Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

tiistai 26. maaliskuuta 2013

4 kuukautta sitten kuvauksissa näytti tältä

Eilen sovittiin kirjoiteltiin Nutrilett viestintähenkilön kanssa ja sovittiin, että kuvaukset olisi huhtikuun loppupuolella kun tuo -20kg saavutus alkaa jo lähestyä.

Tuli sitten mieleen viime marraskuussa olleet kuvaukset ja huvikseni selasin kuvat läpi.Tässä teillekin katseltavaa. Voin kyllä varsinkin nyt nähdä, että paljon on muuttunut lyhyessä ajassa.
Aivan taivaallisen ihanaa.

A-P-U-A :) 







Kuukausi sitten meno oli tällaista:


Aikaa kuvien välillä 3 kuukautta

Lisätty 26.3.2013 klo 20:08: Lisätietona vielä, että 3 kuukauden ajasta on ollut yhteensä 6 viikkoa täysnutrausta. Muuten on ollut normaalia elämää, 1200kcal päiviä ja 1500kcal päiviä.
Lisätietoja:
Nutraustasot
Pikaopas Nutraamiseen & FAQ

26 kommenttia:

  1. Siis WAU! Olet kyllä suuri inspiraation lähde minulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Mahtava kuulla, että tästä löytyy tsemppiä :)

      Poista
  2. Kyllä täällä inspistä saapi todenteolla.
    Kiitos siitä!
    Minulla huomenna punnitus ja vähän siltä tuntuu, ettei ole pudotusta tullut :(
    Huomiseen siis!
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Päivi, jos ei tule pudotusta niin onhan se ihan ymmärrettävää kun on tuollainen viikko takana :( Mutta eipä siinä mitään, ensi viikolla sitten suurella todennäköisyydellä on taas vähemmän painoa, eikös niin? Hymyhuulet esille, ei tässä niin kiire ole :)

      Huomiseen!
      -Sanni

      Poista
  3. Minä en käsitä ollenkaan miten niillä tuotteilla putoaa paino??Minä en onnistu kuin kaksi kiloa saamaan alas ja siihen jää. en tiedä mitä teen väärin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, jos haluat privana kirjoitella, niin voit laitta facebookin kautta viestiä tai sitten sähköpostia sanni@sunnyconsulting.fi, niin voidaan kirjoitella vähän tarkemmin jos jokin ratkaisu löytyisi :)

      Poista
  4. Mulla tuli todella huono olo jos oon pelkillä tuotteilla. Kolmantena päivänä alkaa oksentelu. Joten pitää kai yrittää syödä näitä normaalin ruuan ohella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa tosi harmi ettet päässyt pidemmälle. Yleensä kolmannen päivän paikkeilla tulee ketoosi ja sen jälkeen täysnutraaminen on huomattavasti helpompaa.

      Kyllähän se paino noin osanutrauksellakin tippuu :) Itselläni tuon kolmen kuukauden aikana oli yhteensä 6 viikkoa täysnutrausta.

      http://kurvitkunnossa.blogspot.fi/2013/01/haluatko-pudottaa-13kg-kahdessa-vai.html

      Poista
  5. Mä syön rahkaa/banaania/marjoja aamulla, sitten nutrilettkeiton ja leivän(ilman levitettä) lounaaksi, välipalana nutrilett patukka tai shake, ja sitten iltaruoka pojan kanssa (normi kotiruokaa punnittuna 250g) ja iltapala yksi leipä päällä viipale juustoa ja kalkkunasiivu. Ja tammikuusta -10kg, ilman liikuntaa :)

    Tsemppiä, ja nyt mä pääsen lenkillekin kun alkaa tiet olla sulat, niin johan tässä toukokuussa ollaan "missin mitoissa :) "

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella hieno suoritus! Onnittelut 10kg:n karistamisesta :) Helppoahan se on kun siitä saa ensin tehtyä sen rutiinin :)

      lenkkeilyilmoja minäkin odottelen. Keventymisen myötä olen nimittäin huomannut, että osaan hölkätä :D Se on ollut kivaa salilla juoksumatolla ja toivottavasti on sitä myös ulkoilmassa :)

      Rutkasti tsemppiä ja tulkoot missin mitat sinulle lenkkipoluilta lahjaksi :)

      Poista
  6. Siis vau....itse aloitin kanssa 89kg ja nyt 84kg...tippuu mutta hitaasti....nää kuvat inspiroi ja tässä näkee että laihdutus on mahdollista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuo 5kg pudotuskin jo varmasti tuntuu, onnittelut siitä :)

      Ei tässä painonpudotuksessa ollut edes kiire, mutta näin vain pääsi tapahtumaan. Piti kyllä monta kertaa laskea, että onko näillä kuvilla oikeasti vain kolme kuukautta eroa :D Kyllä se on mahdollista ja nyt vähän harmittaa, että en tätä asiaa uskonut aiemmin.

      Kaikkea hyvää sinulle ja muista, että mieli on vahva tekijä painonpudottamisessa. Kevyitä ja hoikkia ajatuksia siis mukaan! :)

      Poista
  7. Upeaa! Onnea! Tosi inspiroiva kuvasarja! Täällä pudotettu - 8,8 kg. Hitaasti mutta varmasti :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitoksia :) Onnea sinullekin pudotuksesta, täys kymppi häämöttelee nurkan takana! Ei se vauhti ole tärkeintä vaan se, että on tahtoa laihtua :) Meille on tulossa upea, hoikempi kevät :) Tsemppiä!

      Poista
  8. No huomenta!
    Täällä yks aamunvirkku. Tiedä, eikö nukuttanut siksi, että jännäsin tätä punnitustata vai heräsinkö selkäkipuun.
    Joka tapauksessa puntari näytti -200g, siis tosi hyvä juttu! Pienikin pudotus on hyvä, joten hyvillä mielin voin pääsiäisen viettoon lähteä.
    Pääsiäisenä pitääkin tsempata , ettei sorry kaikkiin herkkuihin. Jospa se sit ens viikolla olisi isompi tuo pudotus luku, niinkuin usein on ollutkin, jos edellisen kerran on ollutkin pienempi ;)
    Olenkin syönyt viime viikon aikana yhdesti Subissa ja yhdesti Rossossa, joten näyttäs siltä, että alan kuitenkin hallita syömisiäni
    Tämä Nutrilett on siinä mielessä hyvä, et jos alkaa näyttää, että paino ei tipu tai alkaa
    nousta, voi pitää täysnutrausta vaikka 3 päivää, niin pääsee taas vauhtiin tai saa pudotettua painoa himpun verran .
    Me lähdetäänkin jo tänään pääsiäisen viettoon ja tullaan kotiin sunnuntaina. On sit pari päivää aikaa tasoitella punnitukseen, jos on tullyut syötyä vähän enemmän kuin olisi ollut tarpeen, mutta en oikein jaksa uskoa tuohon, niin hyvin on jo iskostunut
    terveellinen ruokailu.
    Rauhaisaa pääsiäisen aikaa!
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wow! Todellakin aamuvirkku! :D Jeee!! Tosi hyvä juttu, että sait viikkopunnituksessa pudotusta :))

      Niin ei sen täysnutraamisenkaan ole pakko viikkoja kestää. Itsekin ajattelin alkaa pitää ns. paastopäiviä kerran viikossa tarpeen tullen. Joisin kolme smoothieta päivän aikana ja lisäksi söisin hedelmiä. Osanutrauksella on ainakin hyvin pysynyt nälkä poissa smoothieilla. Niin ja jos oikein kunnon rutistuksen haluaa, niin tuollainen 3 päivän täysnutraushan käy ihan puhdistuskuurista :)

      Palaamme asiaan sitten kun palaat. Vietä oikein ihana pääsiäinen läheistesi kanssa <3

      -Sanni

      P.S. Naureskelin tuolle omalle pääsiäisajan ostoslistalle, kun ykköspaikalla on salaattiainekset ja hedelmät. Niitä tavallisia herkkumättöjä ei edes listalta löytynyt :)

      Poista
  9. upeaa....sait minutkin takaisin hyvalle nutraajan tielle......konkreettiset onnistumiset antaa voimia jaksaa....
    ihanaa ku olet olemassa!!!!!
    ajatuksin, pirkko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoista <3 Ihan meinaa itku tulla :)

      Todella mukava kuulla, että tästä on apua.

      -Sanni

      Poista
  10. Mahtava muutos, itellä on joulusta -7kg, senki muutoksen jo huomaa (ite en niinkään mut muut). Kunha tiet kunnolla sulaa niin luulen et innostus lenkkeilyyn senku lisääntyy :) Hieno saavutus sulla, itellä ois saman verran pudotettavaa, mut pikkuhiljaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kommentista :) On tuo 7kg myös suuri määrä painoa, aivan varmasti sen jo huomaa ja voi sitä lenkkeilyn riemua, kun ei ole niin paljon painoa polvien päällä :)

      Ei sillä ole väliä millä vauhdilla se paino lähtee, sillä on väliä että lopputulos on terveellisempi elämä.

      Tsemppiä lenkkipoluille ja ihanaa Pääsiäistä!

      Poista
  11. Sanni, suositteletko nutrilet-patukoita satunnaisesti? Joskus olisi kiva kokeilla. Jos aion pitää kalorit siinä 700 huikkeilla, pitäisi varmaan patukkapäivänä syödä vain 3 keittoa, vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, kyselin samaa asiaa aikoinaan Nutriletilta ja vastaus oli, että silloin ei tule kaikkia tarvittavia vitamiineja päivän aikana. Ei se kuitenkaan mikään katastrofi ole jos noin tekee :) ja se yksi patukka kalorimääräisesti korvaisi sitten kaksi keittoa/pirtelöä päivästä ja sen lisäksi sitten 3 keittoa/pirtelöä.

      Itse en kuitenkaan söisi patukoita välillä, kun haluaisin olla varma siitä ettei ketoosi lopu. Eihän tuosta kuitenkaan tiedä kuin kokeilemalla.

      Poista
  12. Moikka!
    Mullakin olis ollu se 14 pv nutriletkuuri kaapissa. En vaan ajua millä ihmeen ilveellä saat sen kasviskeiton alas. Se haiseekin niin hirveelle ja maistuu lähestulkoon samalle. Kaapissa odottaa vuoroaan 3pv kuuri, toivottavasti se maistuu paremmalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Kokeile laittaa mausteita keittoon tai vaikka valkosipulimurskaa & basilikaa. Joskus laitoin porkkanaraastetta. Joskus alkoi lämmin keitto itsellä tökkiä, niin tein sitten palleroita. Ne sai ainakin nopeaa syötyä :D http://www.kurvitkunnossa.blogspot.fi/p/reseptit.html

      Tuosta 14 päivän kuurista sellainen juttu, että ostitko sinä sen tuolta terveysapteekista? Tuo heidän ilmoitus on erittäin harhaanjohtava. Kyseessä on nimittäin myös ateriankorvikkeita mitä suositellaan käytettäväksi päivässä virallisten ohjeiden mukaan vain 1-3. Ei tuossa mitään kauheaa tapahdu, vaan vitamiineja & kivennäisaineita tulee vain vähän enemmän kuin olisi tarve.

      Harhaanjohtavuus johtuu siitä, kun tuossa ilmoituksessa käytetään tekstiä Quick Weight Loss tuotteista, mitkä ovat vain pirtelöitä ja keittoja. Niillä se ketoosi on saavutettavissa ja painonlasku on nopeaa. Nuo smoothiet ja patukat kuuluvat osanutraukselle :(

      Kolmen päivän dieetti on varmaan se start not / all in one paketti? Siitä olen tykännyt, ja joka kerta on kyllä paino tippunut, vaikka siinä onkin paljon syötävää. Pasta carbonara oli ihan paras :)

      Poista
  13. Ihan järkky mieletöntä, kateeksi käy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan nuo kuvat aika.. Mielenkiintoisia :D Mutta kyllä tähän kaikki pystyy, kunhan päättää niin tehdä :)

      Poista