaa autossa, kun hymyn saa kaksi ihmistä aikaiseksi moisesta esityksestä.

Huomenna kohti laineita ja sen jälkeen taas tien päälle.


Ahoy sailors!Aurinkoista viikonloppua kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. mahtavaa, itsekin olen hautonut päässäni tuota juoksemista, en vaan ole kyennyt :( Hyvä sinä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sinä kykenet! Kesää on vielä jäljellä, niin alat vain muutamaa hölkkäaskelta ottamaan kävelyllä. Kyllä se nopeaa lähtee käsistä ja kohta juokset jo kilometrejä! :) Joka päivä voi ylittää omat rajat.

   Poista
 2. Tätä sinun elämäntapa muutosta on ollut kyllä upeaa seurata! Olet itselle hieno esimerkki siitä jollaiseksi haluaisi itsekin elämäntavoiltaan tulla :).

  Ps. Olen se sama Johanna joka kirjoitteli keväällä Kilojen viemää (jos muistat vielä..). Suljin tuon blogin kun elämä oli keväällä niin kamalan hektistä, enkä ehtinyt päivittää sitä kuten olisin toivonut. Noin 7,5 kg on pysynyt poissa tammikuusta, ja nyt kesälomien jälkeen on tarkoitus jatkaa taas laihduttamista. Bloggailen nykyään Omenankukkia blogissa, johon tarkoitus olisi jatkossa kirjoitella laihduttamisjuttuja muiden juttujen ohella..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Johanna, anteeksi kun vastauksessa kesti! Luin tämän kyllä kännykän kautta ja hymy nousi huulille :) Kiitos ihanasta kommentista.

   Muistan sinun blogin kyllä ja pitää tulla kurkkailemaan sinun kuulumisia tuolta Omenankukkia blogista. Hienosti olet saanut painoa poissa ja tärkeintä, että se on pysynyt poissa! :)

   Tsemppiä kesäloman jälkeiseen starttiin, tulehan uudestaankin kommentoimaan :)

   -Sanni

   Poista