Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

tiistai 14. toukokuuta 2013

Positiivisella mielellä pääsee pitkälle



Kevään saavuttua tuntuu rytmi katoavan kokonaan arjesta. Aiemmin oli aina sunnuntaina puntaripäivä, mutta sitäkään ei enää ole pakollisena, niin meinaa blogin kirjoittaminen mennä epäsäännölliseksi. Sitten näistä tulee näitä hirmuisen pitkiä kirjoituksia, yrittäkää kestää.

Äitienpäivä oli ja meni. En halunnut kakkua ja mies onneksi uskoi. Tarjottimelta löytyi ruispaahtoleipää, kahvia, tuoremehua, urheiluvaatteet, valokynä, arpoja ja kaikista paras lahja oli itse tehdyt kortit <3


Sunnuntaina valmistuin Hyvinvointikonsultiksi




Kotiin päästyäni minua kehotettiin menemään ensimmäistä kertaa yksin hölkkäilemään ja sen tein. Ihan pokalla laitoin vielä viime kesänä ostamani shortsihameen päälle. Tein hölkällä spurtin, mikä ei ihme kyllä näy sykekäyrässä. Näytti olevan tasaisen korkeaa käyrää.



Aivan mahtava fiilis tuli kun pääsin kotiin. Sopivasti minusta räpsäistiin vielä kuva, kun lysähdin pation sohvalle. Siinä on aika hieno tsemppauskuva, tässä kropassa nimittäin on vielä tavaraa mistä hankkiutua eroon. Voiton puolella kuitenkin on jo! :)

Sushia on ollut tarjolla jokaisena äitienpäivän
Määrä kyllä on tippunut joka vuosi, kun ei jaksa enää syödä niin paljon :) 


Tänään aamulla meinasi alkaa ärsyttämään, kun on niin paljon asioita hoidettavana. Kaiken lisäksi LAISKOTUTTI. Siinä sai purra hammasta ja miettiä milloin kaikki ehtii tekemään. Jumpassa olin viimeksi käynyt perjantaina, hölkällä kyllä sunnuntaina, mutta se on niin eri asia. Suklaapirtelön jälkeen päätin, että esimerkiksi tänään on erittäin loistava päivä alkaa tekemään listalta asioita pois. 

Päivä alkoi sitten sillä, että revin itseni sinne jumppaan. En edes katsonut kuka on vetäjänä ja vähän toivoin, että se olisi ollut eräs ”ei niin vauhdikas” vetäjä, vaan vielä mitä! Se oli se energiapakkaus ja piti vielä oikein kuoppaa kaivaa ja kertoa tästä laiskasta fiiliksestä hänelle. Noh, lopputulos oli sitten se, että painoja oli enemmän kuin koskaan. Ei muuten laiskottanut enää jumpan aikana, kun ei ollut siihen mahdollisuutta.

Jumpan jälkeen ystäväni tuli salille, niin kävin vielä crosstrainerillä pomppimassa hetken. Yhteensä tuli luovutettua 441kcal kropasta urheilun aikana ja varmasti vielä pikkasen energiaa menee siihen, että kroppa paikkailee itseään tuollaisen rääkin jälkeen. Nyt olen todella iloinen siitä, että sain revittyä itsestäni voimat lähteä salille.

 
Urheilun jälkeen oli vuorossa ostosreissu. Haluan olla naperoiden kanssa mahdollisimman paljon kesällä ulkona, niin sitä varten päätin tehdä investoinnin. Yhdet housut olisi maksanut yhtä paljon kuin nämä lelut, päätin pestä pyykkiä useammin ja antaa lapsille mahdollisuuden leikkiä kavereiden ja aikuisten kanssa helpommin. Perus hippaleikki vie kyllä voiton varmasti näistä, mutta onpahan vaihtoehtoja.

 
Naperon kanssa tehtiin eilen pinaattilettuja. Menisi molemmille lapsille näitä niin paljon kuin vain antaisi ja ehtisi tehdä. Pinaattiletut Kippari-Kallen tapaan. Melkein joka viikko on jossain kaupassa lohta tarjouksessa, meidän lähikaupassa yleensä perjantaisin. Tänään valmistui taas uunilohi, mistä ajattelin osan käyttää kalapihveihin. Paahtoleipä kyllä muuttuu vaaleasta ruispaahtoleiväksi ja ruokakerma kevyttä versiota.

Minulla on tavoitteena kerran viikossa testata uutta reseptiä, niin voi löytää joitakin aivan mahtavia uusia ruokia perheelle pöytään. Nuo kaksi edellistä on siis hakuehdoilla 1-3v. Valion sivuilta. Koko perheelle jos testaan, niin se pitäisi löytyä täältä Kevyemmin hakuvaihtoehdosta. Viime viikolla ostin ison naudan sisäfileen ja siitä tuli valmistettua useampi pihvi pakkaseen. Siihen vain rehut kylkeen ja siinä on itselle hyvä lounas, lapsille tulee rakennettua laajempi kokonaisuus.

Tämän päivän nautinto: Jääkylmä Zero ja sitä ennen suklaapirtelö



En muuten ole lopettamassa Nutrilett tuotteiden käyttöä, koska ne vain on niin helppoja. Keskustelin asiasta erään tutun kanssa ja hän sanoi samaa. Hänellä ei kyllä oikeastaan laihdutettavaa ole, mutta kertoi patukoiden olleen todella kätevä ateria kun hän oli yksin ajanut pitkän matkan. Huoltoasemalle kun ei yksin tehnyt mieli mennä syömään, niin patukalla sai ruokapuolen hoidettua kätevästi ajaessa. Tänään aloitin aamun suklaapirtelöllä ja välipalaksi treenin jälkeen join toisen mokoman, tällä kertaa mukana myös 1tl spiruliinaa. Muu syöminen pysyi kevyenä koko päivän, kun ei tullut mitään mielitekoja. 

Uusia kuvia odotan todella paljon, voi sitä ihanaa tunnetta kun saa vertailla vanhaa ja uutta kuvaa. Pelkästä ajatuksesta saa taas lisäpotkua tähän sporttielämään. Minulla alkaa olla paussi kohta ohi ja seuraava kuuden kuukauden rutistus alkamassa. Tarkoituksena olisi ainakin vatsanseutu saada kuntoon ennen vuoden vaihtumista. 

Nutraillen ja urheillen jatkuu elämä. Älkää jättäkö minua yksin, vaan tsempatkaa mukana! Kyllä teistä jokainen pystyy elämänsä muuttamaan parempaan jos kerta minäkin pystyn.

Meinasi unohtua: Kyselyä tuli tuosta granaattiomenasta, niin tältä se näyttää avattuna. Paras keino saada siemenet ulos on vielä hakusessa, mutta nyt olen ottanut tuollaisen "solu kerrallaan" -systeemin. Tuo vaalea osa on pehmeää ja vähän appelsiinimaista, niin tämä on helppo kuoria.


 Nyt loppu. Aurinkoista viikkoa! :)

3 kommenttia:

  1. Kyllä se on vaan jännää tuo vaatteiden läpikäyminen. Eilen aamulla etsin vaatehuoneesta itselleni capreja, neljät sovitin ja kaikki oli niin isoja, ettei niitä voinut töihin laittaa. Niistä tuli nyt mökkihousuja ja takapihan touhuihin, kuten iltapäivällä sit laitoinkin yhdet niistä jalkaan kukkia laittaessani. Koko ajan ne meinas tippua jalasta, mutta se tunne, miten ihanan isot ne oli, jee! Jotain on saavutettu.
    Viikonlopulla annoinn äidilleni tuulipukuni, kun se on niin iso ja on muuten M kokoa ;) , nyt eiku uutta hankkimaan. Samoin on verkkapuvun kanssa. Taidan kuitenkin vielä odottaa, ei jos vaan kun painoa putoaa lisää.
    Ihana aurinkoinen aamu valkeni meillä, kohta töihin ja päivän jälkeen tygtären perheen luokse pojan , hänen tyttöystävän ja heidän uuden koiran kanssa.
    Huomiseksi on luvattu aurinkoista päivää, niin pesen ehkä ikkunoita, otan aurinkoa ja nautin vapaasta.
    Mukavaa päivää !
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jei, jei jei, tästä se lähtee. Niinkuin mainitsin muutin punnitus päivän perjantaille, aamupaino oli keskiviikon painosta pudonnut -300g. Nyt taas tsemppi päällä. Ihanan aurinkoisia päiviä, rusketusta ja laihdutusta, tästä se kesä lähtee alkuun, hyvillä mielin, jee!
      Olemmekin viikonlopun kotona ja haen tänään 2v tyttärentyttären meille yökylään, illalla grillausta, vihanneksia ja kasviksia pääasiassa minulle, lapselle myös "nattia" , jota hän toivoi, kalaa myös kaikille.
      Aurinkoista ja ihanaa viikonloppua! Nautitaan auringosta ja hamstrataan d-vitamiinia ;)
      -päivi-

      Poista
    2. JEI, JEI, JEI! Hyvä Päivi!
      Voi miten ihana viikonloppu tämä onkaan, aurinkoa riittää ja tekin saatte vielä prinsessan yökylään :) Oikein hyvältä grillailut kuulostaa. Todellakin hamstrataan d-vitamiinia, minä menen pulahtamaan lasten altaaseen :D

      Hymyä ja kaikkea hyvää sinulle, voimia housujen nosteluun! :D

      -Sanni

      Poista