Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Hiki virtaa ja aivot kehittyy



Oujee, mikä fiilis taas kolmen koulupäivän jälkeen! Personal Traineriksi pitäisi syyskuussa valmistua ja nyt on toinen jakso opiskeluja takana. Kolmanteen jaksoon on vielä kolme viikkoa aikaa ja tässä välillä pitäisi sitten tehdä pari ohjausprojektia ja tehdä esitelmä Pilateksesta ja Joogasta. 

Opiskelijan aamupalat


Mukavaa opiskelussa on se, että nyt on asia mikä kiinnostaa todella ja sai vielä valita aiheen esitelmään itse. Joogasta en niin paljon tiedä, mutta Pilateksessa on tullut käytyä useamman vuoden ajan. Iso työ tuossa kuitenkin on edessä selvittää nämä aiheet ja tehdä niistä vielä lihaskimpuille kiinnostavaa. Eiköhän tämä onnistu…Jos ei meinaa onnistua, niin laitetaan onnistumaan!


 Reipas opiskelijatoveri

Viime viikonloppuna palaminen muistutteli itsestään pitkin viikkoa ja sainkin muuntautua käärmenaiseksi perjantaina. Kyllä se hyvin vetää fiilistä lattiaa kohti, kun ei ulkokuori ole kunnossa. Eikä asiaa yhtään helpottanut se kun tietää itse olevansa asiaan syypää. Ärsyyntyminen oli treffikumppanina pari päivää, mutta onneksi osaa taidon hymyillä, vaikka kuinka ottaisi pattiin. 

Vaatteilla sai onneksi paikkailtua fiilistä: Valkoinen minihame ja pinkki paita päälle ja lopputuloksena olikin se, että sain kommenttia siitä miten näytän tenniskentältä saapuneelta. Kuvaa en ehtinyt siinä tohinassa ottamaan, niin saatte luottaa omaan mielikuvitukseenne. 

Synttärilahjat tuli otettua käyttöön

Keskiviikkona taloon saapui vieraita ja sain tuliaisiksi mummulta mansikoita <3


Koti oli kuuma ja ilmalämpöpumppu jäätyi  


Perjantaina koulussa sain olla lapsi ja vanhus, sekä ohjata sellaisia. Hyvin tuli opittua minkälaisia tilanteita voi olla erityyppisten asiakkaiden kohtaamisessa. Koulussa on taustaltaan monenlaisia opiskelijoita, niin siellä tulee saatua hyviä neuvoja oman alansa ammattilaisilta. Aika hyvät käyrät tulee pelkästään sillä, että liikkuu kuin lapsi. 
 
Eka pätkä käyrää lapsena, toinen ohjaajana


Peruskestävyyttä etsittiin urheilukentällä. Hyvin löytyi pulssia auringonpaahteessa



Opettaja näytti miesten bikinimallistoa 2013



Eilen oli tarkoitus vetää maksimikestävyyttä ja ponkaista sykkeet kattoon pyöräilemällä. Lihakset lopetti ennen tahdonvoimaa ja ei voi muuta tehdä, kuin vetää omilla biiseillä tuo testi vielä yksin joku päivä. Nyt en voi sanoa olevani tyytyväinen suoritukseen, kun tiedän pystyväni parempaan. 



Rusketusraidat


Ystävä moitti miten olen niin amatöörimokan voinut mennä tekemään, että kärähdin… Tulipahan tuokin opittua ja en ole enää amatööri.

Käyttäkäähän aurinkorasvaa ja nauttikaa tästä upeasta ilmasta.! :)


4 kommenttia:

  1. Hei, syötkö sinä vielä noita nutrilett tuotteita? Jos syöt , niin mitä ja milloin, miten olet yhdistellyt ne normi ruokien kanssa?
    Terveisin yksi kyselyikään tullut painonhallitsija ;)
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kyselyikään tullut painonhallitsija, syön pari tuotetta päivässä. Aamut aloitan yleensä kahvilla, leivällä ja Nutrilett smoothiella tai sitten juon kahvin ja Nutrilett pirtelön mihin sekoitan spiruliinaa. Tuo suklaapirtelö & spiruliina on monesti mukana treenikassissa ja juon sen treenin/jumpan jälkeen. Lisäksi välipalana on monesti Nutrilett 97kcal patukka ja kahvi. Jos aamulla jo tiedän, että illalla haluan herkutella niin teen aamulla jo valmiiksi jääkaappiin Nutrilett suklaamoussen. Aika sekava vastaus, pahoittelen. Määrät vaihtelee siis ihan sen mukaan miten urheilullinen päivä on edessä. Kun aloitin osanutraamaan käytin vaakaa ja ruokapäiväkirjaa (esim. Kiloklubi ilmainen tai Keventäjät maksullinen). Nykyään osaan jo arvioida ruokien kalorimäärät ja pyrin pitämään kalorit siinä 1600kcal paikkeilla, mutta usein jää alle kun Nutrilett tuotteissa ei ole paljon kaloreita ja ei ole sitten nälkäkään :) -anteeksi pötköön kirjoitus, mökiltä kännykällä vastailen :)

      Poista
  2. Kysylyikäinen täällä taas terve!
    Viikko takana ja kilon pudotus oli taas puntarin näytössä, mieli hyvä ja innokas. Into senkun kasvaa. Viikonlopulla tiedossa vähän kulttuuria eli musikaali, konserttia ja rippijuhlia pukkaa. Siinä ohessa tulee varmaan viiniä ja pienesti herkuteltuakin, siis ruoalla, mutta hyvin meni viime viikonloppukin mökillä, niin ei mitään hätää.
    Kävin vähän ostoksilla ja taas meni yhden koon pienemmät farkut :0 .
    Vaatekaappia siivotessa löysin säästämiäni ns pieneksi jääneitä merkkivaatteita, ne vaan sujahti päälle, jee. Rippijuhliin voin laittaa tyttären lakkiaisiin ostetun ihanan puseron, jakun ja pellavahousut, niin
    huippua! Ajattomia vaatteita kun on joskus ostanut, noin 10v sitten, ne käy vieläkin, kun niihin nyt mahtuu.
    Ihanan aurinkoisia päiviä sinne mökille ja kuulumisiin ♡
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Woe Päivi mitä uutisia! Hymyillen viestiäs luin, kun oikein tunsin minkälainen olo se on päästä pienempiin housuihin ja varsinkin saada aikoinaan ostetut ihanat vaatteet päälle! Onnea, jälleen kerran tästä saavutuksesta. Olet sisukas nainen <3 Hymyä ja aurinkoa viikonloppuun täältä mökiltä. Elämä on ihanaa, kunhan siitä tekee sellaisen :) -Sanni

      Poista