Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

tiistai 7. tammikuuta 2014

Iloista punnitusta ja ajatuksia nutraustiimin starttaamisesta


Tahmainen oli startti, mutta nyt olen neljänä aamuna peräkkäin noussut salille niin, että olen ensimmäisten joukossa siellä rehkimässä. Tänä aamuna herätys 5:45, mutta tähän alkaa kyllä jo tottua. Perhe vielä nukkui täyttä tohinaa, kun tulin kotiin.

Salin jälkeen alkoi ehostautuminen palaveria varten. Axelluksen tiloissa palaveri tuosta nutraustiimin aloituksesta. Käytiin kuvioita läpi ja siellä on muutama kiva yllätys mukana mitkä tekee siitä VLCD urakasta kivempaa :)


Vähän aamulla jännitti


Palaveriin ajelin klo 10 ja biisit pauhas kehä kolmosella huristellessa. 

Aamukahvi



Aina sieltä tulee jokin kiva lahja mukaan ja tänään se oli tällainen:

12 päivän VLCD setti kassissa


Nuo neljän aamun treenit + kävelyreissu on kyllä jo tuntuneet ja sain  painon alle 70kg! Tämä nyt on ihan varsinaisesti nakupunnitus, niin lähellä oli tuo tulos tavoitetta :D






Rasva –ja lihasprosentissa ei ole nyt kehumista, mutta onneksi peili kertoo enemmän.
Tilasin pari päivää sitten uusia vaatteita, ihan pokalla kokoa M. Niihin on nyt sitten mahduttava tai laitettava itsensä mahtumaan! :)

Lihasta näkyvissä

Lisäsin tuonne taulukkoon vielä tuon New Yorkin matkan, koska siellä haluan näyttää hyvältä! Kuusi viikkoa aikaa...Mekko voi ehkä mahtua päälle... Voisi pitää itseä niskasta kiinni siihen saakka.

Tulikin jo kommenttia siitä, että hyvältä tämä kroppa jo näyttää. Samaa mieltä olen, mutta nyt tekee mieli kyllä tavoitella jotain vielä upeampaa. Kilomäärälle tuon 65kg jälkeen periaatteessa ihan sama, kunhan peili kertoo hyviä uutisia. Voi, kun tämän elämänmuutoksen olisi nuorempana tehnyt… Mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan!

”They say the sky is the limit but baby we’ve been on the moon”
-Isac Elliot

Tästä jatketaan täällä ketoosin rajamailla. Aika suklaapirtelö painotteista on ollut ruokavalio ja sen lisäksi olen syönyt lihaa, kanaa, lohta ja salaattia. Leipänä olen syönyt tällaista

Reseptilinkki: pikasämpylää


Alle viikko enää starttiin, sitten se on menoa! :) - Tarkempaa ruokapäiväkirjaa tulossa.

Kamera lähti sitten Saksaan korjattavaksi. Viikon päästä tulee laadukkaampia kuvia taas, pahoittelen.

Ja teille jotka olette tottuneet tiistaina ilmestyvään blogiin: julkaisin myös eilen blogikirjoituksen, käykää toki lukemassa.

Nyt täällä jatkuu päivä macapirtelöllä, upeaa viikkoa kaikille! :)

10 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla jään odottamaan, millainen tuosta nutrauskampanjasta tulee. Saatan ehkä olla vielä silloin kuurilla, kun huomenna tulee viikko täytää. Vielähän tässä voi olla kaksi viikkoa. Olen syönyt viisi päivää nyt pelkkää suklaapirtelöä ja tänään ostin kanakeittoa. Et usko,että se maistui taivalliselta. Höyrytin parsakaalia sekaan ja avot. että oli hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat sanat! Ensimmäinen 12 päivää on varmaankin aika villiä menoa :) Tämä on aivan älyttömän huippu juttu päästä tuohon mukaan, toivottavasti sinäkin siellä kirjoittelet :)

      Siis ne keitot tosiaan maistuu hyvältä! Suklaapirtelöillä minäkin elelin ja kauan oli keittopaketti kaapissa. Yksi syksyinen päivä sen päätin korkata ja hyväähän se oli. Parsakaali varmasti toi vielä oman lisänsä keittoon! Ei se nutraaminen vaikeaa ole, sitä pitää vaan haluta laihtua enemmän kuin syödä muuta ruokaa hetkeen :)

      Onnittelut tuosta täyteen tulevasta viikosta! Onko maha jo omituisen tyhjä? :D

      -Sanni

      Poista
  2. Moikka, tiiätkö mulla on sunnuntaista asti ollut ihan prikuulleen sama paino, vaikka olen tehnyt prikuulleen oikein? Mistäköhän mahtaa johtua, osaatko neuvoa? Ja terkkuja Kaaponkammarista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! No voi himpska. Siis syöt 5 VLCD ateriaa päivässä ja juot 2l (tai yli) vettä? Jos nuo on hanskassa, niin sitten kävisin reippaalla kävelyllä ja saunassa. Muistaakseni kyllä itselläkin jämähti jossain vaiheessa muutaman päivän ajaksi. Kyllä se alkaa heti jurppia, kun on tottunut siihen alenevaan puntarilukemaan ja sitten samaa lukua saa tuijotella, vaikka tekee kaikkensa. Vedä sisulla vielä, kyllä se siitä lähtee alas! Sitten on vielä se jos haluat shokittaa kroppaa, niin voit syödä esimerkiksi kukkakaalta tai kurkkua, niin tulee myös jotain muuta kuin vain VLCD:tä.

      Mulla sojottaa molemmat peukut sulle täällä. Niin ja muista NUKKUA! Se on muuten todella ratkaiseva tekijä painonpudotuksessa :)

      -Sanni

      Poista
  3. Nukkunut olen kuin pieni porsas :) Mutta kyllä tänään otti tosiaan pattiin. Mulle välähti kyllä, että mistä kenties johtuu. Vetäsin siis viisi päivää pirtelöä ja se oli oikein hyvä, toki kaipasin muutakin makua ja ns. suolaista ruokaa. Mun makuun ja tottumuksiin kanakeitto maistuu aika suolaiselle ja mietin, että josko se olisi kerännyt nestettä, mutta olin jo heittämässä koko projektin nurkkaan mutta kokeilen vielä. Ilmottelen, miten on käynyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kanakeitossa on tosiaan pikkasen enemmän suolaa 0,6g ja suklaapirtelössä 0,4g. Älä hyvä ihminen nyt tätä heitä roskikseen, kun kerta olet aloittanut. Katso tämä kerta kunnolla ja sitten voi unohtaa koko touhun jos ei toimi :) Vettä & liikkumista. Kyllä se siitä. Ja ennen kun heität koko touhun pois, niin voithan kokeilla jotain proteiinipitoista lisätä ruokaan. Esim raejuusto tai tonnikala.

      TSEMPPIÄ!!!

      Poista
  4. Mä en kanakeittoa enää ota. Äsken kävin vaa-alla ja tulos oli -300g 5 vuorokaudessa, joten katsotaan nyt muuttuuko. Ehkä mä en kolmea viikkoa ainakaan, jos tahti on tämä :) Yritän vielä kutienkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh! Monilla saattaa hormonaalinenpuoli vaikuttaa painonlaskuun niin ettei se vaaka muutamaan päivään hievahda mihinkään suuntaan tai saattaa vielä ylöspäin mennä. Itse tunnet kyllä kroppasi parhaiten ja niin pitää mennä eteenpäin, että se tuntuu kivalta :) Onko sulla jo suunnitelmia miten tämän kuurin jälkeen jatkat?

      Poista
  5. Minusta tuntuu, että pitää syödä pureskeltavaa enemmän, jotta aineenvaihdunta toimisi paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten vaan vähäenergisiä vihanneksia rouskuttamaan! :) Pidän peukkuja huomisaamulle, että puntari on kiltti :)

      Poista