Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

tiistai 12. marraskuuta 2013

6 viikkoa Jouluun - Uutta potkua pudotukseenOlisi voinut paremminkin mennä urheilun suhteen nämä kolme viikkoa. Ensin olin pari viikkoa ystävien luona ja siellä tuli vain pari kertaa juostua. Sen jälkeen pikavisiitti kotiin ja hips viideksi päiväksi ystävän mökille. 

Vatsalihaksia ainakin on tullut treenattua, kun on tullut naurettua niin paljon! Voi kait ajatella, että oli aivoille loma sitten tuosta urheilusta ja kaikesta mitä hässäkkää tässä nyt on ollut. 

Liikuntaa mökillä 

Lisäksi elämääni astui uusi ihminen ystävän kautta ja hän on niin laatuseuraa, että oksat pois! En tiedä oltiinko me loman aikana oikeastaan hiljaa kuin vain nukkuessa. Kauheaa kikatusta ja porinaa. Upea tapaus <3 Ihana, Ihana, Ihana!

Miinusta tänään oli se, että tässä on niin turvonnut olo kaiken herkuttelun jälkeen. Nauratti tuo viimeisin blogikirjoituskin, kun oli oikein vinkkejä siitä miten nipistää sieltä mistä voi. Nytpä voin sitten itse tuon kaiken syömisen jälkeen tempaista tuon VLCD alkusysäyksen. 

Turvotus.


Nyt voisi uuden painokäyrän aloittaa! Yli 6kk on kulunut 70kg ympärillä. Tässä on jonkin aikaa mielessä ollut käydä testaamassa miltä tuntuu olla 65kg. Edellinen tavoitehan oli siinä 69kg.

Tänään on vielä upea päivä aloittaa, kun on turbona 73kgSaa kroppa kunnolla nyt tasapainotella läskin, lihasten ja puntarin kanssa :)
 
Todennäköistä tuo 65kg tavoite, eli -8kg on saavuttaa joskus helmikuun paikkeilla. Nestettä nyt kehossa paljon, mutta tulee välissä olemaan tavallistakin elämää. Herkuttelut pysyvät varmasti paremmin kurissa, kun pitää käyrää seurailla. Lisäksi salilla punttien nostaminen vaikuttaa omalta osaltaan.

Startti alkaa 5:2 tyyppisesti.

Huomaathan, että nämä on kuvia osanutrausajalta keveistä annoksista, 
joten en tällä 5:2 dieetillä näitä ole vielä testannut.

1. Suklaapirtelöpäivä (tänään)


2. Salaattipäivä - Esimerkiksi lohileipäjuustosalaatti pähkinöillä

3. Salaattipäivä - 
Katkarapusalaatti, pähkinöitä ja kananmunaa (liikuntapäivä)

4. Tavallista ruokaa kevyesti (liikuntapäivä)
Esimerkiksi lämmin lohileipä

Tai

Proteiinipastaa & lohta
Blogitekstistä: Osanutraus, päivä 4 menu


5. Tavallista ruokaa kevyesti - 
Esimerkiksi pinaattimunakas, kasviksia ja pähkinöitä (liikuntapäivä)
 
6. Pirtelöpäivä + spiruliina-annos (liikuntapäivä)

7. Kevyt päivä- Vapaa valinta  (+punnitus)

...Ja en tietenkään unohda näitä keventäjiä päivään
Helpottaa liikkumista paikasta toiseen
 

Tässä vähän fiilistelyä tulevaan


Ruoansulatuselimistöstä lupasin kirjoitella vielä tänä vuonna.Voisin tuon kouluprojektin tänne julkaista, mutta valitettavasti en saanut power pointtia tänne lisättyä. Nyt aika hurahti tuon painokäyrän kanssa.

Halukkaimmat voi jo käydä katsomassa YLE:n sivuilta hyvät videopätkät asiasta. Suurin yllätys minulle oli tuota presistä valmistaessa se, että ruoan käsitteleminen kestää keskimääräisesti 20 tuntia. Terveellä ihmisellä yleensä 24-72 tuntia.

Eli jos joku väittää, että kaikki vain menee läpi, eikä mikään pysy sisällä on se aika fyysisesti mahdotonta. 

Toppatakit on keksitty lämmitykseen, extra-läski lähtee N-Y-T-! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti