Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

torstai 15. elokuuta 2013

Vastoinkäymiset saavat väistyä hymyn tieltäEi mennyt aivan putkeen kotiin lähteminen viikko sitten. Fiksusti aamuun jätetty pakkaaminen aiheutti pientä kiirettä ja siinä tohinassa sitten pudotin puhelimeni vessanpönttöön! Siinä ehti jo käydä mielessä, että koko luuri saa sinne jäädä koristeeksi kaikille. *Blub blub!* huusi luuri ja salamannopeasti sen sieltä sitten otin. Hyi. Kyllä se siitä vielä starttasi, mutta oli muutaman minuutin päästä sitä mieltä, että nyt loppui meidän yhteiselo.

Ehti se minulla sen pari vuotta jo ollakin. Haasteena oli löytää sellainen kapistus mihin saisi Sports Trackerin, sykevyön, Spotifyn, Whatsapp ja vielä lisäksi olisin halunnut fyysisen näppiksen.  Jostain piti luopua, niin se oli sitten tuo näppäimistö. Tässä sitä sitten harjoitellaan pelkän kosketusnäytön käyttämistä ja kirjoitusvirheitä satelee viesteihin, jos ei ole tarkkana.

Pinkit suojakuoret <3

Laturi on hyvä! USB-kaapeli samassa paketissa

StarttaaToinen ikävä asia oli se, että puoliskon pyörä varastettiin meidän pihalta. Toivottavasti pyörän uusi omistaja harrastaa sen avustuksella paljon liikuntaa. Siinä pyörässä on muuten jarrut aika huonona, toisen polkimen lukitus ei mene kiinni ja oli siinä vielä pitkä lista vikoja. Pidän peukkuja, että tämä uusi omistaja viat huomaa ennen kuin vahingoittaa itseään tai muita pyöränselässä. Eipä pääse lapset ajelulle isänsä kanssa tänä kesänä enää. Kiva ja kiitos.

Mukaviakin juttuja on onneksi tapahtunut ja pääsin käymään Hangossa ystävättärien kanssa. Reissu oli kaikin puolin onnistunut ja oli upea sää.

Pihalta haku Jaguarilla

Stopin jälkeen matka jatkui äkäisellä Audilla 

Hanko

Kesä <3


Hauvalle vettä


  
Reissun jälkeen pääsin käymään pitkästä aikaa kunnolla salilla ja innostuin illalla vielä juoksemaan 7.3km + cool down (venyttelyä ja odotus, että syke menee alle 100)

Seuraavana aamuna kävin Powerissa ja sen lisäksi taas illalla juoksemassa. 
Sama reitti toisinpäin: eri kalorimäärät.

Vaakajalkaprässistä loppuu pian painot


Vaikuttaa superpäiviltä, mutta itse asiassa nuo oli helppo toteuttaa treenien ollessa niin erilaisia. En aikaisemmin ole tajunnut miten paljon äänentoistoon tekee laite, eikä kuulokkeet. Nyt tuon N9 älypuhelimen äänentoisto vie juoksemiset aivan uudelle tasolle. Musiikki kuulostaa nyt aivan upealta! Parhaat kuulokkeet mitä olen löytänyt on Kossin kuulokkeet, ne pysyy korvissa koko juoksulenkin ajan.

Tuli tehtyä myös uusi Spotify soittolista

Siinä on syynsä miksi vaatekaapin sisältöä pitäisi uusia, kun kiloja karisee. Nyt olen vihdoinkin pakannut kolme pussia liian isoja vaatteita pois. Kaappitilaa tuli tyhjäksi kahden hyllyn verran. Positiivista on se, että pienempiä vaatteita sinne mahtuukin sitten enemmän. Tässä yksi esimerkki vaatteesta mikä saa mennä seuraavalle omistajalle.
 Luulin kotoa lähtiessä, että tämä olisi näyttänyt hyvältä :D

Viikko sitten ajattelin, että saa tämä reissaaminen riittää. Ihan hyvä ajatus, mutta huomenna aamusta saa taas pakata laukkuja. Laineille vie tie pariksi päivää ja sitten kyllä. Taas nerokkaasti jätän aamuun pakkaamisen, mutta nyt pysyy kuulkaas puhelin kaukana pöntön läheisyydestä :D

Pakko sen auringon on vielä näyttäytyä, kun ystävättäreltä sain näin täydellisen hatun! :) <3


Kivaa loppuviikkoa ja kaunista viikonloppua kaikille teille <3 ...Pitäkää polkupyöristä ja puhelimista huolta :)


2 kommenttia:

 1. Moi,
  Täällä taas palattu kotiin piiiitkältä lomalta.
  Painon suhteen ei eritystä, kilon verran heittelee loman alkulukemista. Nyt taas uusi tsemppi päällä. Syys-lokakuun matka silmissä kiiluen, uuden paino lukeman saamiseksi.
  Huomenna lähden laivalle ja sinne en meinannut nutriletteja mukaan ottaa mutta ensi tiistaina aloitan kolmen viikon kuuri .
  Pääsen/joudun isoon selkäleikkaukseen, niin siihen mennessä (3-4kk) yritän pudottaa painoa mahdollisimman paljon, on sitten helpompaa tuo liikkuminenkin. Sairaslomaa tulee olemaan 3kk ja sinä aikana ei saa taivutella eikä nostella, joten piiiitkä tulee siitä ajasta.
  Kesä meni "herkutellessa" , mutta näköjään terveellisillä herkuilla. Pahin varmaan on ollut tuo halloumi, jota joka grillaus kerta tuli syötyä. Muuten ei kyllä karkkia, keksiä, pullaa ym tuollaisia herkkuja tullut syötyä. Selkäkin on ollut, ei niin kipeä, mutta kipeä kuitenkin. Olin pari päivää tyttären luona ja siellä nostin eilen pikkutyttöä autosta ja sit sattu, nyt olen herännyt kolmelta särkylääkkeen ottoon ja uni ei sit enää tullutkaan.
  Mutta oikein ihanaa viikonloppua ja kuulumisiin.
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi pitkästä aikaa Päivi! :)

   Hyvin olet kilot pitänyt lomalla kurissa ja vielä uusi tsemppi päällä. Sulla tulee hienot lukemat seuraavalle lomalle, kun sun itsekuria muistelen :)

   Minäkin käväisin viime viikolla laivalla ja ihan pikkasen tuli mätiä syötyä. Minullakin oli nutraus paussilla risteilyn ajan yhtä välipalapatukkaa lukuunottamatta. Se oli kyllä ihan sopiva pelastus päivään, kun ehti nälkä tulla ennen päivällistä.

   Noh, jos se liikkuminen jää selkäleikkauksen jälkeen vähäksi aikaa, niin ruokavaliolla on sitten sitäkin isompi merkitys. Senhän sinä jo osaat hallita ja aivan takuulla saat tiputettua kiloja ennen leikkausta. Täällä on peukut pystyssä.

   Toivotaan, että sinun selkä tulee paljon parempaan kuntoon leikkauksen jälkeen <3 Voin vain kuvitella miltä tuo tuntuu, joskus itsellä oli selkä jumissa viikon, niin kyllä se on uskomatonta mitä kaikkea ei voi tehdä normaalisti, kun yksi paikka on jumissa.

   Pidetään tsemppi korkealla! :)

   -Sanni

   Poista