Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

maanantai 22. heinäkuuta 2013

Tervetuloa takaisin kesä!Hyi kauhea miten syksyistä ilmaa täällä on ollut. Ihan piti monta kertaa pitää peukkuja pystyssä, että kesä tulisi pian takaisin, eikä syksy alkaisi vielä. Sieltähän se huomenna sitten tuleekin säätiedottajien mukaan ja mökille pitää lähteä jatkamaan maalaushommia.
Urheilu on ollut kekseliäisyydestä kiinni, kun ei salille tai ohjattuihin jumppiin ole tullut mentyä. Eilen ehdin juoksemaan vain 1.6km lenkin (1 pururata kierros), eikä siihen mennyt kuin 10 minuuttia. Seuraavalla kerralla juoksen tähtään siihen, että aika on vähemmän. Tuon radan varrella on vielä voimistelupaikka, niin kävin välillä kiipeilemässä apinana. Aika tulee siis seuraavalla kerralla olemaan siitäkin syystä vähemmän.
  Kesäteatteria

Sateisina aamuina on päivä päässyt starttaamaan Nintendo Wiin avustuksella Zumbaten tai muuta liikuntaa tehden. Lihastreenit kun tekee putkeen, niin siinä tulee jo lämmin. Zumba pelinä on vähän heikosti toteutettu, mutta kyllä se ihan asiansa hoitaa ja siinä sai 20 minuutissa hyvin hien päälle. 

 Lisähaastetta toi elävä paino joka halusi olla suurimman osan treenistä sylissä.
  
Start Now paketilla lähti molemmilla melkein kaksi kiloa painoa kolmessa päivässä. Taas pystyi kyllä toteamaan, että tuo kannattaa tehdä jos haluaa pikapiristystä oloon.


Tomaattipasta, chiliä & basilikaa


Smoothiella jatketaan


Päivän houkutukset: Ohitettu


Huomenna lätkin aurinkorasvaa paksut kerrokset ja aion olla ulkona koko päivän! Ruskettunut iho kun vain on niin mukavan näköinen ja raitis ilma tekee mielelle hyvää.
Upeaa kesäviikkoa kaikille teille ja kertokaahan taas kuulumisia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti