Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

tiistai 19. marraskuuta 2013

Viikkopunnitus ja iloista fiilistelyä!





Voi jestas mikä olo! Päätin eilen, että nyt ei ole enää flunssaa ja aamulla sitten reippaasti Xycling tunnille. Vähän epäilytti, kun kelloa laitoin 5:48 soimaan, mutta eipä siinä muu auttanut aamulla kuin nousta. Eikä edes väsyttänyt, kun olin jo klo 23 pehkuissa.



Xycling oli huippu ja sen jälkeen vielä 15 minuutin keskivartalotreeni! Saattaa olla, että on paikat pikkasen jumissa huomenna, mutta oli kyllä sen arvoista. Aivan parasta vielä se, että autossa voi soittaa omia spotify biisejä suhteellisen lujalla ja laulaa ihan itsekseen. Suihkussa ja autossahan laulaminen onnistuu :)



Illalla vois vielä reippaana venytellä, jos se vaikka helpottaisi huomista. Lisäksi mustikat on aina tuntunut pelastavan seuraavan päivän lihaskivuilta, niin taitaa olla aika tuttu luonnonjogurttimustikka iltapala. Naperot nimittäin alkavat hekin olla jo terveitä, niin voisi oikeasti saada tämän treenirumban taas kunnolla käyntiin.




Jonku pitäs putsata tuo peili…..



Reippaana klo 6:15 ilman meikkiä lähdössä jumppaan
Ei niin hymyilevänä vuosi sitten ”vaan kotona”.


No mitä sitten viikon aikana tein muuta kuin sairastin? No esimerkiksi join pirtelöitä! Viikkopunnitus on siitä syystä -1.5kg viime tulokseen nähden. Lukuhan kävi alempanakin, mutta osanutrailun jälkeisinä päivinä on toki luku korkeampi kuin VLCD päivän jälkeen jolloin ruoka on lähinnä nestemäistä.



Perjantaieväät




Viikkovalmisteluja



Ei tässä voi oikein todeta kuin, erittäin onnistunut viikko painon suhteen, mutta ei niinkään treenin. Toivotaan, että tulevalla viikolla pääsee enemmän hikoilemaan.



Treenipäivistä ei tule pelkkää VLCD:tä, vaan ne on lähinnä osanutrailupäiviä. Siitä syystä ei odotukset kauhean korkealla ole ensi viikon punnitukseen, mutta eiköhän tästä kropasta vielä jotakin irtoa! :)



Mahtavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti