Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Viikkopunnitus starttipaketin jälkeen



Alkaa olla tavoite jo saavutettu. Maaliviiva näkyy jo niin lähellä, että sen voisi saavuttaa parissa viikossa jos ei vaan söisi mitään. Pitää kuitenkin malttaa tehdä tämä loppuun saakka terveellisemmällä tavalla: urheilla ja syödä kevyesti. Toivon, toivon, toiiiiivon ettei paino päätä jämähtää tähän sitkeästi, vaan jatkaa tippumista. Olen kyllä varautunut takapakkiinkin, koska olen kuitenkin lomaillut kahtena viikonloppuna. Tallinnan pastaruoka ei ollut keveimmästä päästä ja Levillä ruokailu oli karppauspainotteista, sushi kyllä tasapainotti onneksi yhtenä päivänä.

Viime viikolla Levillä Cheekin keikka oli niin hyvä, että päätin sen jälkeen mitä haluan sittenkin palkinnoksi tästä kaikesta: Cheekin CD. Vaikuttaa varmasti aika pieneltä jutulta monille, kun on kuitenkin kyse 20kg pudotuksesta, niin voisi jotakin muutakin hankkia. Juu, koruja ”tarvitsen”, sopivia vaatteita tarvitsen, mutta tämä menee niiden edelle koska haluan säilyttää sen saman fiiliksen ja tahdonvoiman mitä tässä viimeisen viiden kuukauden aikana on ollut. Miksi CD? No siksi, että voin hoilata biisejä matkalla salille.

Iso osa sitä tahdonvoimaa on ollut tämä musiikki ja se miltä se henkilö näyttää. Jostain syystä minulla ei ole ollut mitään naispuolista roolimallia jolta haluaisin urakan lopuksi näyttää, sen sijaan minulla on ollut se ajatus, että haluan kävellä leuka pystyssä (tai edes samalla tasolla) ja hymy huulilla Cheekin ohi jos joku päivä niin tapahtuu. 

Ostin CD:n ja kassalta pyysin vielä sinettipussin.

Cheekin saan poistettua muovista ja maljakosta kunhan lukema on 69kg



Punnitus oli viime viikolla torstaina ja nyt se oli lauantaina, että tämä viikkopunnitus liikkuu tasaisemmin takaisin sunnuntaille.

Enää 2.4kg!!! 



Siis katsokaa tuota käyrää! Ihan älytön fiilis nähdä tuo viiden kuukauden aika yhdellä silmäyksellä ja tajuta, että kyseessä on tosiaan minun paino. Niin kauan aikaa on tottunut näkemään oman painonsa alkavan luvulla kahdeksan tai jopa yhdeksän, että nyt on aivan sanoinkuvaamattoman kummallista katsoa vaakaa missä pojottaa seiskalla alkava numero ja sen perässä vielä numero yksi, eikä mikään ”melkein kahdeksankymmentä”.


Lihasmassa pysynyt silti ennallaan 


Kävin nutrauksen aloitusaamuna vaa’alla ja se oli silloin 89kg. Johtui varmaan viime hetken syömingeistä. Käyrää on siis ennen nutraustakin jolloin laihdutin oikeastaan vain liikunnalla ja keventämällä ruokavaliota. Voi siis sano, että saavuttaessani sen 69kg on nutrauksella tippunut 20kg.

Teen kyllä tavoitteen saavutettua laajemman muistelun siitä miten tämä projekti on mennyt, tässä kuitenkin pari linkkiä pääetapeista:

Blogin aloitus - Ei mitään tekemistä nutrauksen kanssa, vaan tavallista laihduttamista
Nutraus aloitus  -6 päivää All in One
VLCD aloitus  - 3 viikkoa
Välissä oli ihan tavallista elämää (Joulu & uusivuosi)
VLCD aloitus - 3 viikkoa, tammikuu

Sain ystävättäreltä lainaksi Michael Monroesta kertovan kirjan



Liikuntaan on tällä viikolla mennyt jo 1740kcal, joten tänään pidän itseni poissa urheilusta kirjan avulla. Pakko pitää lepopäivä väliin ja saada jotain muuta ajateltavaa kuin kroppa. 

Saliminä saa turhaan laulaa:





Muistakaa ihmiset hymyillä. Tänään on kaunis päivä.

6 kommenttia:

  1. Huikeeta!
    Hieno saavutus ja hieno palkinto odottaa loppuhuipennusta.
    Minä olen reissussa, huomenna kotiin, mutta ystävätapaaminen tiistai iltana, punnitus sit aamulla. Ei mene varmaan hyvin, mutta olen lomalla ja kesäkuun alkuun on aikaa. Mukavaa uutta tulevaa viikkoa!
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi reissulainen, huvittavaa tässä on se että on vähän haikeakin olo siitä, että tämä kohta "loppuu", vaikka sittenhän sitä alkaa ihan uusi elämä :)

      Kesäkuuhun on vielä aikaa ja olen ennenkin tainnut mainita, että sinun päättäväisyydellä ei laihduttamisessa kyllä ole isoja ongelmia :) Mukavaa alkavaa viikkoa myös sinulle!

      Poista
  2. Mahtavia lukemia sulla. Taitaa kroppasi pitää tällaisesta vähäkalorisesta kun paino on tippunut niin mukavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se voi olla tai sitten mulla oli tuossa edellisen punnituksen kohdalla niin hyvin nestettä kropassa, että nyt tiputus näin suuri. Oli syy mikä tahansa, niin kiva oli tuo luku nähdä :)

      Poista
  3. Moi, reissut heitetty ja vielä eilinen päivä meni mielestäni harakoille, kun tyttären kanssa shoppailtiin ja käytiin sillä reissulla ulkona syömässä.
    MUTTA: tänä aamuna, punnitus päivänä vaaka näytti -900 g viime viikkoisesta, jee!!!
    Koko viikko on mennyt niin, että aamuisin olen sen pussin ottanut ja muuten syönyt aika normaalisti.
    Nyt on sellanen tunne, että nämä ruoka tottumukset ovat tulleet jäädäkseen. En ole oikeastaan mistään luopunut. Karkki joka on suurin paheeni, on myös mukana, ei joka päivä ja silloinkin kun sitä syön, syön kohtuudella. Alkoholia myös kohtuudella,
    mutta lasi viiniä ruoan kanssa ja siideri jossa toinen puoli kivennäisvettä, menee ihan
    täydestä.
    Aivan huippu fiilis!
    Tänään menen optikolle ja valitsemaan uudet silmä- ja aurinkolasit.
    Viikonlopulla jo ostin vähän uusia vaatteita ja kaksi numeroa pienempiä, kuin ennen.
    Vaatteet sellaisia, että kun vielä tästä hoikistun, voin käyttää niitä, siis neuleen, jakun ja topin sekä eilen takin. Ostin kyllä housutkin, jotka ovat aika napakat, mutta uskon niiden pian olevan sopivat ja jossain v aiheessa vieläpä löysätkin.
    Kyllä nyt on hymy herkässä.
    Mukavaa viikkoa ja kuulumisiin!
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis Päivi! JEE!!! Aivan mahtava juttu! Tuohan on melkein 1kg! :) Kyllä minuakin tuollaisen pudotuksen jälkeen hymyilyttäis :D Onneksi luin tämän kommentin jo ennen salille menoa kännykästä, niin sain siellä hymyssäsuin urheilla :)

      Sehän siinä on, että pitää vain kartoittaa ne arkirutiinit sitten kohdalleen. Arvaa ottiko pattiin eilen kun söin näkkärin iltapalaksi ja sitten ajattelin, että otan yhden vesikeksin sen lisäksi vähän tavallaan herkuksi siihen loppuun, niin siinä himpska olikin 113kcal! Ei todellakaan ollut niiden kaloreiden arvoista, mutta tulipahan tuokin sitten oikein hienosti iskostettua päähän. Niin pieni valinta ja suuret kalorit.

      Voi ihana sinulla on oikein uusi elämä alkamassa <3 Mitä muuten ajattelit tehdä vanhoille vaatteille? Minä olen miettinyt, että eikö ne ole tarkoitus sitten laittaa kiertoon, kun tämä paino ei ainakaan ylöspäin tästä enää lähde. Pitää räjäyttää kaikki vaatteet kaapista ja testailla läpi. Siitä tuleekin varmaan hauskaa ja surullista yhtä aikaa.

      Oikein ihanaa viikkoa sinulle ja hoikistumisiin taas! :)

      -Sanni

      Poista