Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Uudet kuvat on nyt otettu. Hui!

Nyt tämä kuuden kuukauden projekti on paketissa. Laihdutuksen jälkeiset kuvat on nyt otettu ja tulokset ikuistettu. Maanantaina aamusta oli kyllä sellainen olo, että olisi pitänyt tehdä enemmän viimeisen viikon aikana, mutta sama olo olisi ollut, vaikka kuvaukset olisi ollut viikon päästä. Ainahan sitä parempaan pystyisi.

Sunnuntaina oli sopivasti naperon synttärit, niin tuli syötyä suolaista lihaa sen verran, että nesteet tuntui kropassa sitten kuvausaamuna. Voihan kökkö, sanon minä. Vaan kyllä nesteet lähti liikkeelle kahvilla ja monella pullollisella vettä.

Piirtämistaidot riittivät tähän kissaan. On ainakin rakkaudella tehty!


Maanantaina aamusta ajelin Tapanilaan Hairstudio Niinaan missä Niina taikoi aivan upeat kuohkeat kiharat. 

Mummeli :DNiinalla on kampaamossa suomalaisia tuotteita myynnissäHermostutti kyllä todella paljon, mutta Niina osasi rauhoitella jo pelkällä olemuksellaan. Muutamien kikatusten ja kahvikupposten jälkeen loikin kampaajalta ystäväni luo meikkaamaan (ja kahville). Puuroa olin aamulla syönyt, mutta join suklaapirtelön ennen kuvauksiin lähtöä ettei tule nälkä heti paikalle saapuessa.

Varmaan kävin ylikierroksilla sen takia, että pitää ajella Helsingissä ristiin rastiin yksin, onneksi oli navigaattori. Ei ollut mitään ongelmaa, kun kyllä sitä aina jotenkin johonkin löytää. Kysyvä ei tieltä eksy, vai miten se sanonta menikään? Aikaisemmin on ollut puhelinluettelonkartta mukana, kun on kaupungeissa suunnistanut, nyt on sentään navigaattorit.

Karin luona (Studio Kari Likonen Oy) oli taas tehokasta ja mukavaa. Naureskelin, että tuntuu kuin olisin eilen ollut täällä toisissa kuvauksissa, mutta onhan niistä aikaa jo kuusi kuukautta ja 20 kiloa tippunut johonkin. Olihan se aika hurjan näköistä, kun näki ruudulla vanhat kuvat ja nyt niitä uusia kuvia vierekkäin. Julkaisen myöhemmin kuvia vierekkäin, nyt pitää ensin odottaa että niistä valitaan hyvät otokset. En millään malttaisi odottaa, mutta nyt on vain odotettava. Hitsi.


Sen verran paljastan, että luultavasti tulossa on pomppukuva. Huippumalleilla on trampoliini vauhtia antamassa, vaan meitsi pomppi ihan omilla voimavaroilla. Ilman trampoliinia voi hypätä korkealle, kunhan mieli on vain tarpeeksi kevyt! 

Energiaa pomppuihin Backstage


 
Sitten vielä VLCD:llä olosta ja myös osanutrauksella tällainen lista on tarpeen. Löysin Finelin sivuilta tällaisen työkalun jolla voi listata kasviksia energiamäärän mukaan. En ole testannut voiko näitä kaikkia syödä VLCD:n aikana niin, ettei ketoosi katkea. Kannattaa siis mennä oman harkinnan mukaan. Kuitenkin söin valkosipulia aika reippaasti silloin ja se on Nutriletin mukaan sallittujen listalla ja se on tuossa Finelin listalla vasta sijalla 75. Sittenhän se voisi loogisesti tarkoittaa, että kaikkia sen edellä olevia voi syödä vähäenergisinä kasviksina?

Lounas 
Kanaa, mozzarellajuustoa, tomaattia, basilikaa, hedelmäsalaattia, 
luonnonjogurttia & granaattiomenansiemeniä 
 


Eilisessä Powerissa tuli onneksi tehtyä hommat kunnolla, niin tänään pysyy ryhti paikoillaan ja lihakset on tiedostettuna. Tänään vielä täysrutistus töitä: Ensin koti kuntoon ja sitten pitkään palaveriin (onneksi upeassa seurassa) :)

Lisätty 9.5.: 
Palaverin venyessä pikkutunneille kotona oli iltapala tällainen
Hauskaa loppuviikkoa kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. ÄÄÄÄÄÄÄ! En malta odottaa kuvia ja niistä pursuavaa inspiraatiota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AAAAA!pa hyvinkin! En minäkään malttaisi odottaa kuvien julkaisemisessa, mutta näin se nyt vain menee :D Ollaan kärsivällisiä :)

   Poista
 2. Ihanaa aikaa sinulla. Kuvia odotellessa.
  Minun vaaka näytti tämään +-0, mikä toisaalta hyvä toisaalta huono. Ei ole nyt ollut tuo tsemppi parhaimmillaan ja nämä sekavat viikot sotkevat. Maanantaina alkaa taas uusi ns täysi oikea viikko, niin eiköhän se siitä sit taas lähde. Ei olisi paljon pudotettavaa, mutta tiukassa on ne vähätkin.
  Aurinkoista viikonloppua!
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Nämä pätkäviikot sekoittaa kyllä viikkoa kunnolla. Yleensä on niin selvät sävelet milloin menen salille ja nyt on siellä täällä mitä vain ehtii tekemään. Naureskeltiinkin sitä eilen, että ne viimeiset kilot vain on niin himpskan tiukassa! En tiedä voisiko se mieli olla niin vahva työkalu, että tavoitteen lähelle tultua sitä tavallaan rentouttaa ajatuksen siitä laihduttamisesta ja miettii miten iso matka jo takana on ja sen takia ei pysy vauhti päällä? Kokeile laittaa huvikseen tavoitteeseen vielä viisi kiloa lisää, jos vauhtiin pääsisi sillä :D

   Aurinkoista loppuviikkoa sinulle! :)

   -Sanni

   Poista
 3. Olet suuri kesäkuntoon - projektini inspiraation lähde :) Kuvia odotellessa!!!!

  Miten muuten tuo ketoosi, laskitko missään vaiheessa että paljon sulla tuli hiilareita päivän aikana kun olit VLCD:llä?

  S-M (-6.1 kg 4 viikossa nutrien avulla)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin odottelen niitä kuvia! :) Aivan mahtavaa päästä näkemään vierekkäin vanha ja nykyinen tilanne :)

   En yhtään kiinnittänyt huomiota hiilihydraatteihin. Katsoin vain, että kalorimäärä ei mene yli sen 800kcal. En usko, sillä hiilihydraatti määrällä olevan kauhesti merkitystä jos sallitulta listalta syö niitä "ylimääräisiä" ruokia. Energiavaje kun on kuitenkin jatkuva, niin pienet hiilihydraatti lisät ruoasta menevät todennäköisesti suoraan kropan pyörittämiseen.

   Aivan mahtava suoritus tuo 6.1kg! Noin lyhyessä ajassa vielä. Rutkasti onnea kevyemmästä elämästä! :)

   Poista