Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

tiistai 17. joulukuuta 2013

Lihaksia näkyy ja paino laskee!

 Aamu starttasi 5:45


Ei väsyttänyt onneksi, mikä johtui varmaan tuosta täysikuusta. Sulosointujen saattelemana kurvasin salille ja siellä sain vedettyä yhden parhaimmista treeneistä pitkiin aikoihin! 


Kinesis-huoneessa en yleensä kauhean kauan viihdy, kun haluan päästä tekemään kunnolla nostoja, mutta tällä kertaa päätin ettei sielläkään tarvitse aivan hissuksiin olla. Tänään oli myös sellainen ”miksipäs ei” –kerta, kun piti kokeilla kaikkea uutta. Jos ei tiedä Kinesis-laitteista, niin kannattaa silti käydä katsomassa, jos salista löytyisi käyttöopas kosketusnäytöltä. Ainakin tänään käyttämäni on helppo, mutta huomattavasti helpottaa se, että on vasta opiskellut lihaksia englanniksi.


 Mikä Kinesis?
Oli muuten aika tehokas liike. Ihan selkeästi sellainen paikka mitä pitää treenata enemmän, ehkä ne housutkin pystyy sitten paremmin jalassa. Tällä hetkellä, kun vyötäröltä reisiin menee liian suora linja.

Jos sitä kerrankin silmät kiinni olisi


Sitten päivän melkein paras juttu: mulla on jaloissa näkyviä lihaksia! Huomasin salin puolella sen peilin kautta ja ajattelin, että saleilla on aina niin kätevästi osattu laittaa valot, ettei niissä nyt oikeasti mitään kummoisia lihaksia ole. Kuitenkin kuvia selaillessa löysin pohjelihaksesta kuvan. Olen ällistynyt. Töitä tehnyt kyllä, mutta tulosten näkyminen on aina hiukan yllättävää.

Voitte vain kuvitella minkä näköistä touhua tuo on yksin treenata huoneessa ja taivutella taaksepäin ottamaan kuvaa, puhelin korvanapeissa ja korvanapit tietysti korvissa. Onneksi ei ketään sattunut tulemaan tuona aikana paikalle.
 
Pohkeisiin suurin syy on tasapainoharjoittelut käsipainojen kanssa, crosstrainerilla joskus vedän varpaillaan (kyllä on huvittavan näköistä) ja jalkaprässissä tulee pumppailtua painoa myös varpailla. Tietysti monet muutkin treenit vaikuttaa, mutta tuossa nuo kolme suurintaKyllä tämän painon nostaminen jo tuntui
Pikkasen kädet tärisi treenin jälkeen ja kasvot helotti, 
mutta ”näkisitte sen toisen kaverin!”
Satuin minä räpsäseen siitä kaverista kuvan. Tässä tuntomerkit:Pari kertaa oon vilkuillut tuota nyrkkeilysäkkiä ja miettinyt pitäiskö sitä uskaltaa mennä hakkaamaan, vaikka voi mennä päin prinkkalaan. Tänään sitten menin ja oli kivaa! Lisäksi tuli tosi lämmin, kun pysyi liikkeessä. Mikähän Wonder Woman olenkaan luullut sillä hetkellä sitten olevani, mutta sai se säkki kyytiä ja mieli oli sen jälkeen raukea.Tänäänkin maistui pala Kaliforniaa
Granaattiomena


Kauhea työ saada siemenet ulos

 Mutta on se sen arvoista!

Voisin tähän väliin laittaa painotiedot ja lopettaa siihen, mutta sitten jäisi paljon kertomatta. Lauantaina olin Jari Sillanpään keikalla ja siellä oli myös Cheek! :)

Kamppi paketissa


Vuosi sitten joulukuussa kotona ihan "chin up"-asenteella kulkuset korvissa
Tänä vuonna edelleen kulkuset korvissa, mutta sentään olen lähtenyt ulos (-20kg)!

Siihen loppui kulkusten tarina, sillä ne ehkä jäi hotellille. Voi olla, että ne jotenkin vielä löytää tiensä kotiin. Hienot oli korvikset.

Ja tässä 2013 nyt hoilataan tietenkin täysiä sitä, 
miten timantit on ikuisia ja on kamala vauhti päällä! :D

 Paris muuttui Jariksi <3

Pikkasen vakavana *Melkein onnistu smokey eyes*

Kohta näkyy Jari!!!


 Backstage näkymä

Vaio-mato sai ryömiä hotellille energiat off-asennossa keikan jälkeen

Aamulla päivä uus ja joogat kehiin!

Mestareiden aamiaiset

Takaisin arkeen!


Ja sitten siitä painosta....

Oli laskenut! Wuhuu!

BMI= Normaali (18,5-24,9)

Rasva%= Korkea (33-38.9% - Tavoite 32.9% (tai alle)

Luustolihas%= Normaali (24,3-30,3% - Tavoite 30.4% (tai korkeampi)

Sisäelinten rasvantaso= 5 Normaali (1-9)Linkin takaa löytyy viitearvot:
Hyvä fiilis jatkaa eteenpäin, kun luulin tuon käyrän nousseen ylöspäin.
Viikko jouluaattoon ja vähän fiilistä etsiskelen, mutta eiköhän se sieltä saavu.
Odotan, odota, odotan..
Otan muuten mielelläni palautetta vastaan sivujen uudesta ulkonäöstä ja tyylistä :) Oikein ihanaa joulun odotusta teille kaikille <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti