Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Taustatietoja ja tulevaisuuden tavoitteita


Maanantaina starttaa nutraajat kampanja! Siitä syystä tässä vähän taustatietoja blogista.

Synnyin kesäisenä päivänä.. Ei voi ihan noin kaukaa lähteä tätä tarinaa kertomaan, mutta tässä nyt lyhyen reitin kautta kertomus siitä miten minä pääsin tähän pisteeseen.

Aikoinaan olisin halunnut malliksi. Kävin opiskeluaikoina ottamassa passikuvat pienellä paikkakunnalla ja olisin sitä kautta saanut ilmaiset mallikuvat, jos kuvaajan mallitoimisto olisi sitten voinut laittaa kuvat heidän listoilleen. Minä sisukkaana (ja nenäkkäänä) 16-vuotiaana sitten päätin jättää koulun samana päivänä kesken ja menin takaisin kotikulmille rakkauden luokse. Mitäh? Miksi? Oliko pakko? Kannattiko? Pelottiko?

Ei tullut mallikuvia, ei tullut käytyä koulua, eikä se säilynyt se rakkaus.

Muutto pohjoisesta Espooseen tapahtui vuonna 2005
Neiti Iloisuus

 --> pikakelaus vuoteen 2011. Ensimmäinen lapsi oli täyttämässä 1-vuotta, töihin paluu alkoi olemaan ajankohtainen ja mietin mitä elämältä oikeasti haluaa. Koulua en olisi siinä vaiheessa ehtinyt paikkaamaan, rakkautta sattui sillä hetkellä olemaan, eli jäljelle jäi se mallikansio. Päätin, että ei haittaa minkä kokoinen olisin, vaan näillä varusteilla nyt mentäisiin eteenpäin.

Tässä lopputulos - paino n.95kg


Yllättäen tulikin kuvilla töitä ja ihan TV-mainokseen asti. Siinä vaiheessa olin koulun jo ehtinyt startata, mutta valinta oli tehtävä ruotsin kuuntelun ja kuvauskeikan välillä. Valitsin kuvauskeikan. Päätöksestä johtuen kirjoitin ylioppilaaksi vasta keväällä, mutta kevät olikin se jolloin mieluiten olisin kirjoittanut. Ruotsin kuuntelu oli kyllä tällä kertaa tukalampi, kun laskettuun aikaan oli enää kaksi viikkoa. Lakki tuli kuitenkin päähän ja vauvakin löysi tiensä ulos. 

Kun nämä kolme askarruttavaa asiaa nyt oli saavutettu, niin seuraavaksi piti keksiä uusi haaste. Se asia mikä päätä on eniten ärsyttänyt, oli oma kroppa vuodesta toiseen. Nutrilett tuli mieleen ja otin heihin yhteyttä yhteistyön toivossa.

Palaverissa kysyttiin olenko kuinka aktiivinen SoMessa, niin sosiaalisessa mediassa… ”joo, on mulla facebook-tili”. Kyseltiin olisiko minulla blogia? ”Eiii…”.  Mutta samana iltana oli! Oli blogi, oli twitter-tiliä ja tuli facebook-tili myös laihdutusasioille.

Taisi olla toisen nutraus-kirjoituksen kohdalla, kun muistin miten 2005 olin halunnut pirtelöitä synttärilahjaksi, juonut niistä yhden naama irvistellen ja luovuttanut kaksi pakettia välittömästi eteenpäin. Ei kait ollut silloin tarpeeksi halua laihtua. Tällä kertaa aloitin täysin avoimin mielin touhun ja oli täysin sellainen fiilis, että tässä vielä onnistun.

Lisäksi aiemmin olin ajatellut Nutrilettia lähinnä dieettinä ja aikoinaan kuunnellut niitä ”ne kilot tulee tuplana takaisin!”-lausahduksia. Onneksi asian kanssa oli niin tiiviisti tämän blogin takia, että piti asioista oikeasti ottaa vähän selvääkin ja huomasin tässä hommassa olevan eri tasot.

Homma lähti vauhdilla käyntiin. Oli starttikuvaukset, Kampissa tuli oltua tapahtumassa ja lehdessä kerrottua elämästä. 

Kiloja karisi ja pääkoppa virkistyi alkuvuodesta. Aloin rakastumaan liikuntaan ja päätin kouluttautua alalle. Hyvinvointikonsultti tuntui olevan se osuvin vaihtoehto, mutta itsevarmuuden kasvaessa myös liikunnan osalta, päätin kouluttautua myös kuntosaliohjaajaksi ja henkilökohtaiseksi valmentajaksi. Vuoden aikana on tullut opittua uusia juttuja itsestä, tavattua aivan äärettömän upeita ihmisiä ja naurettua paljon! Varsinkin loppuvuosi on ollut sellaista mistä en olisi voinut haaveillakaan vuosi sitten.

Kaikkien näiden mutkien vuoksi nyt siis pääsen auttamaan muita muuttamaan elämäänsä iloisempaan suuntaan. Tämä on ollut aivan poikkeuksellinen vuosi ja toivon muidenkin saavuttavan näin huikean olotilan, kun elämään tänne on tultu!

Vuosi sitten ei tainnut muita lupauksia tulla kuin laihduttaminen ja se onnistui yli odotusten. Palkintona tästä tuli luvattua itselleni matka kohteeseen mihin olen tuntunut ikuisuuksia haluavani: New York.


Onneksi on ihan oikeat lentoliput ostettu, eikä tarvitse laivalla yökerhoon vuorokausiksi mennä :) Huomenna passihakemusta täyttämään! :)

Mitä nyt tuleva sitten tuo? Paljon mukavia töitä, personal trainer töitä ja oman kropan muokkausta. Kun tuli tällainen näin onnistunut vuosi koettua, niin tavoite on sitten 2014 vuoden lopussa ottaa bikinikuva, missä aidosti hymyilen! (A-P-U-A..).

Yksi asia mikä on 2005 vuodesta säilynyt ennallaan, on ”poskiystävä”  <3 Hane <3Rakkaus on sokea ja vasta pari viikkoa sitten hän minulle sanoi miten nyt vasta ymmärtää minun olleen aiemmin isokokoinen. Tuosta syystä se onkin tärkeää olla itselle rehellinen ja lähteä muuttamaan elämää aivan oman itsensä takia, eikä muiden. Annetaan muiden rakastaa meitä ihan sellaisena kuin ollaan milläkin hetkellä ja ollaan itse itsemme parhaita arvostelijoita, hyvässä ja pahassa.Nyt minä alan perhoset mahanpohjassa odottaa huomista kampanjan aloitusta facebookin nutraajat sivulla ja toivotan avosylin kaikki uudet lukijat tänne blogiin lueskelemaan.

Positiivisuudella päästään pitkälle ja tarjolla on nyt mahdollisuus uuteen elämään!

Ainiin, ja miltä se -20kg tunne sitten tuntuu? No tältä.
Heiluttelu alussa on palkinto CD:n kuuntelua :D
Vuosi pähkinänkuoressa:
Minkälainen sinun vuodesta tulee?
www.facebook.com/nutraajat

6 kommenttia:

 1. Tosi kannustava sinun videosi. Viime vuonna sain kymmenen kiloa pois painosta. Tahti oli hidas ja melko junnaava. Nyt yritän saada vauhtia laiduttamiseen ja olken ollut kolme päivää Nutrilett kuurilla. Kieltämättä on nälkää ja kylmää mutta kovasti yritän, että voisin olla ainakin viikon. :) Hienoahan olisi, jos jaksaisin olla tuohon 13.1 jollin ryhmä alkaa.
  Olet upea esimerkki siitä, kuinka voi onnistua hienosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Hieno juttu, että tykkäsit :) Onnittelut tuosta 10kg pudotuksesta, tuollainen määrähän jo tuntuu kropassa! :)

   Voi toivon sulle niin kauheasti tsemppiä nyt. Nälkä ja tuo kylmyys tuntuu vain ne ensimmäiset päivät milloin on vielä hiilihydraattia kropassa, eikä ketoosi ole vielä tullut. Tsemppaa, tsemppaa ainakin sen viikon verran! VLCD:llä on oikeastaan haasteellisinta juuri nuo ekat päivät ja sitten se sujuu kuin tanssi :)

   Kiitos ihanasta kommentista ja alahan sinäkin esimerkiksi jollekkin toiselle. Onnistujia tähän maahan mahtuu! :)

   -Sanni

   Poista
 2. Kiitos Sanni, tämä tuli juuri sopivaan aikaan minulle. Kävinkin jo FB:ssä kirjoittelemassa ja kerroin kolmannen päivän alkaneen. Hienoa, että sinulta saa tukea :) Olet meille esimerkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä kirjoitellaan päivittäin :) Mukava auttaa teitä muita, kun muistaa vielä itse ne alkumetrit niin elävästi ja aika hankalaahan se oli yksin. Toivottavasti mahdollisimman moni saa kokea muutoksen tänä vuotena <3

   Poista
 3. Aivan mahtava kirjoitus ja hyvältä näytät! Itse nyt kärvistelen herkkulakossa kun yritän nyt syödä terveellisemmin ja lopetin tupakan polton yli viikko sitten:) olen pyöreä ja haluan laihtua. Välillä vaikeaa ja masentavaa kun ei mahdu enään lempi farkkuihini ja odotan että laihtuisin nopeasti. Keittodieettiä miettinyt.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos! :)
   Just tänään rakas ystävä kyseli, että syönkö karkkia. Piti ihan miettiä, että miten se oikein on. Nykyään nimittäin voin syödä karkkia jos haluan, mutta minulla ei enää ole sellaista "pakko saada", eikä tule älytöntä himoa saada justnythetisitäkarkkia.

   Tuon VLCD:n jälkeen tuli sellainen muutos, että mieluiten syön jotain raikasta ja hyvää. Pikkutomaatteja, kurkkutikkuja ja kukkakaalta edelleen menee leffaa katsellessa, vaikka voisi toki tehdä kuin ennen.

   Jos vielä kerran testaisit kuinka paljon vaaditaan, että mahdut niihin uusiin farkkuihin ja sitten aloitat tuon VLCD:n? Facebookryhmä starttaa 13.1 maanantaina ja site ennen suosittelisin syömään pe-su yhden Start Now paketin niin tottuu pienemmälle kalorimäärälle :)

   Ei masennuta, vaan piristytään ja annetaan sille puntarille kyytiä!!! :)
   Jos jokin asia häiritsee - korjaa se.

   -Sanni :)

   Poista