Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

tiistai 3. joulukuuta 2013

Kehonkoostumuksessa muutoksia pikkujoulukauden korkkauksen myötä


Ei sen vertaa muista, että mitä on viime viikolla tullut urheiltua. Onneksi on aina nuo treenikalenterit jääkaapin ovessa.


Parin seuraavan viikon listat pääsee jo tekemään, mutta ei ihan vielä joulunaikaa pääse suunnittelemaan.

Maanantai: Jooga
Tiistai: Power
Keskiviikko: Xycling & Shape (1.kerta) Crosstrainer 1h (2.kerta)
Torstai: Vapaa
Perjantai: Power +20min Crosstrainer
Lauantai: Vapaa (lapsenlikka keikkaa+ pikkujoulut)
Sunnuntai: Vapaa (väsymys)
  
Protein Shape suklaan pääsin testaamaan keskiviikkona.
Tykkään. 

Niin siinä on syynsä miksi liikuntaa rakastavat ihmiset ei hillu pitkin kaupunkia. Laihdutuksen kannalta tuo yössä käyminen on myös huono asia. 


Täältä voi katsoa paljonko kaloreita juomista tulee

Siihen vielä lisäksi ruoka, se oli kyllä onneksi aika terveellisestä päästä, kun ystävä oli tehnyt mozzarellasalaattia ja rieskarullia.Mutta sitten oli siinä kyllä lisäksi tarjolla tiramisu kääretorttu, mikä oli vielä aivan älyttömän hyvää! 

Tiedostin kyllä nämä herkuttelut jo aamulla, niin päivän aikana sitten korvasin kolme ateriaa pirtelöllä ja muutenkin söin kevyesti. Tietysti oikeaa ruokaa ennen juhliin lähtöä tuli syötyä.

Ei siis kamalaa takapakkia projektiin. Kuitenkin sen verran henkinen piiska heilui, että ottaa päähän nuo menetetyt treenipäivät. Pakko kuitenkin tottua tuohon ajatukseen, koska nyt on tulossa joka lauantai jokin meno. Pitää vain sitten pitää viikkopaketti kasassa ja joskus jopa yrittää ettei tanssi aivan koko yötä. Toisaalta, tanssihan käy liikunnasta, niin onko tämä nyt +-0 tilanne? :) Noh, univajetta ei korvaa muu kuin nukkuminen ja unta kannattaa arvostaa.

Minulta tilattiin "voisin syödä hevosen" -aamiainen. 
Tässä lopputulos :D

Onneksi miesten energiakulutus on eri luokkaa.



Tänään on tullut läheteltyä yhteistyöasioissa sähköposteja ympäriinsä. Alkaa pikkuhiljaa olla jutut kohdallaan ensi vuotta varten. Tänään on palaveri Axelluksen ja mainostoimiston kanssa. *Jesssss*

Joka kerta, kun olen tuolla Axelluksen toimistolla käynyt, olen lähtenyt sieltä vielä iloisempana mitä sinne saavuin. Suuri todennäköisyys siis, että taas saa hymyillen lähteä kotiin.

Lauantaina sai hymyillä, kun napero sai 
ensimmäisen todistuksen ABC English & Me


Ilmoitin hänet saman tien toiselle lukukaudelle. On ollut aivan älyttömän hienoa nähdä, kun toisella itseluottamus vain kasvaa. Numerot sujuu aivan tuosta vain ja lauluihin tulee pienempikin napero mukaan. Liikuntaa, musiikkia ja englantia, täydellinen paketti.

Asiasta viidenteen:
En vieläkään ollut saanut tehtyä sitä himpskan avokadopastaa mistä vouhotettiin noin vuosi sitten. Perjantaina olin tekemässä katkarapupastaa, mutta kaupasta oli tarttunut niitä avokadoja mukaan ja ”siitä se ajatus sitten lähti”…. 


Ei tämä täysin sitä ole, mutta oli hyvää!
…Tumma pasta olisi sopinut paremmin




Ja pastan jälkeen sitten niihin painotietoihin….





BMI= 23,9 Normaali (18,5-24,9)
Rasva%= 35.5% Korkea (33-38.9% - Tavoite 32.9% (tai alle)
Luustolihas%= 27.5% Normaali (24,3-30,3% - Tavoite 30.4% (tai korkeampi)
Sisäelinten rasvantaso= 5 Normaali (1-9)

Tämä punnitus ei mennnyt ihan putkeen. Toisaalta taas onpa nyt tuo vaakalukema alempi, mutta olisihan se ollut kiva jos rasva% olisi pysynyt samassa tai pienentynyt. 

Syy tähän muutokseen on yksinkertaisesti mielestäni se, että lihaksissa ei ollut niin paljon nestettä. Eilen oli nimittäin VLCD päivä 5:2 menon mukaisesti ja se vaikuttaa nestetasapainoon. Tärkeintä, että salilla tulokset paranee, näytti puntari mitä tahansa.


Modelmydiet.com on paikka missä voi tällaiset tsemppikuvat 
käydä itselleen tekemässä. 

 71kg -> 65kg

Viimeksi Powerissa otin pienemmät painot, 
niin sai kyykyt tehtyä oikein tuntuvasti. Oli siinä tangossa kuitenkin 17kg.
Salin puolella sitten revin maksimia.

Upeaa viikkoa kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti