Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

perjantai 30. elokuuta 2013

Personal Trainer sanoisi minulle että…



Sain pari ilmaista personal trainer tuntia, kun sopimus vaihtui määräaikaiseksi vuoden jälkeen. Suurella todennäköisyydellä en mihinkään nykyiseltä salilta olisi lähtenytkään, mutta kivahan se on tuollainen extra tähän jäsenyyden jatkoksi saada. 

Sovittiin PT:n kanssa tapaaminen ja puhelun loputtua rupesi ihan naurattamaan koko juttu. Hän kyseli rajoitteista ja siitä mitä haluan saavuttaa, niin tuli kuin apteekinhyllyltä, että haluan saada katseenkestävän vyötärön vihdoinkin.  *Klik*, puhelin kiinni ja sitten vain odottelemaan sitä tapaamista, kun kahden viikon päästä sen PT:n kanssa nähdään? Eiiii….Ei näin. Itselläni on parin viikon päästä personal trainer opinnoista loppukoe ja vielä vastakäytynä kuntosaliohjaajan koulutus, niin tässäkö ei muka itse voisi asialle mitään?

Ensimmäisenä mietin: mitä alueita vähiten haluan treenata salilla ja kyllä ne se on juuri tuo keskivartalo. Siitä sitten ensimmäinen tehtävä: joka kerta, kun salilla on niin keskivartaloon pitää tehdä jotakin työtä. Uutena sääntönä 300 vatsalihasta illalla. 100 keskelle ja 100 per sivu. Ei ole täysriuhtasuja, vaan sen tasoisia, että vatsa jännittyy.

Toiseksi mietin: mikä osa tarvitsee enemmän treenausta, vaikka sitä nyt jo treenaisin, niin mieleen tuli heti ojentajat, varsinkin vasen käsi. Usein salilla on 4kg tai 5kg painot kädessä, kun teen liikkeitä, niin vasen saa kunnian ottaa kiloa suuremman painon. Katsotaan kehittyykö se sieltä paremmin. Ojentajille pari liikettä lisää ohjelmaan.

Kolmanneksi mietin: mitä osaa ei juuri tule treenattua, vaikka pitäisi. Takapuolihan se sieltä tuli mieleen. Katsotaan mitä sille saa huomenna kehiteltyä. Ainakin testaan muutamaan otteeseen liikettä mikä erään ammattilaisen mielestä saa "takapuolen huutamaan leipää"...Mitä ikinä tuo sitten tarkoittaakaan :D

Tämä viikko meni todella nopeaa ja pääsin joka aamu salille ja joinakin päivinä vielä jumppaan lisäksi. Tuli huomattua taas monta kertaa, että päivässä ehtii tekemään huikeasti enemmän, kun aamun aloittaa liikunnalla. Hymyillen sai kulkea.

Tällainen paketti oli postissa.
Tästä tulee pehmeä viikonloppu <3


Hack-laite antoi pusun olkapäälle
 Näköjään jalat kestäisivät enemmän kuin hartiat.

Niin olihan sitä kouluakin tuossa viikko sitten. Viimeistä kertaa tavallinen jakso ja seuraavalla kertaa nähdään sitten kokeiden parissa. Täydellinen ajoitus Nutrilett lähetykselle, kun nuo smoothiet helpottaa aamulla lähtemistä ja patukat toimii hyvänä välipalana, kun ei aivan säännöllisiä nuo ruokailut koulupäivinä ole. 

Yhteistyö Axelluksen (Nutrilett osa yritystä) kanssa jatkuu! Viikottain tulee siis uutta blogia :)

Menin ihan sanattomaksi varmasti monelle pienestä jutusta, mutta sain koulukaverilta pullon. Siis minulla meni omasta pullosta korkki rikki ja kysyin sitten parilta koulukaverilta hyvää vinkkiä mikä kannattaisi ostaa. 

Seuraavana päivänä tämä ihana ihminen toi minulle omassa kaapissaan turhana olleen pullon, mikä sitten sopi pinkkinä kuulemma minun väreihin. Ihana <3



Koululainen

Näyttää kyllä enemmän siltä, että olisin baariin menossa...

Oli sitten ihan pakko päästä testaamaan uusia vaatteita. Hame oli kokoa 40, eli liian iso. Nyt uskon ihan kerrasta ettei liian isoja vaatteita kannata ostaa. Tämä uusien vaatteiden ostaminen on kyllä nyt haasteellisempaa, kun ei enää voi ostaa suoraan vain reilusti isompaa. Toisaalta, nyt kyllä peilikuva miellyttää enemmän, niin enköhän kiltisti kipaise sovituskoppiin tästä lähtien. 

Ale saalis

Poliisit saattoivat sateisena päivänä koululle

Muistui mieleen, että tuollahan se Cheek kuukauden päästä lurittelee. 
En sitten ehtinyt lippuja ostamaan :(


Päivän pelastaja: Mummun mustikat & luonnonjogurtti

Testaus pihvi & mustikat. Aika ok. 
Mustikat soseena olisi toiminut vielä paremmin

Ystävätär oli yökylässä ja sitä juhlistettiin sushilla <3



Päiväkahvittelulla ei pullaa tarjoilla, mutta eipä tullut valituksia :)
Syksy väläyttelee tulostaan välillä. Ehdin jo tehdä sohvannurkkaan käpertymisen ja toteutin sen mitä olin jo pitkään halunnut: Kanachilikeitto kuppiin ja leffa pyörimään



Ehdittiin tosiaan käydä Helsinki-Tukholma-Helsinki risteily tuossa pari viikkoa sitten.
Näkymä hytin nojatuolista Tukholman ylle
  
Tästä tuli nyt pikainen kuvablogi, aamulla ”aikainen” herätys, ensimmäinen treeni alkaa klo 10. Nyt siirryn tuonne Guinotin tuotteiden seuraan. Upeaa viikonloppua kaikille teille!

Ainiin! Te olitte muuten mielessä yöjuoksulla. 
Tuo keskimmäinen valoviiva on täysikuu. Ei voinut pysähtyä :D
 


5 kommenttia:

  1. Moi sanni! Olen tässä parin päivän aikana lukenu sun blogin ja täytyy sanoa että hyvin olet "myynyt" nutrausta ;) todella inspiroiva blogi, eilen tilasin ensimmäiset nutrilett tuotteet. Saa nähdä miten käy.. Ajattelin vaan kysyä että, miten kauan sinulla oli päänsärkyä sen jälkeen kun aloitit ja menit ketoosiin? Kun olen kuullut että jotkut sanoo että nutrilett ei sovi niille. Ja tuliko sinulle alussa paha olo tuotteista? Ja missä vaiheessa täytyy alkaa syömään enemän hiilareita että ei men "säästöliekille??" Terveisin Ronja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Ronja! Toivottavasti olen hyvin onnistunut "myymään" myös elämäntapamuutosta ettei tämä aivan mainostamiseksi mene :D

      Päänsärkyä mulla oli sen yhden päivän ja samana iltana tuli sitten se raudanmaku suuhun. Minä aloitin ensimmäisellä kerralla niillä Start Now paketeilla (kahdella, eli 6 päivää) ja sen jälkeen aloitin VLCD:n. Ketoosi tuli muistaakseni neljäntenä päivänä.

      Kolmas päivä VLCD:llä oli kaikista pahin mielitekojen vuoksi, mutta se kannattaa taistella yli!

      Monilla voi se päänsärky ja paha olo johtua siitäkin ettei juo tarpeeksi vettä. Tuo 3 litraa päivässä mitä olisi hyvä juoda on kuitenkin aika paljon, jos ei vettä ole tottunut juomaan :) Mutta totta se toki on, että ei Nutrilett kaikille sovi, sitten pitää vain keksiä toisenlaiset laihdutustavat :) Itselläni ei tullut tuota pahaa oloa, mutta taisin kyllä olla niin ihastuksissaan kokok tuotteisiin, että tuskin sitä olisin edes huomannut.

      Tuo "säästöliekki" on aika kiistelty juttu, kun tässähän nyt kuitenkin on kyse matematiikasta ja siitä paljonko syö-(perusaineenvaihdunta+liikunta). Jos tuo tulos on negatiivinen, niin kyllähän se paino siitä liikkuu alaspäin.

      Että tuota on aika mahdotonta sanoa missä vaiheessa hiilareita pitäisi nostaa, kun riippuu niin paljon myös siitä lähtöpisteestä ja urheilusta. Itse tein sen hiilareiden nostamisen 3 viikon kuurin jälkeen ja koko 6kk aikanahan tein 2x 3 viikkoa VLCD:tä.

      Ja se hiilareiden nostaminen tapahtui siirtymällä osanutraukseen jolloin energiamääräkin oli korkeampi. Ainoa vaihe milloin paino tuntui oikein jumittavan oli aivan viimeisillä viikoilla, vaikka nyt ei kyllä painokäyrä jälkikäteen siltä näytäkään :D

      http://www.kurvitkunnossa.blogspot.fi/2013/04/6kk-20kg.html

      Tee itselle selkeät tavoitteet. Kuinka paljon kokonaisuudessaan ja siihen välille mukavia pienempiä etappeja jolloin voi taputtaa itseään olalle. Ei ollut muuten huonoa palkita itseään jollain kivalla lahjalla välietapeissa. Edelleenkin etappikorvikset korvissa ja joka kerta hymyilyttää, kun ne muistaa.

      Kyllä sinä siihen pystyt! Sisulla vain ylimääräinen taakka pois elämästä! :)

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta ja neuvoista! :) Olet myös inspiroinut elämäntapamuutkseen ;) Aloitan samalla tavalla kuin sinä ja jatkan VLCD:llä jos ei tule paha olo. Onnea loppukokeeseen! T. Ronja

      Poista
    3. Hieno juttu ;) Pidän peukkuja ettei tule paha olo. Kiitos onnentoivotteluista. Taisi auttaa sillä koe meni ihan hyvin. Nyt vain tuloksia odotellaan kolme viikkoa :) Tulehan välillä kertomaan kuulumisia :)

      -Sanni

      Poista
    4. Hyvä hyvä! :) Ei ole ainakaan viellä tullut paha olo, paitsi ei kyllä pasta annokset ole mennyt alas :/ Mutta muuten menee hyvin ja VLCD pakettia odottelen postista :) Jos haluat tietää kuulumisia voit lukea: http://mydaydreamfuture.blogspot.fi/. Mutta lueskelen kyllä sinun blogia ja komenttia tulee myös tänne! :)

      Poista