Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

lauantai 4. toukokuuta 2013

Kaunistautumista kuvauksia varten



Sekoittiko ketään muuta tuo keskelle viikkoa ollut Vappu? Eilen elin aivan maanantaita ja tänään herätessä tuntui niin kummalliselta kun saikin jäädä sänkyyn. Tuo 193cm pitkä olento heräsi lasten kanssa ja minä 30min venyttelyn jälkeen aloin sitten kirjoittamaan tätä blogia :) *Kamalan pitkä kirjoitus tulikin kun rauhassa sai kirjoitella. Koettakaa jaksaa lukea loppuun. Muistiinpano itselle: kirjoita useammin. 


Vappuaattona tuli sitten oikein hemmoteltua itseä tämän -20kg urakan jälkeen (taas, mutta ei sentään ruoalla): Vartalohoito ja lisäksi vielä kampaaja.



Aina ihanan aurinkoinen Minttu takoi minulle tunnissa kevyen vartalon



”Aromatic Body Minceur on kolmivaikutteinen erikoishoito: eteeriset öljyt stimuloivat rasva-aineenvaihduntaa ja SAUNAMASK –naamio poistaa nesteitä ja kuona-aineita. Vartalo kiinteytyy ja tuntuu välittömästi kevyemmältä.” –Guinot.fi 

Minä kirjoitan teille kuvastosta tietoja, koska sivuilla ei kaikkea ole. Ensimmäiseksi Minttu teki minulle vartalokuorinnan. Minua taas ihmetytti tuo kuorinta-aine missä ei ole kiteitä, eikä raasta ihoa. Silti siitä tulee pehmeä ja kuorituntuntoinen iho. Tuo kuorinta-aine on kuitenkin vain ammattilaisten käytössä. 

Sen jälkeen hieronnassa Minttu käytti Anti-Cellulite Detoxifying Oil –hoitoöljyä mikä silottaa vartalon pieniä virheitä ja muokkaa muotoja. Hoitomenetelmä edistää rasvoja hajottavien ainesosien imeytymistä suoraan rasvasoluihin.

Hieronnan jälkeen oli vuorossa Saunamasque –naamio vatsalle ja reisille. Savipohjainen vihreää teetä sisältävä vartalonaamio puhdistaa ja kiinteyttää ihoa haihduttamalla kudoksista vettä lämpöominaisuutensa avulla. 


Lopputuloksena oli tällainen kumimainen kuori mikä vain nostettiin pois. 
Ei suihkussa ramppaamista hoidon aikana <3



Viimeksi kävin Techni Spa hoidossa, mikä tehtiin koneella. Vartalohoito vei senttimetrejä ja antoi hymyn

Oli aika upea tunne kuunnella vesipisaroiden ropinaa ikkunaan ja makoilla lämpimässä kääreessä. Voin kertoa, että mieli lepäsi. Kuvastossa luvataan, että hoidontulos on: ”Siluetti kiinteytyy ja tunnet vartalosi välittömästi kevyemmäksi. ” Ja sen se teki :) Kevyt oli juuri se oikea sana millä oloa pystyi kuvailemaan.

Mukaan sain kaksi tuotetta: Uutuustuotteen Lait HydraBronze, mikä on asteittain ihoa kevyesti päivettävä kosteusemulsio. Hintasuositus on noin 38€. 2-3 kertaa viikossa käytettynä tämä toisi vartalolle ja kasvoille luonnollisesti päivettyneen ihon ilman tahroja tai rajoja. Kerran tätä olen jo levittänyt ja oli kyllä miellyttävä kokemus. 

Kaveri nauroi, että minulla on nyt sellainen ”kaksi viikkoa Italiassa”-rusketus. Hän nimittäin tuli juuri reissusta ja meillä oli samansävyiset käsivarret. Tämän tuotteen käytöstä toisessa kirjoituksessa sitten enemmän kun on enemmän kokemusta. Peilikuva miellyttää silmää jo yhden kerran jälkeen enemmän ja hauis pompahti esiin myös vasemmasta kädestä ruskettumisen myötä.

Sopivasti aurinko päätti laskea rasvailun aikana, niin en saanut otettua hyviä vertailukuvia.


Sellainen ”pikku juttu” tuli huomattua, että polvista on kadonnut extrapoimua. Treenillä? Kyllä, laihtumisella? Kyllä, ja lisäksi on tullut käytettyä tuota Guinotin Double Minceur Ciblée geelivoidetta melkein päivittäin. Onneksi tuli hoksattua myös tuo ongelma-alue, tästä tulee mekkokesä.




Tyylikkäästi paidat tuli myös kuvaan :)

Lisäksi sain käyttöön Créme Spécifique Vergetures – Stretch Mark Cream vartalovoiteen. Tämä on uudistava vartalovoide arpijuovien/raskausarpien hoitoon, mutta minulla kerrottiin sen käyvän koko vartalolle. Tuo on ihoa vahvistava voide, niin sitä voi käyttää tukemaan ihoa myös laihtumisen aikana. Kirjoitan tästäkin lisää toisessa kirjoituksessa.



Ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen uskaltauduin vappuaattona myös kampaajalle. 2006 sattui kampaajalta poistuminen juurikasvun kera, rahat sinne kyllä jäi. Pakko oli soittaa sinne takaisin, etten ole tyytyväinen, niin sovittiin uusi aika. Kampaaja ei kuitenkaan puhunut sanaakaan minulle korjausta tehdessä. Jäi sen verran paha fiilis, että olen värjäillyt hiuksia itse ja avomies on suostuteltu pätkimään latvoja.

Käytiin kärrytellessä pyörähtämässä ystävättäreni kanssa pari viikkoa sitten Hair Studio Niinassa ja siitä se ajatus sitten lähti. Ystävättäreni on käynyt useita vuosia jo Niinalla ja aina hänen hiukset on hyvältä näyttänyt, niin ei tämä nainen voi aivan kamala olla. 

Vappuaattona sain sitten itse todeta, että ei hän kamala ollut, vaan aivan upea persoona huikeilla jutuilla! Tovi siellä meni kun kaksi ”räpätätiä” oli kahdestaan, sen jälkeen käytiin ystävättäreni lapsen synttäreillä. Sieltä kuulkaas kun lähdettiin, niin tämä meidän yhteinen ystävä nauroi, ettei koskaan ole nähnyt meitä niin hiljaisena. Oli niin äärettömän rentoutunut olo kun kotiin pääsin, että ei voinut muuta kuin huokaista ja mennä käppyrälle sohvannurkkaan katselemaan leffaa. 

Lopputuloksen näette myöhemmin ;)

 
Vappuna tuli herkuteltua jopa kahden munkin verran ja söin illalla minttusuklaata pari palaa.  Jotenkin mystisesti loppu paketista oli kadonnut. Ei saisi tulla naisen ja suklaan väliin, mutta annan tämän anteeksi koska sain aamulla venytellä rauhassa. Parisuhteen kompromisseja <3 Tuossa raakasuklaassa on terveysvaikutuksia, joten tuli tuplasti hyvä mieli. On tullut maistettua tuota nyt huoneenlämpöisenä ja jääkaapista otettuna, niin kylmänä tuo on sata kertaa parempaa.

Eikä muuten tullut laskettua yhtään kaloreita Vappulounaalla Långvikissä


En ottanut ruoasta kuvaa, vaan keskityin syömiseen ja seuraan. Sain kyllä hauskan kommentin: ”voi että noita sinun annoksia”. Lounas oli buffet muodossa ja aloin kyllä itsekin sitten nauramaan, että olin ottanut kaikkea, mutta vähän. Silti nälkä kyllä lähti tosi hyvin ja pysyikin poissa.  

Veitseen muuten heijastuu pöydällä ollut kukka, itse katsoin sen olevan lika.



Edelleen siis vatsalaukku on sen verran pienessä koossa, että ”normaaliannokset” on liian isoja. Pitsamäärittelyssä se olisi jotain alle puoli pitsaa mistä olisin aivan täynnä, kun ennen se oli yksi kokonainen pitsa. Taas saa todeta, että kaikkea saa syödä, mutta vähän. 

Värikästä Vappua!



Nyt tämä teksti saa riittää! Lähden siivoamaan patiota, niin saadaan sohva paikoilleen ja sieltä sopiikin sitten kirjoitella kesällä useat tekstit. Maanantaina otetaan laihdutuksen jälkeiset kuvat. Olisi voinut tällä viikolla enemmänkin tehdä kropan eteen kuin käydä perjantaina Terve Selkä tunnilla, eipä siinä kuin käsipainot käsiin ja kuntopiirin pariin illalla! 

Niin ja kirjoittakaa minulle sähköpostia tai facebookin kautta voi laittaa viestiä jos jokin asia mietityttää eikä sitä tänne kommentteihin halua laittaa. Autan tosi mielelläni. Ota yhteyttä

4 kommenttia:

  1. Tosi kivoja juttuja on sulla ollut.
    Täällä kans asiat hyvin. Matkan turvotukset poistuneet ja olo normaali. Tänään oli pihatalkoot , sitä ennen vein auton huoltoon ja kävelin sieltä pois -200kcal. Sit menin talkoisiin ja laitoin sykemittarin ihan katsoakseni, mitä se tuollainen risusavotta kuluttaa. No, yllätys oli, että kolme tuntia sitä mittasin ja tulos -1400 kcal, huh huh. Suihkun jälkeen kävin vaakalla, ennen ruokailua, aamupainosta oli -700g, että silleen. Eiku kanakeittoa kehiin , ihanalta maistui. Kävimme kaupassa , samalla ostettiin muutama kasvi ja eiku takas pihalle. Enää en mittaria laittanut, mutta tunti siinä taas meni , kun sipisteltiin pensasaita , kannettiin risut ja haravoitiin, ei tartte enää lähteä
    lenkille. Huippupäivä tuon kulutuksen takia, huippu fiilis olk ihana touhuta, vaikka särkylääkkeitä on mennytkin tavallista enemmän.
    Huomenna meinasin syödä jonkun uuden jäätelön, jee.
    Sorry, taas meni romaanin kirjoitukseksi.
    Aurinkoisia päiviä!
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huikeita tuloksia sulla on ollut! Ei todellakaan monesti ole noin, että iltapaino olisi pienempi. Sinä se vain onnistut siinä :) Saat kuule kirjoitella niin pitkää romaania tänne kuin vain jaksat, näitä juttuja on mukava lukea kun yhdessä touhuatte <3

      Harmi, että särkylääkkeitä meni enemmän, pidetään peukkuja että tuokin puoli helpottuu kevenemisen ja kesän tultua.

      Paljon aurinkoa viikkoosi :)

      -Sanni

      Poista
  2. Piti vielä lisäämän, että olis kyllä ihana päästä tuollaisiin hoitoihin, mutta ei taida olla varaa noihin. Tilasin netistä jotain firming voiteita kaikkiin roikkuviin löllöihin. Löllöjä tuntuu tällä iällä tulevan enemmän kuin tarpeeksi, huh huh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rahaa aina jonkin verran säästyy, kun ei herkuttele enää samaan tyyliin kuin ennen. Pari euroa viikossa säästöpossuun, niin vartalohoito on lähempänä kuin arvaataan. Olet sinä kyllä sen ansainnut :) Löllöt vetäytykööt! Aika rankkaa se on ehtiä aamulla ja illalla rasvaamaan, mutta kyllä se tulos palkitsee.

      Poista