Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Puntarilla pomppi iloinen opiskelijaEnsimmäinen rutistus oli sitten siinä! Trainer Lab Basic on nyt takana ja aivot kipeänä. Onneksi vihdoinkin osallistuin tuolle kurssille. Nyt on helpottunut ja onnellinen olo, kun on saanut kokeen tehtyä ja huomasi miten sitä voi edelleen oppia uutta, vaikka aivot ovat olleet ”narikassa” muutaman tovin. Erilailla sitä oppiikin, kun asia on sellaista mikä kiinnostaa ja parasta on, että saa viettää aikaa ihmisten kanssa jotka ovat kiinnostuneet samoista asioista.


Aamulla ennen koetta, jännitystä ilmassaIllalla kokeen jälkeen, helllllpotusta ilmassaTässä niitä ihania, ihania, ihania kurssilaisia. Kehtasin vasta loppuvaiheessa ottaa kuvia, pitää tulevaisuudessa rohkeammin vain kysyä lupaa ja räpsiä kuvia, kun nyt ei tullut yhtään kunnon kuvaa naispuolisista, joita kurssilla oli useita ja he olivat oikein IHANIA :)
 
Tässä kerrotaan sydäntä riipaisevaa rakkaustarinaa <3Voittajafiiliksellä. Haba, haba!


Viimeisiä pänttäyksiä (koe alkoi klo 16)Viuh, sinne meni paperit arvioitavaksiTaisi mennä vierustoverilla koe aika hyvin. JEE!!!Fiilis katossa menin autoon, kuvasin videoklipin ja etsin jotakin hyvää musiikkia.
Siis KENEN tämä musiikkivalikoima oikein on?? Onneksi oli puhelimessa biisejä.Tätä se sitten teettää, kun kotona sairastellaan viikko. Paino tippuu, mutta se paino näyttää lähteneen lihaksista. Pitää vain toivoa erittäin pikaista paranemista ja sitä, että pääsisi takaisin arkirutiineihin. 


Linkin takaa löytyy viitearvot: Omron kehonkoostumusmittarien tulosten tulkinta ja viitearvot

BMI= Normaali, Rasva%= Korkea, Luustolihas%= Normaali

Rasva% tavoite= 32,9% (tai alle) ja Luustolihas% tavoite= 30,4% (tai korkeampi)

  

Näillä porskutetaan eteenpäin. Olkoot tuleva viikko teille elämäärikastuttava ja IHANA! :)

6 kommenttia:

 1. Mielettömän hienoa!
  Sulla ei enää paljon olekaan pudottamista. Minulla siis vielä kymmenen kiloa, että pääsen 6:lla alkavaan lukuun. Voi olla, että se on tässä iässä minulle vähän liian alhainen paino, mutta katsotaan.
  Mulla jumitti selkä eilen, varmaan lauantain autossa istumisesta, ja nyt olen lääkäriin menossa, saikkua hakee. Asennoista paras tällä hetkellä on olla makuullaan. Taas jää ne vähäisetkin kävelyt pois, mutta otan nyt kolmenpäivän täyspussipäivät, niin jospa se siitä, inakin painon ushteen.
  Paranemisia ja aurinkoista viikkoa!
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, kiitos :) Ei tässä tosiaan enää paljoa ole. Hienoa aloittaa loppukiri kipeänä... :( Olisi niin tehnyt mieli salille rehkimään, mutta maanantaista tuli nyt minun lepopäivä.

   Aivan oikea asenne, ei se vaakaluku sitä sano mikä näyttää hyvältä! Itsekin tähtään tuohon 69kg vain sen takia, että olin blogin perustamisvaiheessa aivan eri tilanteessa ja silloin se luku tuntui olevan juuri se asia. Nyt on matkalla tähän pisteeseen oppinut, että se on se kokonaisvaltainen hyvinvointi mikä merkkaa :)

   Tosi harmillista tuo selän jumittaminen, toivottavasti vetreytyy pian, niin pääset taas kävelemään. Selkä kun tekee kyllä täydellisesti sen kokonaisvaltaisen kivun jos oikein vetää jumiin :( Löysin tällaisen sivun, jos sieltä löytyisi joku liike millä selkää herätellä http://www.kunto.net/2012/04/selan-harjoituksia.html

   Aurinkoista viikkoa sinulle ja pikaista paranemista myös! :)

   -Sanni

   Poista
 2. Onnea Sanni loppurutistukseen!

  Itsellä viides viikko menossa ja neljän viikon jälkeen painoa pois melkein 10kg. Lääkärin siunaus nutraukselle saatu.

  Neljän viikon aikana kaksi repsahdusta illalla tortilloihin, joissa täytteenä naudan paistijauhelihaa ja reilusti salaattia. Eli ei kuitenkaan niitä pahimpia repsahduksia. Ja tulevaisuudessa ei noitakaan pääse tulemaan kun tuli tuomio maito- ja monivilja-allergioista.

  Tiedätkö Sanni onko noissa makeissa pirtelöissä mitään sellaista, jossa ei olisi maidon ainesosia käytetty? Suklaassa ainakin lukee ainesosaluettelossa maitoproteiini ja mansikassa sitä on ainakin mahan oireilun perusteella paljon enemmän kuin suklaassa. Tuota suklaata mahani sietää kohtuullisesti, mansikkaa ei yhtään. Mutta olisi ihanaa jos olisi joku, jossa niitä maidon ainesosia (maitoproteiini, hera, kaseiini) ei olisi laisinkaan.

  Niin ja onnittelut opinnoista :) Kyllä se jatkuva oppiminen auttaa huomaamaan mihin kaikkeen sitä itse oikein pystyykään.

  Mukavia aurinkoisia kevätpäiviä niin Sannille kuin kaikille kanssapudottajillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos tsempistä! Sitä tässä kyllä tarvitaan, kun nämä viimeiset grammat näyttää olevan aika tahmeita :D

   Ja onnittelut sinulle! Melkein 10kg neljässä viikossa on aivan huikea tahti! Onpa harmillista kuulla allergiatuomioista :( Onneksi nykyään on suht hyvin ilmoitettu kaikki ainesosat, mutta on se kyllä vaivalloisempaa kun pitää kaikista se selata (lähipiirissä laktoosi-intoleraktikko). Hän käyttä kyllä Lactrasea välillä, niin helpottaa elämää. Onko maito- ja monivilja allergioihin mitään vastaavaa lääkettä?

   En valitettavasti tiedä pirtelöistä onko sellaista olemassa, laitoin kyselyn Nutrilettille :)

   Siis huomattavasti auttaa tuo opiskelu! Jotenkin niin kummallista opiskella sellaista aihetta mikä itseä kiinnostaa :)

   Oikein ihanaa kevätpäivää & pääsiäisenaikaa sinulle :)

   Poista
  2. Siinähän tuo ongelma on kun noihin allergioihin ei ole mitään lääkettä, jolla voisi edes vähentää tuotteiden vaikutusta.

   Viides viikko meni vähän persiilleen tai ehkä unohdin juoda tarpeeksi, koska saldona oli +200g. Ja siis todellakaan lipsunut en ole. Tiedän stressanneeni tuosta lääkärin tuomiosta, eli sekin voi olla hidastava tekijä. Tosin painoa on edellisen neljän viikon aikana kadonnut niin hurjat määrät, että tuo plussahan oli vain ajan kysymys. Mutta senttejä on lähtenyt tämän viidennen viikon aikana ihan hurjasti, eli jotain kuitenkin tapahtuu vaikka paino junnasi.

   Kaupassa olen nyt tiiraillut noita pakkausmerkintöjä ja kaikissa noissa makeissa ja myös suolaisissa näkyy sitä maitoproteiinia olevan. Samoin myös kilpailijoiden tuotteissa. Siinä hieman kehitysideaa nutriletin porukalle, koska tiedän,että maitoallergia on nykyisin suht yleinen ja lisäksi perinnöllinen.

   Itse en aio nyt luovuttaa silti vaikka tuota maitoproteiinia on noissa tuotteissa jonkin verran. Olen löytänyt suklaapirtelön ja tomaattikeiton, joiden aiheuttamat oireet ovat vielä siedettäviä (lievää turvotusta ja kasvoihin läikkiä, jotka katoavat 10-15min aikana). Kanakeitto ja vaniljapirtelö toivat mukanaan järkyttävän turvotuksen ja kutiavan ihottuman kehoon kauttaaltaan eli siihen nähden pääsen tomaattikeitolla ja suklaapirtelöllä suhteellisen kevyillä oireilla. Lääkäriltä tiedustelin tuota niin hänen mielipide oli se, että jos oireet ei ole sietämättömät ja niiden kanssa pystyy elämään niin hän näkee tämän painonpudotuksen kuitenkin parempana kuin mitä haitta noista tuotteista minulle on. Lohdutti, että kun kuitenkin jossain vaiheessa niistä ateriakorvikkeista luovutaan ja siirrytään normaaliin maidottomaan ja viljattomaan ruokavalioon, niin siinä vaiheessa ne oireet sitten pitäisi kadota kokonaan. Sanoi, ettei noin pienet määrät maitoproteiinia kuitenkaan sitä mahaa pahemmaksi voi saada kuin mitä se viiden vuoden hoitamattomuuden jälkeen on ollut (minulla siis oireet allergioista jo 5v ja nyt vasta osui kohdalle lääkäri joka suostui tutkimaan mistä oireet johtuu). Kuudes viikko siis lähtenyt täällä käyntiin ja ensi viikolla sitten verikokeisiin kun seurataan, että pysyy terveellisenä tämä. Tosin mietin sitäkin, että voisi tämän viikon jälkeen koettaa osanutria siten, käyttäisi kolme pussia päivässä nutria ja kevyt ateria perheen kanssa. Pitää tuosta keskustella ravintoterapeutin kanssa että tulee sitten varmasti kaikki päivässä tarvittaat ravintoaineet saatua.

   Eli sitkeästi menään eteenpäin allergiasta huolimatta.

   Poista
  3. Niinhän se on, että se vaaka ei aina kerro koko totuutta. Onneksi vaatteet ei valehtele :D

   Hyvä suunnitelma sinulla on ja osanutrauksellakin varmasti paino tippuu. Koko viiden kuukauden ajastahan minä olin 6 viikkoa täysnutraamisella ja muuten olen osanutrannut. Esimerkiksi sitä 3xnutrilett ja kevyttä ruokaa niin, että kokonaissaldoksi tulee 1200kcal. Ihmeen paljon kasviksia saa päivän aikana syödä, että niistä edes kaloreita kunnolla kertyy :)

   Tuo on kyllä niin prinkkalan huono uutinen tuo todettu sairaus, mutta onneksi löysit tuon lääkärin joka suostui testaamaan! Kuinkahan monella muulla on sama tilanne ettei tiedä mistä oireet oikein johtuvat :(

   Kaikesta huolimatta hyvää vointia ja helppoa hoikistumista sinulle!

   -Sanni

   Poista