Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

torstai 12. joulukuuta 2013

Treenissä onnistumista ja henkilödokumentin tekoaMuistatteko ne killeri-vatsalihakset tästä tekstistä? 

No siis tämä ihmeellinen vatsalihasliike on nyt korrrrkattu!


Ei mennyt ensin yhtään vieläkään ilman käsipainoa ja sitten vain päätin, että 
MENEEHÄN SE!


Aikaisemmin uhittelin miten voisi marraskuussa vedellä 10 näitä, vaan eipä nämä onnistu jos ei treenaa. Noh, onpahan sentään olkapäät saanut esille. Näköjään sitä keskittyy jo hyviin paikkoihin edelleen, vaikka tasan tietää mitä pitäisi treenata. Shame on me.

Oli kyllä superfiilis edes tuon jälkeen ja typerä virne naamalla. No mitä sitten? No, sitä sitten, että vetäisin 100 vatsalihasta käsipunteilla avustettuna ja sain palojäljet muistoksi takapuoleen! Niistä en muuten julkaise kuvaa :D

Eli kyllä se treenaaminen tuottaa tulosta. On vähän kiikunkaakun saanko mahan sellaiseen kuntoon, että kehtaisin julkaista myös sitä ”ennen jälkeen”-settiin.

Takapuolen polttaminen ei ollut sitten tarpeeksi, vaan vaakajalkaprässiä kohti mars. En siis tässä vaiheessa ollut tietoinen kunnolla tästä khöm..vammasta. 

Mind over matter


 Aika hieno päivä, vaikka aamu alkoi näin klo 7 salilla

Mutta nyt tästä päivästä! Tänään oli henkilödokumenttikuvaukset, siis ei ole tulossa mitään tunnin juttua ”päivä Sannin kanssa”, vaan ihan 5min kestoinen pätkä. Toisaalta voi mennä vähän tuon yli, koska materiaalia tuli kuvailtua aika paljon siinä viiden tunnin aikana.

En muuten olis tuota vaakajalkaprässiä revitellyt jos olisin tiennyt tänään samaa liikettä tehtävän ja vielä kuvattavan. Ei mennyt se kohtaus ihan putkeen.

Tuo pätkä julkaistaan todennäköisesti tammikuun alussa, ellei jo aikaisemmin. Ilmoittelen sitten. Mutta nyt lätkäisen teille litanian kuvia päivästä ja lisäksi vielä videopätkän fiiliksistä kuvauksen jälkeen. Miksi niin paljon nyt itsestä kuvia? Palautteen vuoksi ja siitä syystä, että olin itse kohteena koko päivän :)

Tämä jalka piti nostaa sängystä 6:00

KAHVIA ja scriptiä

Pakkelia ja hymyä

Kuvausta kotona

Klo 12:45 kuvaukset purkissa ja ”oho, mitä tuli tehtyä”-fiilis

Kamppeet niskaan ja ”olipa kivaa”-fiilis


Sitten tuli jo ihan ”woop, woop!”

Sen jälkeen ”hitsi, haluaisin kertoa teille kaiken, vaan suu suppuun”

”Jos sitä ihan pari juttua vois paljastaa…”

”No ei sitte!”  (ihan hyvä ettei ollut kuva tarkentunut) :D

Autossa valmiina kertomaan päivästä

Äkkiä päikkäreille!

Eiku studio piti siivota..
Mutta oli kyllä sotkun ja energiavajeen arvoinen päivä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti