Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

torstai 23. toukokuuta 2013

Hehkua vartalolle ja mielelle



Lupasin aiemmassa kirjoituksessani (Kaunistautumista kuvauksia varten), että kertoisin Guinotin voiteista lisää kun niitä olen testannut. Nyt on pari viikkoa takana uusien voiteiden testaamista ja hyvältä tuntuu! Iho on napakampi kuin ennen niillä alueilla mihin Guinotin Créme Spécifique Vergetures – Stretch Mark Cream vartalovoidetta olen käyttänyt. Ihana asia kun iho ei enää ole niin ”höttöistä” ja haurasta. Vielä upeampi asia on se, että iho näyttää terveelliseltä.

Rusketus tuo hehkua ihoon ja tekee sen terveellisen näköiseksi, mutta solariumit ei ole terveellisimmästä päästä, enkä ole koskaan ollut mikään aurinkotuolilla viihtyvä. Nyt voin huokaista helpotuksesta, kun ratkaisu löytyi näin helposti voiteesta. Guinotin Lait HydraBronze uutuusvoiteella sain mukavan kevyen päivetyksen koko kroppaan. 

Parhaat vinkit sain Mintulta viime kerralla: 1. Kuori iho 2. Laita ensimmäisellä kerralla ensin kosteusvoide ja sen jälkeen vasta päivettävä voide 3. Levitä niin kuin levittäisit vartalovoidetta, eli pitkillä vedoilla ei liian pikkutarkasti 4. Älä levitä päivettävää voidetta sellaisille alueille missä ei tavallisestikaan näy rusketus (esim. käsivarsien sisäpuoli)

Ensimmäisen käyttökerran jälkeen ei tulos ollut niin kauhean tasainen, kun lähtökohta oli vitivalkoinen minä. Toisen kerran jälkeen tulos taas oli niin hyvä, että peilikuva alkoi kiinnostaa. Plussana on vielä se, että voide imeytyy iholle nopeasti ja tuoksu ei ole yhtä voimakas kuin monissa muissa tämän tyyppisissä voiteissa.

Nyt käytän voidetta kerran viikossa koko kroppaan ja useamman kerran sellaisille alueille missä meinaa olla rajoja. Rajoja minulle tulee siitä kun hölkkään päivisin ulkona. Silloin ei vaatetusta voi olla paljon päällä, eikä voi olla ilman sporttirintsikoita. Käytän voidetta harteille tuleviin rajoihin, koska osa kesämekoista on taas sellaisia missä ei ole ollenkaan olkaimia. 

Kesämorsiamet huomio! Eräs ystäväni ei nimittäin tullut tätä asiaa ajatelleeksi, kun kesähelteillä oli auringossa narutoppi päällä ja hääpäivänä piti sitten laittaa olkaimeton häämekko päälle. Voi sitä voimasanojen määrää mitä silloin (ja monta kuukautta sen jälkeen) pääsi. 

Kauppareissut hurahtavat nykyään hölkkäillen ja joka kerta on kyllä hymy herkässä kun askel on niin kevyt. Tässä on vielä pikkaisen reilu viikko aikaa kesäkuun vaihtumiseen. Jos on yhtään tukala olotila, niin NYT se viimeinen loppurutistus ennen kesää! Kuka tahansa pystyy siihen, että elää viikon terveellisemmin. Otatko haasteen vastaan?

Nyt hyppään ylös, ulos ja nauttimaan elämästä! :)

Mökillä <3

2 kommenttia:

  1. Huomenta!
    Eipä ollut hyvä tulos aamuinen punnitseminen, mutta sen tiesinkin. Olen taas ollut niin kipeä selästäni, että lenkkeilyt on jääneet ja tulehduskipu lääkkeet tulleet, jotka keräävät nestettä kehooni.
    +400g oli tullut. Olen sairaslomalla kaksi viikkoa ja kävelyt on vaan ne pakolliset siirtymiset paikasta toiseen. No aurinko on paistanut ja olen kieriskellyt istuen , maaten ja seisten takapihalla, joten d-vitamiinit on kohdillaan ja rusketusraitoja paaaaljon.
    Mieli on kuitenkin hyvä ja en ole luovuttanut. Nyt jätin ne tulehduskipu lääkkeet pois, kun ei niistä kummemmin edes ole apua. Normaali särkylääke on tehokkaampi, joten ensi viikolle olisi toiveita.
    Olen nyt käyttänyt ihoa kiinteyttävää voidetta viikon ja aamu mittauksien perusteella olisi tuloksia tullut. Vielä meinasin kolme viikkoa voidella itseäni aamuin illoin ko voiteilla. Kunhan taas pystyis liikkumaan, niin uskoisin sen kiinteyttävän lisää.
    Olen vuosia sitten ostanut joitain ihania vaatteita: housuja, tunikoita, shortseja, jotkamovat oikeasti jo silloin olleet tiukkoja. Nyt kun olen niitä kokeillu, niin onpas ihana huomata, että nehän melkein solahtavat päälle. Niinpä minulla on kasa kuin uusia vaatteita, joita nyt voi pukea päälleen.
    Meille on luvattu vesisadetta viikonlopuksi, joten lähdemme mökille Kainuseen, jonne on taas luvattu aurinkoa.
    Aurinkoista viikonloppua sinullekin!
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenta päivää! :)

      Onhan tuo + punnitustulos aina inhottava jos kiloja yrittää pois saada, mutta tärkeintä on tuo, että tiedät mistä ne johtuu. Vettä vaan kahta enemmän kehoon, niin lähtee turvotus nopeaa pois. Ikävä kuulla ettei niistä edes mitään hyötyä sitten ollut, ihan turhaa plussatulosta vain tuli väliin :(

      Kyllä se on upeaa kun voi toisiaan olla pihalla missä asennossa tahansa, niin d-vitamiini hyökkii kehoon ja ne rusketusraidat :D

      Tuo rasvailu aamuin ja illoin on aika haasteellista, mutta tosiaan tuloksia tuovaa hommaa. Minulla on oikeastaan aamu vaikeampi, kun haluaa saada pitkät pätkät unta ja biologisetkellot sitten herättää milloin herättää (yleensä klo 7). Ei oikein tee mieli laittaa kelloa soimaan 6:45, että ehtisi itsensä rasvailla :D Monesti tuo aamurasvaus onnistuu vasta päivällä, mutta tärkeintä kai se on lisätä rasvaa kahdesti vuorokaudessa, ei se niin kellontarkkaa ole.

      Oletko muuten huomannut, että osa niistä vuosia kaapissa olleista ihanista vaatteista on jo liian isoja? Minulla kävi muutaman vaatteen kanssa niin, että ne menikin suoraan eteenpäin kun oli jo isoja, enkä aikaisemmin tajunnut niitä testata päälle.

      Teillähän on aivan mahtava mahdollisuus harhauttaa vesisadetta! Minäkin lähdin pohjoiseen missä paistaa ainakin vielä aurinko. Minun tekniikka on taas se, että en katso säätiedotusta vaan elän hetkessä. Ehkä tuo teidän tapa on kuitenkin parempi...

      Oli mikä keli tahansa, niin hymyillen kohti viikonloppua!

      Kirjoittelehan taas! :)

      -Sanni

      Poista