Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Aurinkoinen aamu ja alaspäin painuva käyräKirjoittelen teille täältä sängynpohjalta aurinkoisena sunnuntaiaamuna klo 7:30. Kahvi vain puuttuu, mutta muuten aika leppoisa kissafiilis. Tästä pitää 30 minuutin päästä tempaista ylös ja kouluun opiskelemaan miten olla kuntosaliohjaaja. 

Ja juuri tällä hetkellä sain kahvikupillisen! On se hienoa kun maailma toimii kuin ajatus.
Tuli tosiaan superfoodia postissa xoco.fi kaupasta. Spiruliinaa olen aloittanut jo käyttämään Nutrilett pirtelön seassa treenin jälkeen. Proteiinin saaminen ontärkeää myös laihduttajille. Joskus kerran olen sekoittanut sitä myös luonnonjogurtin ja marjojen sekaan. 

Ruususuola on tullut myös jo käyttöön. Lainattu Xoco.fi sivulta ” Tavallisesta valkoisesta suolasta on poistettu kemiallisesti kaikki mineraalit, koska ne haittaavat suolan teollista jatkojalostamista. Nämä erotetut arvokkaat mineraalit myydään lääketeollisuuteen ja edelleen kuluttajille tabletteina. Nykyään on paljon tutkittua tietoa valkoisten jauhojen, valkoisen sokerin ja valkoisen suolan ravintoköyhyydestä ja jopa haitallisuudesta ihmisen keholle ja elintoiminnoille. Ihmisen keho tarvitsee suolaa ja lukuisia mineraaleja elintoimintojen ja aineenvaihdunnan säätelyyn.” Tätä myös kutsutaan kuninkaallisten suolaksi, hiukan luksusta tavalliseen arkeen.

Mielenkiinnosta pitää avata yksi Conscious suklaapaketti. Tuote on sokeriton, maidoton, soijaton, gluteeniton, torjunta-aineeton. Katsotaan miltä tuollainen tuotos sitten oikein maistuu. Kalorimäärät pitää tietenkin huomioida, mutta kaakaon terveysvaikutukset  vie tässä asiassa voiton.

Painosta sitten: Alaspäin, onneksi! Enää 3,1kg 


Linkin takaa löytyy viitearvot: Omron kehonkoostumusmittarien tulosten tulkinta ja viitearvot

BMI= Normaali, Rasva%= Korkea, Luustolihas%= Normaali

Rasva% tavoite= 32,9% (tai alle) ja Luustolihas% tavoite= 30,4% (tai korkeampi)
 
Cheekin levyyn, himpskatti kun vähän ottaa päähän. Olisi nimittäin ollut aivan upeaa lähteä ajelemaan tällä ilmalla ja saada urheilufiilistä musiikista. Pitää vain muistaa tämä fiilis tulevan viikon aikana, kun etsii motivaatiota. Tuo levy olisi saavutettavissa noin neljän viikon päästä, niin tähtään kolmeen viikkoon. Pääsiäisenä pitäisi paukkua!


Hymyillen tähän päivään ja uutta viikkoa kohti ryhti kunnossa!

Ja muistakaa miettiä sitä narua mikä vetää teidän päätä korkealle – Hyvä ryhti hoikentaa heti4 kommenttia:

 1. Moi! Löysin juuri blogisi ja täytyy nostaa hattua miten hienosti sun projekti on edennyt! Piti heti pistää blogis lukulistalle! Itsellä on nyt viikko kuuritusta takana ja -20 kg:n tavoite edessä. Jos kiinnostaa kurkata blogiani niin tervetuloa. gluttonforfit.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiva kun tulit lukemaan :) Kiitoksia hatun nostamisesta, tämä on helppoa kun vain vauhtiin pääsee. Pitääpäs käydä lukaisemassa blogiasi, toivottavasti painonpudotus sujuu helposti myös sinulla :)

   -Sanni

   Poista
 2. Olen miettinyt että jos korvaisi yhden nutrilet-pussin proteiinipirtelöllä. Tiedän että jää sitten osa vitamiineista saamatta mutta olen huolissani tuosta suht vähäisestä proteiinimäärästä. Pelkään että tämä viikkojen nutraus syö multa lihasta enemmän kuin normaali laihdutusdieetti. Vaikka sanotaan että nutrauksessa ei menisi lihasta sen enempää kuin muussakaan laihdutusprosessissa niin jotenkin epäilen tätä kun kalorit on niin alhaalla. Tuossa prodepirtelössä (palautusjuoma) ei ole kaloreita enempää kuin pussikeitossa eikä hiilareita mutta prodea olis kivasti.. Oot varmaan sitä mieltä että ei ole hyvä idea mutta jospa jokunen päivä viikossa vois tehdä näin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, ihan oikeassa olet, että en suosittele, MUTTA kaikilla on oma tyylinsä nutrata :)

   Entä jos pitäisit kaikki nutrilett-pussit päivässä mukana ja lisäisit yhteen pirtelöön spiruliinaa?

   Tuosta varmasti saa proteiinia 60-70g/ per 100g
   http://xoco.fi/kauppa/tuote/cocovi-spirulina-jauhe-115g

   Poista