Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Sporttista äitienpäivää!

Äitienpäivänä ei ollut helppo lähteä hölkkäilemään
Nenä kurtussa voi silti jalka toimia
6km jälkeen olotila oli hehkeä ja iloinen!


Hyvää äitienpäivää teille upeille äideille! <3

Terveisin: Tänään valmistunut Hyvinvointikonsultti

5 kommenttia:

 1. Piti tulla taas tauon jälkeen ilmoittautumaan ja kertomaan kuulumiset. Eli 9,5vkoa mentiin täysnutrilla (-11,5kg). Sitten lähdin laivareissulle ja yritin syödä siellä kevyesti ja ehkä onnistuinkin - suurin syy kylläkin nuo ruokarajoitukset. Kolme viikkoa olen nyt tasapainotellut terveellä ruokavaliolla. Saldona +1,5kg, jotka tuli heti alkuun nutraamisen jälkeen, eli ilmeisesti kyseessä on kuitenkin ihan normaali painonnousu tavalliseen ruokaan siirryttäessä, kaksi viimeistä viikkoa paino on näyttänyt samoja lukemia. Nyt sitten taas eilisestä tiukalla täysnutrilla menossa. Eli ruotuun on palattu. Seuraavan kerran sitten siirrytäänkin osanutrille ehkä tuon 9vkon pätkän jälkeen (tai kun painoa on pudonnut sopivasti - siitä kun ei koskaan tiedä miten paino putoaa) ja opetellaan sitä painonpudotuksen jälkeistä ruokavaliota oikein kunnolla. Tässä välissä otettiin verikokeet, jotka kertoi, että veren mukaan olen elämäni kunnossa - hemoglobiini saisi olla hieman matalampi kun oli nyt 182. Mutta tuo korkea hemoglobiini on ihan perinnöllinen juttu, joka on tiedossa ollut aina. Sovittiin lääkärin kanssa, että seuraavat verikokeet otetaan heinäkuun lopulla ja varmistetaan, että kaikki arvot pysyy hyvinä jatkossakin.

  Mutta yhteenvetona: Paino on pudonnut nutraamalla todella helposti - ja jotain olen oppinut, koska kolmen viikon normiruokakautena en painoani virallisesti saanut kauheammin nousemaan. Nyt kun vedän tämän toisen rutistuksen loppuun kunnialla niin loppukesästä olenkin sitten jo (toivottavasti) normaalipainoinen.. Mutta ihan henkilökohtaisesti pitää sanoa myös, että tuo kolmen viikon normiruokakausi tuli ihan oikeaan aikaan - nyt on taas puhtia pudottaa painoa. Pihassakin on nyt niin paljon tehtävää, että ei ehdi edes ajatella ruokaa. Elämä on nutrauksen aloittamisen jälkeen siirtynyt aika paljon pois ruuan ympäriltä. Lapsille ja miehelle kokkaa kyllä normiruuat, mutta se syöminen, ja yleensäkin ruoka ei pyöri kokoajan omassa mielessä.

  Ja Sannille onnittelut uudesta tittelistä ja myöhästynyttä äitienpäivätoivottelua myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Tämähän ei ollut ollenkaan huono ilmoittautuminen! :) Eli sinulla on siis edelleen -10kg saldona. Hyvä, hyvä, hyvä sinä! Tässä on kyllä paljon hienoja juttuja ja varsinkin tuosta saat olla ylpeä ettei paino tuon enempään noin pitkän paussin aikana päässyt nousemaan. Tuo 1.5kg nousu suurella todennäköisyydellä on johtunut juuri siitä paluusta normaaliin ruokaan, kun VLCD:llä se on tosiaan vain sitä nestepitoista ja kroppa kierrättää niin tehokkaasti kaiken energian.

   Tuo on tosi hyvä, että käyt verikokeissa kun pitkillä kuureilla olet. Sieltä se normaalipainoinen ja terveellinen ihminen huhuilee jo, kun arvot oli jo upeassa kunnossa :)

   Aivan totta tuo ruuan ajatteleminen ei ole enää niin joka päiväistä. Enemmän pidän sitä nykyään polttoaineena ja nautin sitten erikseen hyvästä ruoasta ja seurasta luvan kanssa :)

   Kiitos onnitteluista! :)

   Kauheasti tuli hymiöitä tähän viestiin, vaan on se vain niin mukavaa lukea tuollaista tekstiä kun asiat sujuu. Tsemppiä sinulle tähän uuteen rutistukseen, jos sitä tsemppiä edes tarvitset :) Kirjoittelehan taas!

   Poista
 2. Moi, onnea valmistumisestasi☆☆☆☆
  Minä olen taiteillut painon kanssa, noussut ei ole, muttei juuri tippunutkaan. Nyt vaihdan punnituspäivän perjantaille, kun alkaa tämä mökkeily yms yms, on helpompi punnita noin.
  Pitäs saada itseään niskasta kiinni ja tsempata loput kilot pois, jotenkin se on nyt hukassa.
  Niitä sinun kuvia odotellessa ;)
  Mukavaa viikkoa!
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiitos! :) <3

   Montako kiloa sinulla vielä on nujerrettavana?

   Tärkeintä on se, ettei se paino mene aina vain ylöspäin. Eihän tässä muuten mitään ongelmaa ole? Ollaan kevyempiä naisia kuin tammikuussa ja kesäaurinko lämmittää meidän kävelypolkuja :)

   Täällä alkaa kuule huomenna vaatekaapin siivous. Lähtee mökille telttapaidat ja lökäpöksyt!

   Eiköhän me sinulle pian motivaatiota löydetä ;)

   Mukavaa viikkoa myös sinulle!

   -Sanni

   Poista
 3. Huomenta. Viitisen kiloa olisi vielä, pudotettavaa ja kyllä se Tsemppi taas löytyi, jee!
  Paino oli aamulla sama kuin viime viikolla, mutta kuten sanoin aloitan uuden punnitus ajan eli perjantaina punnitsen uudestaan. Aloitin maanantaina noiden kiinteytys voiteiden käytön, siinä ehkä yksi tsemppaus.
  Mittasin reidet ja käsivarret ja nyt seurailen niitä. Kevyttä on myös ollut ruokailut. Aamuisin juon vaniljapirtelön, tykkään siitä kovin. Lounaana on usein kanakeitto ja salaattia, jozkus myös ruisleipäpala. Illalla myös pirtelö ja joskus patukka sekä, leipäpala, välillä luulen, että syönkin liian vähän, mutta hyvin tämä on nyt kuitenkin edennyt.
  Heinäkuun alkuunhan minulla oli "aikaa", joten eiköhän se tästä taas lähde käyntiin. En aio luovuttaa, mutta ehkä onkin hyvä olla välillä niinku normaalisti, kun kuitenkaan ei tule syötyä hirveästi.
  Mukavaa päivää!
  -päivi-

  VastaaPoista