Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Korsetti kuntoon ja väriä elämään



Nyt saa kyllä tosissaan luvan lähteä tämä vyötäröläski livohkaan. Viime viikolla otettiin mitat kropasta ja aloin käyttämään Guinotin 15 päivän kuuria, mistä näkyy jo tuloksia, mutta haluan vielä lihaksiin napakkuutta. Kyselin alan ammattilaisilta parhaita vinkkejä. Mitä enemmän tästä asiasta lukee ja kyselee vinkkejä, niin sitä enemmän tulee ristiin ohjeita. Esimerkiksi treenipuolelta tuli sellainen vinkki, että molemmissa käsissä on käsipainot, leveä haara-asento, polvet vähän koukkuun ja siitä sitten ylävartaloa keinutellaan edestakaisin sivulta sivulle. Lisäksi voi tehdä kiertoja jolloin tuo vuoronperään kädet eteen. Niin tästä siis tuli kommenttia sitten, että treenaamalla kylkiä voisi tulla ”pötkylä” kroppa, mutta tuon ohjeen antanut nainen on kyllä upean näköinen, eikä pötkylä niin lisään kyllä kylkilihasten treenausta. 

Ruokavaliosta tuli sellaista kommenttia, että pehmeitä rasvoja voisi lisätä. Oliiviöljyä olen nyt alkanut käyttämään asteen enemmän, siinä kun on aika paljon energiaa. Pidän aivan älyttömästi kaurapuikuloista minkä päälle laitan oliiviöljyä ja mustapippuria. Aamu alkaa yleensä kaurapuurolla ja tuollaisella leivällä. Oliiviöljy on myös korvannut aika monesti leivän päältä kokonaan levitteen. Avokadoa olen onnistunut vihdoinkin syömään, aiemmin saatoin ostaa avokadon vaan se jäi sitten jääkaappiin. Viime viikonloppuna koulussa oli lohiavokadosalaatti ja toisen samanlaisen tekaisin mukaan, kun menin käymään ystävättärellä. Tässä tilanteessa ystäväni oli vielä helpottunut, kun minulla oli omat eväät mukana. 

Avokadojen kohdalla olen ostanut aina syöntikypsiä, mutta kilohinnassa on aika paljon eroa niihin mitkä ei ole syöntikypsiä. Kuulemma kuitenkin parissa päivässä avokadosta tulee syöntikypsä, niin taidan tulevaisuudessa ennakoida ja ostaa niitä ei syöntikypsiä versioita kaappiin valmiiksi.

Olen nyt siis tehnyt osanutrausta 1500kcal mistä osa energiasta tulee kahdesta Nutrilett tuotteesta. Nostan tähän vanhan kirjoituksen nutraustasoista, nyt olen tasolla 3.

En vähään aikaan ole paljoa kirjoitellut Nutrilett tuotteiden käytöstä, niin tässä jotain miten niiden kanssa nyt menee: Tällä hetkellä en oikein pysty kuvittelemaan elämää ilman Nutrilettia, kun nuo tuotteet helpottavat arkea aivan älyttömästi. Edelleen siis ovat mukana menossa. Aamulla juon smoothien jos on hulabaloo päällä eikä muuta ehdi heti tekemään itselle, tuo ratkaisu on monesti pitänyt aamun kevyempänä, kun muistaa itsestäkin huolehtia. Jumpan jälkeen juon monesti suklaapirtelön tai syön patukan. Tuolla tavalla ei ateriavälit venähdä liian isoksi, verensokeri pysyy tasaisempana ja luultavasti myös palautuminen liikunnasta tapahtuu paremmin, kun todella lihaksissa tuntuu kireyttä vaikka suurilla painoilla ja vähillä venyttelyillä teen treenit. 

Iltaisin olen nyt usein syönyt Eat Well suklaavanukkaan mansikoiden kera. Ihanan pieni synti mitä kannattaa päivän odottaa. Monesti teen vanukkaan valmiiksi jääkaappiin jo edellisenä päivänä, niin ei tarvitse odotella sen hyytymistä. Eväänä nuo patukat kulkee mukana todella kätevästi ja tuli koulussakin syötyä välipalaherkkuna 97kcal patukka kahvin kanssa. Ei ole moitittavaa! Mukava löytää tasapaino VLCD:n jälkeen, kun ei ihan kaikkia ruokia tarvitse olla koko ajan miettimässä. Pari kertaa on ollut sellainen olo, että pitää äkkiä saada ruokaa, niin mikäs sen helpompi kuin nuo patukat tai lämmintä ruokaa Eat Well pastan muodossa. 

Liikunnasta nyt sen verran, että olen aivan mielissäni nykyään pienestä hauiksesta ja siitä miten paketissa tämä kroppani alkaa olla. Olin viime viikonloppuna liikunta-alan koulutuksessa ja jos niin voi tässä yhteydessä sanoa, niin nälkä kasvoi syödessä. Harkinnassa on nimittäin kolme muutakin koulutusta kyseistä kautta. En usko että olen ainoa entinen ylipainoinen joka ajattelee, että voisi tehdä töitä liikunnan parissa nyt kun paino on tippunut ja on rakastunut liikuntaan. En usko, että aivan malliurheilijalta tulen koskaan näyttämään, mutta todella lähelle sitä tulen kyllä pääsemään, olen nyt jo sellaisessa kunnossa mitä en uskonut olevan mahdollista, niin miksi tästä ei vielä voisi tähdätä korkeammalle. 

Vähän väliä kirjoittelen, että olen käynyt Powerissa niin siellä tehdään tämäntyyppistä treeniä Pumppaa tehoa bodypumpiin Tuo on edelleen minun lempitreeni, ollut jo useita vuosia, kun siinä tulee hyvin tunnin aikana treenattua lihakset ja itse on vastuussa siitä treenitehosta painoja lisäämällä.

Eilen iski kevätaurinko silmään ja tuli tunne, että on pakko saada VÄRIÄ elämään. Hedelmäosastolla tuli pyörittyä useampi minuutti ja mukaan lähti sellaisia hedelmiä mitä en koskaan ollut edes maistanut. Granaattiomena on jäänyt joistakin uutisista mieleen, miten se on aivan superhedelmä. Passionhedelmästä olen tykännyt jo pitkään ja Pitahaya on vain hauskannäköinen lisä hedelmäannokseen. Olisi pitänyt napata mukaan vielä jotakin ihmeellisyyksiä, mutta otan sitten toisella kerralla vielä villimmän setin mukaan. Kattaa olisi voinut arkisesti perussettiä, mutta päätin tempaista Iittalan mariskoolit hyllystä ja tehdä vähän hienommat annokset. Ihan turhaa näitä säästelee juhlia varten, kun koko elämähän pitäisi olla yhtä juhlaa. Naperokin ihastui mariskoolin muotoon, niin taitaa pääsiäispupu tuoda raikkaanvärisen pikku mariskoolin meille lahjaksi.

Niin se vain on, että kattaus tekee ruoasta vieläkin herkullisemman.

Värikäs versio




Arki versio  


Nautinnollista viikkoa kaikille teille :)

2 kommenttia:

  1. Olet kyllä niin ahkera tuon jumpan suhteen, että kateeksi käy.
    Minä odottelen kahden viikon päästä tulevaa magneettikuvausta ja katotaan sitten , mitä voin alkaa tekee.
    No tähän aamuun :( . Kun edellisellä viikolla oli paino pudonnut 900g, niin nyt oli tullut 300g lisää. Mutta täältä noustaan ja samalla innolla mennään taas. Tiedännkyllä syynkin nousuun, jiten se on silloin helpompi kestää ja eikun vaan peilin eteen luomaan uskoa itseensä.
    Jotenkin aavistin tämän ja eilen iltaisen tyttöjen jutun peruinkin, olisi vaaka varmaan näyttänyt nelinumeroista lukua muuten plussana.
    No mutta uusi viikko ja uudet kujeet, eli kaikki mikä on miinusta on plussaa, sillä mennään.
    Mukavaa loppuviikkoa ja kuulumisiin!
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä anna näiden minun hillumisten yhtään viedä mieltä matalaksi. Sinä olet niin hyvin pitänyt itsekurin ja hoikistunut siitä huolimatta, vaikka et voi liikuntaa harrastaa <3 Toivotaan, että magneettikuvauksesta tulee hyviä uutisia ja pääset myös liikkumaan.

      900-300 on silti -600g kahdessa viikossa! Se on juuri oikea suunta, vaikka välillä tulisikin hiukan ylöspäin :)

      Nämä viimeiset 4kg tässä vaan pörrää kropassa liikunnasta huolimatta. Niiden olis parasta jo kohta luovuttaa.

      Jeps, sisukkaasti vain jatketaan! :)

      Poista