Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

lauantai 16. marraskuuta 2013

Turvotus pois kolmessa päivässä -2kgPiti aika pikaisesti kirjoittaa uutta tekstiä, kun tuo 5:2 ei ihan lähtenyt menemään niin kuin olin ajattelut. Ensinnäkin 5:2 dieetillä, ei pidetä paastopäiviä peräkkäin, minkä minä tein. Toiseksi 5:2 dieetillä ei ole kolmea paastopäivää, minkä minä tein. Khöm… Kerrotaanko näin, että oli vain niin helppo toteuttaa nuo paastopäivät ja aamulla sai se pienempi numero puntarilla sen verran hymyilyttämään, että jatkoin VLCD:tä kolmen päivän ajan. Lisäksi, kun kipeiden lasten kanssa on kotona, niin ei energiaa tarvitse kuin normaaliin arjen pyörittämiseen. Salienergiat sitten erikseen :)

Salienergiasta sen verran, että Axellukselta tuli pari päivää sitten taas paketti. Siellä ollaan tuotekehittelyssä oltu näköjään korvat höröllään tämän ajan tuulille ja neljä uutta tuotetta löytyi täältä paketista. En vielä voi niitä kuvata, mutta voin tämän kertoa: 

Elämä ei ole pelkkää laihduttamista, se on myös urheilua ;)Pikakuurin lopputulos oli siis:

Tiistai 73kg VLCD aloitus
Keskiviikko 72.5kg
Torstai 71.3kg
Perjantai 71kg VLCD lopetus

Tuossa siis kolmessa päivässä lähti 2kg! Kannattaa nyt huomata se, että ne on erittäin suurella todennäköisyydellä vain nestettä. Joka tapauksessa oli mitä oli, niin turvotus on tipotiessään ja olo mitä parhain. Voin suositella tekemään samoin, jos on tukala olo (jopa miehet voi tämän tehdä, jos on pokkaa) ;)

Tarkemmin päivän kulku:
Kaikkina päivinä join monta (n.3 litraa) vettä,
maitokahvia ainakin 4 kupillista ja cola zeroa noin litra.
Tiistai: 5 x suklaapirtelö, iso kurkku, 5 kirsikkatomaattia & puolikas paprika
Keskiviikko: 3x suklaapirtelö, kanakeitto, vihanneskeitto, puolikas kurkku & 10 kirsikkatomaattia
Torstai: Sama kuin keskiviikko

Kaikki tuotteet on näitä VLCD tuotteita mitkä on listattu tässä Suomi Nutraa sivun alussa. Miehet voi sitten "syödä" 6 VLCD tuotetta, naisille 5. 

Ja muistakaa sekoittaa ne pirtelöt kylmään veteen ja paras tapa juoda on pillillä. Keittoihin lisään usein valkosipulia.

Eikä tuota listaa tarvitse niin tarkalleen ottaa.Tärkeintä, että syö nuo VLCD ateriat ja juo paljon vettä.

Tämä nyt sopii sitten erittäin hyvin neljä päivää ennen juhlia, koska suosittelisin syömään jotakin tavallista ruokaa (vähäsuolaista) kohtuuden rajoissa pikkujouluja edeltävänä päivänä. Lisäksi tämän voi tempaista juhlien jälkeisten päivien aikana, niin pääsee takaisin normaaliin olotilaan :)

Jokainen sitten kuuntelee omaa kroppaa, eikä tällaista kuuria tee jos ei siltä tunnu. Turvotuksen poistoon löytyy muitakin keinoja:

Huippukuntoon.fi - Turvottaako?

Ja niin edelleen.. Linkkejä on vaikka kuinka paljon. Turvotuksen saa kyllä pois ja tuo VLCD toimi ainakin minun kohdalla.

Ja matka jatkuu kohti 65kg. Tämä olis kyllä helppo aloitus! Muutama päivä sitten oli 8kg tiputettavaa ja nyt olis enää 6. Tuossa jo katselin käyrää, että olisiko se mahdollista saavuttaa jo ennen joulua, vaan ei nyt hyvänen aika saa aina mennä niin pää kolmantena jalkana :) Tiistaina kuitenkin virallinen punnitus, katsotaan onko nesteet pamahtaneet siinä vaiheessa takaisin.

Rauhallisesti siis mennään, pidän sen helmikuun rajan mielessä. Salillekin on jo suuri ikävä. Naperoita ei kipeänä lapsiparkkiin viedä, niin se on sitten kuntopiiriä minulle tänään!

Vaakajalkaprässissä jäi kolme liuskaa pohjalle häämöttämään...
Muutama liuska sitten takapakkia tästä laiskottelusta.


Upeaa viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti